STEAUA BUCUREŞTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAŢIONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Ştiri şi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Ştiri şi rezultate din primul eşalon german

LA LIGA

Ştiri şi rezultate din campionatul spaniol

luni, 29 noiembrie 2010

Cele mai frumoase galerii de fotbal din lume. Cei mai fanatici fani

In acest articol vreau sa va prezint un top PERSONAL al celor mai tari galerii de fotbal din lume, insotite de imagini cu acestia.
LOCUL 10:
S.S.C. Napoli



Nu stiu cat isi sustin echipa dar cu siguranta ei nu mai cred de mult in Dumnezeu... Cred in Maradona. Galeria acestora este formata din cei mai mari mafioti din Sicilia si este considerata una din cele mai periculoase din lume!


LOCUL 9:
BORUSSIA DORTMUND



Sunt sigur ca nu toti cititorii blogului stiu ca "You'll never walk alone" nu se canta doar pe Anfield. Acest cantec este fredonat si de fanii din peluza de pe Westfalenstadion. Fanii galben-nergrilor fac o atmosfera senzationala la fiecare meci




LOCUL 8:


MANCHESTER UNITED



Fanii lui Manchester, in opinia mea sunt cea mai unita galerie din lume, lucru reflectat si in filmul "Looking for Eric", pe care il recomand cu incredere. Cand tot stadionul canta "Glory, glory, Man. United" simti cum sangele iti ingheata in vene


LOCUL 7:
A.C. MILAN


Inainte de fiecare meci, fanii lui Milan se fac auziti de la kilometri departare prin cantecele cu care isi sustin favoritii.


LOCUL 6:
RIVER PLATE



Fanii lui River Plate incep "show-ul" inca de pe drumul catre stadion unde canta si scandeaza numele favoritilor


LOCUL 5:
PANATHINAIKOS




Fosta adversara a lui Dinamo din Europa League e sustinuta mereu de niste fani care domina galeria echipei adverse. Acestia, dese ori isi fac aparitia si la meciurile echipei de baschet care este unul dintre cele mai puternice cluburi europene in acest domeniu.


LOCUL 4:
PARTIZAN BELGRAD



Echipa fostului Rapidist: Pierre Boya, are unii din cei mai fanatici suporteri din Estul Europei, acestia find in stare sa-i si omoare pe jucatori in cazul unor evolutii slabe :D


LOCUL 3:
GALATASARAY



Fanii echipei antrenate in prezent de Giga Hagi te fac sa visezi sa vezi un meci pe stadionul Galatei...


LOCUL 2:
LIVERPOOL F.C.



La fiecare meci, fie acasa, fie in deplasare, fanii lui Liverpool te introduc intr-un univers magic cand incep sa cante celebra melodie a trupei Beateles: "You'll never walk alone".


LOCUL 1:
STEAUA BUCURESTI



Dupa parerea mea Steaua are cei mai adevarati suporteri, acestia sustinandu-si favoritii pana la moarte. Cand la intrarea echipei pe stadion fanii intoneaza "Trup si suflet pentru culori", incepi sa simti acelasi fior care te cuprinde cand esti pe Anfield si auzi "You'll never walk alone".
P.S. In clipul cu galeria Stelei, puteti sesiza cum mica galerie Stelista domina in numerate randuri miile de fani turci.

Program 1 Decembrie

Steaua Bucuresti:
Conferinta de presa – ora 13:00 (la sala de conferinte de la stadion) – vor fi prezenti antrenorul Marius Lacatus si doi jucatori
Antrenament oficial – ora 19:30 (deschis presei pentru 15 minunte) – pe terenul 6

Liverpool FC:
Conferinta de presa – ora 18:15 (la sala de conferinte de la stadion) – vor fi prezenti antrenorul Roy Hodgson si un jucator
Antrenament oficial  - ora 19:00 (deschis presei pentru 15 minute) – pe stadionul central


sursa: www.fcsb.ro

Rasfatati-va apropiatii de sarbatori

 FCSB merchandise a lansat acum cateva zile ciocolata si mai multe produse de patiserie, ros-albastre, in parteneriat cu "Dolcerie Veneziane".
 "Fanii ros-albastri se pot bucura de minge din ciocolata cu lapte "Steaua", panettone traditional 500 g, tort ciocolata cu alune 300 g, crocante cu migdale 150 g, arahide pralinate 150 g, caramele asortate 150g sau panettoncino ciocolata cu surpriza 30 g. Materia prima folosita este ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, iar preturile vor fi "dulci" cu toate buzunarele.", gasim scris pe site-ul oficial al Stelei.


 Si cum acestea nu pot merge singure tot clubul Stelei a lansat si "COLA STEAUA" cu care va puteti stapani setea timp de 90 de minute cat va uitati la meciurile Stelei sau in timp ce chiar dumneavoastra practicati sportul rege. 
"Produsul lansat este o bautura deosebita, care concureaza cu usurinta produsele din segmentul Cola ale celor mai importanti jucatori mondiali de pe aceasta piata.

Reteta a fost dezvoltata si produsele vor fi livrate de catre Doehler Group, companie din Germania, lider mondial in domeniul productiei de ingrediente pentru industria bauturilor racoritoare. Este o bautura fara conservanti, care contine doar arome naturale si are un gust inconfundabil de Cola, care te energizeaza de la prima pana la ultima picatura, dandu-ti avantul de care ai nevoie pentru cel putin 90 minute. Se consuma, de preferinta, rece pentru a te bucura pe deplin de gustul care te marcheaza.

Cola Steaua este ambalata la peturi de doi si 0,5 litri, cu eticheta embosata, precum si la doza de 0,33 litri, este disponibila in toate retelele moderne de hypermarketuri si, desigur, poate fi servita la toate punctele de catering din stadionul Steaua." scrie www.fcsb.ro.



TOTI AU PIERDUT !

Toate echipele care adversare Stelei in grupa de Europa League au pierdut la sfarsitul saptamanii.

In Premier League, etapa a 15-a, FC Liverpool, care vine joi seara in Ghencea, a pierdut in deplasare cu Tottenham, 2-1. Elevii lui Hodgson au ratat insa trei ocazii uriase la scorul de 1-0, doua prin Torres si una Maxi. Liverpool a primit golul decisiv in minutul 92. Pentru Liverpool a marcat Skrtel, dar tot el a inscris si pentru Tottenham. In aceasta partida, Liverpool a mai pierdut un titular. Carragher si-a dizlocat umarul si lipseste cateva saptamani. Astfel, Steaua a scapat si de Carragher si de Gerrard. Nici Agger nu vine la Bucuresti. Acum, Liverpool este pe locul 10 si continua sa piarda pe teren strain. Are o victorie, doua egaluri si 5 infrangeri in deplasare.

SSC Napoli, ultima noastra adversara din grupa, a pierdut si ea in deplasare, 3-1 cu Udinese, dupa ce a fost condusa cu 3-0. Golul a fost marcat de Hamsik. Napoli nu a avut nicio sansa. A fost dominata copios. Acum, Napoli este pe locul patru la egalitate cu Juventus.



FC Utrecht a cedat cu 2-1 in deplasare pe terenul lui Heracles. Dupa 16 etape, Utrecht are 23 de puncte si este pe locul 9. Nesu a fost folosit toate minutele.

sursa: www.fcsb.ro

Steaua – CFR, 2-2 / Becali: "Nu mai sperăm la titlu!"




 Steaua nu a reuşit să se impună, remizând 2-2 pe propriul teren cu CFR Cluj. Trupa lui Lăcătuş a avut meciul în mână, dar Stancu, chiar dacă a reuşit dubla, nu a reuşit să profite şi să înscrie în repriza a doua. Pe final, Peralta le-a dat lovitura de graţie steliştilor, restabilind egalitatea.

Becali a anunţat că Steaua nu se mai bate la titlu, fiind acum interesată de poziţia secundă, pentru că echipa sa e la 10 puncte de liderul Oţelul.

"În viaţă dacă nu ai noroc poţi să te dai de 100 de ori peste cap. Puteam să facem 3-1, chiar 4-1, dar Stancu dacă n-a reuşit să înscrie n-am ce să-i fac. Jucătorii au muncit au jucat, dar CFR a avut două ocazii şi a dat două goluri. Pe final totuşi mai puteau înscrie o dată. E vorba de ghinion. Nu mai sperăm la titlu, suntem obligaţi să jucăm la locul doi, poate avem noroc la tragerea la sorţi.

Postul lui Lăcătuş nu e în pericol, pentru că nu joacă el, ci fotbaliştii, care nu au fost în stare să înscrie din faze clare de gol", a zis Gigi Becali.

Helmth Duckadam era supărat după meci: "Am pierdut două puncte, acest egal nu ne mulţumeşte! Am avut pe final două ocazii de gol. Tătăruşanu a greşit la primul gol. Pentru noi urmează acum meciul cu Liverpol şi să avem un rezultat care să mulţumească. Mai sperăm la campionat, dar totul depinde de următoarele două meciuri, cu Universitatea Cluj şi cu Craiova. În retur, orice echipă care prinde patru jocuri bune poate să urce imediat. Lui Stancu nu avem ce să-i reproşăm, dar mai putea să mai dea un gol, ar fi fost perfect pentru el. Băieţi merită până la urma urmei felicitări"

Lăcătuş: "Ne-am bătut joc de ocazii". Antrenorul Stelei a evitat să critice direct jucătorii, dar spune că aceştia au tratat lejer faza de finalizare. "Am făcut un joc bun, consistent, am revenit de la 0-1, am condus, dacă la una din situaţiile clare ne desprindeam, probabil cele trei puncte rămâneau în Ghencea. Mă nemulţumeşte rezultatul, dar jucătorii s-au implicat, au depus efort. Fotbalut câteodată e nedrept. Dacă-ţi baţi joc cu atâta seninătate de ocaziile pe care le ai, la final ai de suferit", a zis Lăcătuş.

Galamaz: "Stancu trebuia să marcheze şi câştigam!" "Dacă înscria Bogdan Stancu la 2-1 se încheia meciul şi câştigam. Poate chiar mai reuşeam să marcăm. Pe final am făcut greşeli mari şi ne-au pedepsit. Nu cred că am ieşit din lupta la titlu, mai sperăm", a spus Galamaz la Digisport Special. Galamaz nu va evolua runda următoare cu U Cluj, deoarece a primit galben şi este suspendat.


sursa: Adevarul