STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 24 iulie 2011

Schalke 04 victorioasă în Supercupa Germaniei!


Meciul disputat la Gelsenkirchen a fost unul în care campioana Borussia Dortmund a avut iniÅ£iativa în mare parte din meci. Cu toate acestea scorul a rămas 0-0 după cele 90 de minute de joc, astfel s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Aici jucătorii lui Schalke s-au dovedit mai buni, în frunte cu înlocuitorul lui Neuer, portarul de 22 de ani, Ralf Fahrmann, care a apărat execuÅ£iile lui Grosskreutz ÅŸi Perisic. Astfel, Schalke a cucerit primul trofeu din acest an. De notat este că echipa condusă de Ralf Rangnick este interesată de transferul atacantului român Ciprian Marica. Iată echipele ce s-au înfruntat aseară:

*sursa foto: www.gsp.ro

Jalnic si oribil... mai demult imposibil!

Mi-a luat ceva timp sa gasesc titlul de mai sus insa m-am gandit ca macar acesta sa fie bun, daca continutul postarii e imposibil sa fie. De ce? Pentru ca nu poti nici sa preaslavesti ceva oribil dar nici sa critici(dur) cand iubesti acel ceva. Este cazul meu, deoarece asta simt acum vis-a-vis de echipele nationale ale Romaniei, cel mai recent Romania U19.
Dupa infrangerea din primul meci la Campionatul European U19 din ROMANIA(!!!), scor 3-1, Romanii au pierdut si cu Grecia, de data aceasta la diferenta de doar un gol(1-0). Eu fiind in vacanta, in Turica, si meciul desfasurandu-se in timpul zborului catre Bodrum, n-am reusit sa il vizionez insa, de la multi buni cunoscatori ai fotbalului am aflat ca baietii nostri s-au descurcat eroic in prima repriza(defapt pana in minutul 36) facand o mare risipa de efort. Insa apoi au inceput sa resimta oboseala si in afara de evadarile lui Nastasie n-au avut alte sanse, singurul marcator al partidei fiind Fortunis.
Asta e tot pentru azi, va urez o seara buna.


România: Brănescu - Murgoci, Remeş, Benzar, Năstasie, Cîrstocea, N. Stanciu, Serediuc, Walleth, Gugu, Gavra. Rezerve: Chiriţă, Avrămia, M. Roman, Amet, F. Ilie, Chiţoşcă. Antrenor: Lucian Burchel.

Grecia: Kapino - Stafylidis, Potouridis, Mavrias, Kotsaridis, Bakasetas, Fortounis, Marinakis, Rougalas, Katidis, Kolovos. Rezerve: Kladelis, Skondras, Lagos, Stamogiannos, Karelsi, Bouzas, Diamatkos. Antrenor: Leonidas Volokos.