STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 5 iunie 2011

Final de bal!




Golden Series

Campionatul European U19
Episodul 17



ABIA ACUM INCEPE BALUL!

Astazi s-au disputat ultimele meciuri ale Elite Round-ului acestea terminandu-se la fel ca primele. Spectaculos!


Anglia1-1Spania
Arbitru: Alexander Kostadinov (BUL) – Stadion: Colovray, Nyon (SUI)
Marcatori: Kane 45+2' / Isco 26'
Spania singura echipa care isi respecta statutul

Meciul pe care cele doua tari l-au disputat astazi, s-a incheiat cu rezultatul pe care l-am prezit insa nu si cu evolutia la care ne asteptam. De ce spunem asta? Spaniolii au reusit sa obtina tot ce aveau nevoie pentru a veni in Romania; si anume un punct. Insa acestia nu s-au aparat! Ba din contra, au si deschis scorul prin Isco si i-au facut pe englezi sa nu aiba replica, acestia aparandu-se aproape toata parida, ei reusind sa puncteze singurul gol inainte de pauza prin Kane, omul care a adus victoria si in partida anterioara. In urma acestei partide Spania a demonstrat ca joaca cu adevarat TIKI-TAKA la orice nivel de varsta(cu conditia sa fie vorba de fotbal).

Englezii nu au avut sansa impotriva superechipei Spaniole



Muntenegru2-3Elvetia
Arbirtru: Paolo Silvio Mazzoleni (ITA) – Stadion: Municipal, Yverdon (SUI)
Marcatori: Djordjević 41'; Mrdak 58' / Drmić 20' , 74'; Freuler 25'




Elvetia castiga duelul codaselor

Elvetia si-a asigurat victoria in urma unui meci foarte disputat impotriva unei curajoase nationale Muntenegrene. Victoria Elvetiei a fost adusa de Drimic cu o dubla si Freuler cu un gol marcat in minutul 25'. Acestia au inceput sa se relaxeze in acel minut conducand 2-0 dar Muntenegru a revenit si a marcat de doua ori, o data inainte de pauza prin Djordjevic si o data dupa prin Mrdak. Si din punct de vedere statistic, meciul a fost foarte disputat, raportul suturilor pe poarta fiind 5/8 in favoarea echipei considerate oaspete si cel al suturilor pe langa fiind 7/4.

Elvetienii au avut un meci extrem de greu impotriva Macedoniei, insa au trecut peste duel cu biro



Turcia1-0Germania
Arbitru: Marius Avram (ROU) – Stadion: World of Wonders Football Centre, Antalya (TUR)
Marcatori: Muhammet Demir 22'



Visul German spulberat de ingerul pazitor turc

Turcia a reusit imposibilul: s-a calificat incredibil la Turneul Final din Romania, dupa victoria din aceasta seara impotriva bine-sudatei nationale a Germaniei. Victoria Turciei a fost adusa de super jucatorul Muhammed Demir care a inscris al saselea gol in acest Elite Round, pur si simplu explodand. Esecul german poate fi pus pe seama lui Moritz Leitner, decarul german ratand in minutul 13' al partidei o lovitura de la 11 m, la fel ca in meciul precedent cu Macedonia.

Turcii au sarbatorit din plin calificarea la Turneul Final



FYROM2-4Ungaria
Arbitru: Sergiy Boiko (UKR) – Stadion: World Wonder Football Centre 2, Antalya (TUR)
Marcatori: Naumchevski 26'; Timov 72' / Skriba 34' (p) , 53' (p); Szolnoki 71'; Nagy 90'


Ajutati de arbitru, Ungurii obitin o victorie de orgoliu


Si grupa 7 a avut un meci de orgoliu. Aici Ungaria a infruntat Macedonia. Partida a fost una plina de incidente, arbitrul acordand 2 cartonase rosii Macedoniei si doua penalty-uri Ungariei. Ambele au fost transformate de Mate Skriba. Meciul a inceput bine pentru Macedoneni, Naumchevski inscriind, moment in care arbitrajul partidei s-a schimbat dubios. Pana la final au mai marcat si Szolnoki si Nagy pentru Ungaria respectiv Timov pentru Macedonia. Chiar daca a avut doi jucatori eliminati, Macedonia a dominat statistic.


ACESTEA AU FOST ULTIMELE MECIURI DIN ELITE ROUND! URMEAZA TURNEUL FINAL! SI NU UITA...











AFLA CE IN CURAND!

Moraes anunta in Brazilia ca e jucatorul Stelei!


Sunat de brazilienii de la Globo, Moraes anunta ca va juca la Steaua in sezonul viitor. Brazilianul ii lauda pe Torje, Mutu, Zicu si Tanase si spune ca Romania seamana cu Spania ca joc:
"Nationala Romaniei are calitate, jucatori foarte buni si este periculoasa. Nu se poate compara cu Brazilia dar a crescut in ultimii ani, are jucatori tineri talentati, doriti de cluburi mari din Eruopa"

"Fotbalul din Romania seamana cu cel din Spania, vor posesia, joaca pe pase scurte si sunt tehnici"

"Zicu este golgeterul Romaniei si un jucator important, Mutu e experimentat si un idol in echipa, iar Torje a jucat foarte bine anul asta. Si Tanase, care va fi colegul meu anul asta, e un jucator de calitate"

"E greu sa-i opresti pe Robinho si pe Neymar. Nu le va fi usor romanilor"

"Vreau sa ies in evidenta, iar la anul voi juca pentru o echipa mare, in Cupele Europene. Adaptarea mea in Romania a fost grea, am suferit un pic si limba este dificila. Oamenii sunt primitori aici, m-au tratat bine

"Dupa ce voi ajunge la Steaua, naturalizarea mea va este urmatorul pas",
 a spus Moraes in Globo.

sursa: www.sport.ro

Romania a ajuns in Brazilia dupa un zbor de 18 ore: vezi ce probleme au avut cu avionul! Inca doi oameni s-au "retras" inainte de meci!


Dupa un zbor de 18 ore, jucatorii nationalei, alaturi de Iovan si Sandoi, au ajuns in Brazilia, unde se vor baga imediat in pat la culcare :)
Tamas si Lupescu sunt ultimii 2 oameni ai nationalei care au abandonat acest meci, dupa Rat, Mutu si Sapunaru.
Meciul Romaniei cu Brazilia se va juca pe stadionul lui Corinthians, ultima echipa a lui Ronaldo.
UPDATE: Nationala nu a avut un zbor prea placut spre Brazilia. In timp ce avionul trebuia sa faca o escala la Frankfurt, o furtuna a dat peste cap planul de zbor, iar avionul s-a dus la Stuttgart.
Exact cand sa aterizeze la Stuttgart, pilotii au primit mesajul ca totul este in ordine la Frankfurt, iar avionul s-a intors si astfel a pierdut o ora.

sursa: www.sport.ro