STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 30 noiembrie 2010

Articol genial!

fcsteaua.ro recidiveaza din nou publicand un nou articol perfect! aici puteti citi inceputul, cea mai adevarata parte din postare:


"-Cum il cheama, ba, pe-asta?
- Bonfin
- Bonfineeee, cere-te ba la schimbare!

In spatele meu stau 4 insi, toti tigani, toti in trening, mancand seminte, cu steaguri care aduc mai mult cu cele ale Galatei, din cauza scrisului mare cu galben pe fond rosu “Forza Steaua! Trup si suflet pentru culori”. Cel cu intrebarea este extrem de insufletit, striga mult, se agita, injura, scandeaza (“Forza Steaua, Forza Steaua, hei, hei”). Evident, are si va avea mereu boala pe tigani… Intre timp, gratie colegului sau mai initiat, mai afla care sunt jucatorii Stelei pe care ii aplauda sau ii injura dupa cum au gresit sau nu o pasa. Un alt coleg de-al lui tipa multumit la o pasa reusita a lui Romica Surdu: “Bine, George!”."


Acesta este modelul unor spectatori care vin la stadion doar ca sa se afle in treaba.
P.S. Restul articolului il gasiti aici.

Ghencea plin sau gol?


Meciul de joi seara se anunta unul mai important in tribune decat pe teren. Cu niste fani engelezi cantand "You'll never walk alone" si cu o galerie stelista cu "Trup si suflet pentru culori" duelul tribunelor pare foarte frumos!
Acum cateva ore cei din conducerea Stelei au anuntat ca stadionul va fi arhiplin ceea ce este perfect pentru ros-albastrii, care au o singura optiune: victoria.
Asa ca cei care nu ati facut-o cumparati-va bilet si ajutatii pe Ultrasi sa o indrume pe Steaua spre victorie.

Steaua - Liverpool. De ce sa ne temem?

Au mai ramas doua zile pana la meciul asteptat de toti stelistii cu sufletul la gura, cel impotriva lui Liverpool. Parca incep deja sa aud tot stadionul cantand "Trup si suflet pentru culori" asteptand o victorie a favoritilor.
Intrebarea este: "Va putea Steaua sa o obtina?".
Raspunsul pe care marea majoritate a oamenilor pe care i-am intrebat au raspuns "NU", iar stiind si ca merg la aceasta partida i-am intrebat "Atunci de ce mai mergeti la meci" si ei au completat "Sa vedem cum joaca Liverpool".
Fara Gerrard accidentat, Liverpool nu mai este echipa care castiga Liga Campionilor intr-o finala de vis impotriva Milanului in 2005. Este o echipa de locul 10 in Anglia, care are insa un lot de 275 de milioane de euro. Cel mai mare pericol al cormoranilor pare a fi spaniolul Fernando Torres care este golgheterul echipei in acest sezon cu 5 reusite. Insa oare poate un singur jucator sa poarte o intreaga echipa in spate? Este cert ca echipa engleza are jucatori de 10 ori mai valorosi decat ai Stelei, insa cu mult suflet putem smulge victoria!
Ramane de vazut cat de mult isi vor da interesul stelistii dar un lucru e cert: CU STADIONUL ARHIPLIN NU AU VOIE SA NU INVINGA!

Mihai Stoica


Mihai Stoica, cunoscut ca ÅŸi MM Stoica, este managerul general al echipei de fotbal Steaua BucureÅŸti.
Născut la Sibiu, pe 12 aprilie 1965, MM Stoica a jucat fotbal la Metalosport GalaÅ£i, OÅ£elul GalaÅ£i, Victoria Râmnicu Sărat ÅŸi Åžantierul Naval Tulcea - SNT.
În februarie 2002 a fost numit in funcţia de Preşedinte al Secţiei de Fotbal la Clubul Sportiv Oţelul Galaţi, funcţie pe care a ocupat-o până în iunie 2002. Oţelul Galaţi se califică în ediţiile 1997-1998 şi 1998-1999 ale Cupei UEFA.
După plecarea de la Galaţi acceptă funcţia de Director Executiv la FC Steaua Bucureşti pe perioada iunie 2002-august 2004.
În august 2004 devine Manager General al FC Steaua. FC Steaua obţine 2 titluri de campioană al României in 2005 si 2006 si Supercupa României in 2006. FC Steaua ajunge in semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005-2006.
Este singurul conducător de club din România care are la activ 3 calificări consecutive in fazele eliminatorii ale competiţiilor europene.
În mai 2007, în urma unor neînţelegeri cu patronul Stelei, George Becali, Mihai Stoica demisionează şi semnează un contract pe o perioadă de 3 ani cu FC Unirea Urziceni, club recent promovat in Liga 1.
FC Unirea Urziceni, avându-l antrenor pe Dan Petrescu ÅŸi Manager General pe MM Stoica s-a calificat în ediÅ£ia 2008-2009 a Cupei UEFA. ÃŽn 2010 a demisionat de la clubul Unirea Urziceni pe fondul unei crize economice la club.
Stoica este singurul conducător de club din Romania care a reuşit calificări in cupele europene cu 3 cluburi diferite.
A fost desemnat Conducătorul Anului în 2007 şi 2008 de către Asociaţia Fotbaliştilor Români şi Clubul Sportiv al Jurnaliştilor.
Este absolvent al Facultăţii de Mecanică, promoţia 1989. Este căsătorit, are o fată.