STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 8 februarie 2011

Burdujan noul jucator al Stelei...

Dupa amicalul Stelei cu FC Koper, managerul Stelei a anuntat ca la Steaua va veni atacantul promis de Gigi - Lucian Burdujan!


"Lacatus a fost cel care mi l-a cerut pe Burdujan. Mihai Stoica a negociat cu el si de miine se va alatura echipei, in Antalya", a spus Becali la digiSport..

"Oferta pentru Moraes nu a fost acceptata. Nu suntem de acord sa platim o suma mai mare decat cea care reflecta valoarea jucatorului. Axente si Gerlem sunt jucatori care nu ne intereseaza. Maine va veni un atacant la Steaua. Este vorba de Burdujan. Va fi bine primit de suporteri, au mai fost rapidisti la Steaua" a declarat MM Stoica la Sport.ro.


sursa: www.sport.ro


Dupa parerea noastra Burdujan nu este cea mai inspirata alegere si nu credem ca va putea sa faca fata la echipa ros-albastra.

Steaua! Victorie!

Steaua 1-0 FC Koper


      Meciul a fost dominat in totalitate de Steaua care s-a impus categoric pe parcursul celor 90 de minute.
Fara Gardos, Tatarusanu si Tanase, Steaua a jucat in formula urmatoare cu FC Koper: Lungu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicolita, Marinescu, Ricardo, Szekely - Dica, Bilasco.
Surdu a fost unicul marcator al meciului - el a inscris in minutul 80 din penalty, dupa ce cei de la Koper au facut hent in careu.