STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Steaua-Napoli

Cum n-am mai postat de ceva timp m-am gandit sa mai dau si eu p'aici si sa mai scriu ceva. Va anunt de acum ca acest articol nu este recomandat persoanele care se plictisesc usor. Cu toate astea, intr-o acuta lipsa de inspiratie si fara sa reusesc sa-mi ordonez intr-o anumita logica ideile, voi incerca sa-mi fac cunoscute lumii unele ganduri. Mai exact ganduri referitoare la partida programata miercuri 15 decembrie intre Steaua si Napoli. Da, stiu ca era mai corect sa scriu Napoli-Steaua, avand in vedere ca se joaca pe campul ala de pascut pe care mafiotii din Napoli il numesc stadion, dar nu o voi face pentru ca in opinia mea nu merita. Asaaa... cum cred ca v-ati dat deja seama, manifest o anumita repulsie fata de fanii lui Napoli si de echipa in sine. Sigur ca asta se datoreaza in mare parte evenimentelor de la Bucuresti cand ne-au furat ca in gara la Napoli, dar nici inainte nu ii iubeam prea mult pe italieni in general si pe napoletani in special.
Acum sa mai zic ceva si despre meci. Prea multe nu sunt de zis. Daca Steaua face macar un egal se califica in primavara Europa League, reusind o performanta extraordinara pentru Romania. Sigur ca va fi greu sa te concentrezi cand un stadion intreg de mafioti cocalari urla impotriva ta, dar baietii lui Lacatus trebuie sa arate maturitate. Trebuie sa arate ca Steaua inca mai exista, nu s-a pierdut in amintirea vremurilor de glorie in care lua campionat dupa campionat si reusea anumite chestii prin Europa, cum ar fi castigarea Cupei Campionilor Europeni. Nu, Steaua inca mai poate. Steaua trebuie sa fie echipa care se scoate din malul in care se afla Romania in acest moment (nu numai pe plan fotbalistic) si sa ridice stacheta. Dar totusi, cand ma gandesc la toate astea imi vine in minte ca baietii aia care joaca la Steaua sunt romani. Mda... in mentalitatea mioritica exista chesita asta de a pune caii in fata carutei. De asta ma cuprinde o spaima imensa si imi cam piere gandul la victorie. Totusi poate ca nu sunt eu cea mai optimista persoana din lume si poate ca totusi nu e chiar asa. Poate ca stelistii vor repeta performantele bune din acest sezon al EL. Dar cam atat cu framantarile mele interioare. In ultimul rand vreau sa fac un apel la suporterii stelisti. Cum spunea si colegul meu de redactie zilele trecute, voi trebuie sa ii incurajati pe Stancu si compania in aceasta lupta mai mult psihologica de dinaintea partidei. Caci, da, eu cred ca inaintea unei partide cu o asemenea incarcatura mai mult conteaza lupta de dinainte decat cea de pe teren.
Le urez multa bafta stelistilor pentru meciul de miercuri! FORZA STEAUA!


P.S. Imi pare rau daca v-am plictisit foarte tare...

Fanii lui Napoli - Portret ideal


! Poza de mai sus este REALA !

Cu ce vor avea de lucru cei mai infocati Stelisti, care vor face deplasarea la Napoli? Tigani(italieni), mafioti, fanatici. Trei cuvinte care ii definesc perfect. Insa in viata de zi cu zi cum arata si cu ce se ocupa?
Infatisare:
Cu siguranta fanii echipei lui Maradona ca sa isi arate iubirea fata de Napoli au tatuaje cu echipa in diferite zone ale corpului. De asemenea nu lipsesc lantul sau bratara de aur cu diametrul numar de doua cifre. Maieul mulat, conceput pentru fitness insa purtat peste tot, nu lipseste nici el. Ochelarii de soare sunt unii din cele mai importante accesorii vestiare, completandu-se perfect cu gelul aplicat pe cheliile lucitoare.(descriere imaginara)

Nebunie:
O fraza care face cat 1000 de cuvinte: "Daca vad un fan al unei echipe adverse, merg cu scuterul pana la el, se dau jos, il injunghie si isi continua linistiti drumul!" - referiton la ultrasii Napolitani.

Morte per i tifosi di Napoli

P.S. Mari fani ai echipei sunt si niste gunoaie de la UEFA care isi spun arbitrii. Unul din ei este in imaginile de mai jos. Cred ca il veti recunoaste.








..................................................................................................






Steaua poate dar are nevoie si de noi! Sustineti echipa la meciuri, daca nu de pe stadioane, din fata televizoarelor! Numai gandul ca milioane de oameni se incred in ei, le va face munca mai usoara!