STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 3 aprilie 2011

La multi ani Eder Bonfim!

Astazi pe 3 aprilie 2011, fundasul dreapta al Stelei: Eder Bonfim implineste 30 de ani. Redactia site-ului nostru ii ureaza sanatate si multe succese alaturi de Steaua Bucuresti!

Poli Timisoara 0-0 Steaua


Antrenorul Stelei, Sorin Cîrţu, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale în partida cu Poli Timişoara, dar a recunoscut că remiza îi scoate pe roş-albaştri din cursa pentru primele două locuri.


"Am avut jocul sub control, mai puţin în primele minute ale meciului. Am făcut presing, am fost agresivi. Nu mă mulţumeşte rezultatul, deoarece mă scoate din cursa pentru primele două locuri, dar luăm situaţia ca atare şi mergem mai departe. Am avut foarte multe ocazii ratate, iar la un meci ca ăsta trebuie să înscrii din jumătate de ocazie. Ştiu că Gigi spera la mai multe de la acest meci, dar s-au făcut prea multe greşeli în acest debut de retur. Sunt mai multe echipe care sunt în joc pentru titlu. Steaua a fost superioară, nu net, dar superioară", a spus Sorin Cîrţu

Patronul Stelei, Gigi Becali, era extrem de liniştit după remiza de la Timişoara, fiind convins că şansele echipei sale la titlu au rămas intacte. Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a înfierat arbitrajul lui Cristi Balaj din derby-ul cu Steaua, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Gigi Becali: "Poli nu are faţă de campionă"

"Numai ghinionul a făcut ca noi să nu obţinem toate punctele la Timişoara. Asta este. Ne gândim până la final la Cupă şi la campionat. Nu pot să-i reproşez nimic lui Cîrţu, a fost risipă mare de energie, pe terenul unei echipe care se bate la titlu şi care a avut de partea ei 30 de mii de oameni. Şi în condiţiile astea, noi am fost călare pe ei. Tănase ar fi făcut diferenţa. Mi-a plăcut toată echipa, toţi băieţii merită felicitări. Maicon nu m-a convins, nu a arătat nimic. Nu am cum să fiu supărat pe Bănel Nicoliţă", a spus Gigi Becali la gsptv.

Marian Iancu: "Balaj a greÅŸit la 3 faze colosale"

"Balaj a greşit în 3 faze colosale şi poate aude şi domnul Avram lucrurile acestea. În condiţile în care publicul a fost cel care ne-a susţinut frenetic, este păcat că n-am obţinut victoria din cauza lui Balaj, care trebuie să-mi dea explicaţii publice! La 5 metri de o fază clară, nu ne-a dat penalty la duelul dintre Iliev şi Curtean. La faza aceasta ce a fost? Era beat, era drogat? I-a intrat transpiraţia în ochi?

Ce fotbal mai jucăm noi în Romania dacă la o asemenea fază nu se dă penalty. Nu se poate aşa ceva! Este mai mult decît suportabil. Iar vine finalul de campionat şi vom păţi ca în sezonul trecut, cînd ne-au fost scoase 3 goluri din poartă. Balaj este Einstein în arbitraj, e ca o icoană. Au mai fost icoane şi pe la Piteşti", a spus Iancu, făcînd referire la scandalul legat de Cornel Penescu.

"Einsteinul fotbalului romanesc ne-a tîlhărit astăzi!. El e în stare de un arbitraj bun dacă nu îi sună telefoanele Eu nu vreau să mai pierd campionatul ăsta din cauza arbitrajului", a conchis Iancu la GSP TV.


+ Fanii lui Poli Timisoara au dat foc la scaunele de la peluza  dupa inceperea celei de-a doua reprize, in timpul coregrafiei pe care au pregatit-o

sursa: www.click.ro