miercuri, 7 septembrie 2011

Costea Show! Steaua 3-0 CS Buftea

Astazi Steaua a reusit sa invinga categoric, dupa un joc, mai ales in atac, perfect. Fratii Costea, Tatu si Rusescu au aratat o forma de zile mari!
Levy a inceput partida cu formula:
Stanca - Martinovici, Gardos, Geraldo(cpt.), Latovlevici - Rusescu, D.Popa, Brandan, Fl.Costea - Tatu, M.Costea

©fcsb.ro
Steaua a avut o ocazie uriasa inca din minutul 6 cand Mihai Costea a scapat singur cu portar-ul, insa tusierul a ridicat fanionul. Celalalt Costea l-a razbunat pe fratele sau, Florin marcand in minutul 16, dupa ce a trecut de 2 adversari.
Apoi au urmat alte ocazii ale Stelei, iar in minutul 35 a luat capat prima repriza, meciul durand 70 de minute.
Repriza secunda a debutat cu un gol destul de rapid al lui M.Costea, in 42'. Au mai urmat doua schimbari: Emeghara in locul lui Geraldo si Lupu in locul lui Popa. Dupa cele doua modificari Fl.Costea a fost din nou aproape de gol cand a tras un sut din marginea careu-lui, aproape de vinclu. Ultimul gol al meciului a fost dat de Florin Costea, la o faza la care fratele sau a scapat singur cu portarul si i-a pasat.
Dupa inca doua ocazii ale fratilor Costea, ambele din centrarile lui Rusescu, s-a mai produs o modificare, Rosu intrand in locul lui Tatu in 68'.
Steaua a aratat extrem de bine in acest joc amical si ne da sperante pentru un rezultat pozitiv in deplasarea de la Medias.