STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 27 februarie 2012

Romania. La vremuri noi, haine noi

Astăzi, componenţii lotului lui Victor Piţurcă, alături de oficialii Federaţiei Române de Fotbal, au prezentat noile echipemente de joc. Acestea vor fi folosite pentru noua campanie de calificare a echipei naţionale, la Campionatul Mondial din Brazilia, 2014.
Echipamentul de bază este galben, cu dungi roşii pe umeri şi una în jurul gâtului. Tricoul are şi inserţii roşii pe laterale. Echipamentul de rezervă este la fel ca primul, numai că roşul şi galbenul aici se înlocuiesc reciproc.
Tricourile care vor fi îmbrăcate de portari nu au fost prezentate, acestea putând fi văzute prima dată miercuri, la partida amicala cu Uruguay.
Evenimentul a avut loc la Băneasa Shopping City, unde la magazinul Adidas a fost prezent şi Ilie Năstase, care are un contract individual cu Adidas.
Prezent la eveniment, preÅŸedintele FRF, Mircea Sandu a declarat: "ÃŽnca din 1990 am încercat sa alegem ce e mai bun si am ajuns la acest parteneriat de 22 de ani si speram sa ajungem si la 25 de ani. Sper în durabilitatea acestui contract. Toate echipele nationale cauta sa schimbe designul si nu întâmplator am avut echipamentul alb, care mie mi-a placut foarte mult. Mi-as fi dorit si acum sa pastram echipamentul alb. Cu Uruguay vom juca în echipamentul rosu pentru ca asa am convenit cu partenerii nostri, dar cel galben va ramâne de baza, pentru ca în mai bine de 20 de ani echipa nationala a jucat cele mai multe meciuri în galben. S-a încercat o schimbare si cu acel rosu, dar nu a atras atât de mult, astfel ca galbenul va redeveni culoarea principala".
Nici selecÅ£ionerul nu s-a putut abÅ£ine apreciind ÅŸi el echipamentul ca unul extrem de reuÅŸit. "«Mariajul» cu Adidas la mine durează de mult timp. Åži la Steaua am îmbracat tricoul Adidas cu multe satisfacÅ£ii ÅŸi performante notabile. Designul mi se pare perfect, formidabil ÅŸi asa a fost mereu. Speram sa avem succes în noul echipament", a declarat Piturca.
În curând echipamentele vor fi disponibile şi pentru suporteri în magazinele Adidas. Preţul unui şort va fi de 123 de lei, iar al unui tricou 176.
Tot astăzi a fost lansat şi treningul folosit la antrenamente, care însă a mai putut fi văzut săptamâna trecută la conferinţe de presă din cursul ultimelor zile.

Steaua aproape de revenirea în Ghencea

După ce Dumitru Dragomir a lansat zvonurile cum că Steaua este aproape de o revenire pe arena care a consacrat-o, patronul Gigi Becali confirmă dezvăluirile. În direct la "Fanatik Show" pe DigiSport, Becali a spus că este foarte probabil ca primul meci jucat acasă în returul acestui campionat, cel cu Astra, să aibă loc pe Ghencea: "Eu cred că ne întoarcem în Ghencea, cred că în 2-3 săptămâni vom juca în Ghencea. Cu Astra vom juca pe Ghencea".
Finanţatorul a mai vorbit despre şansele Stelei la titlu, despre care a recunoscut că sunt mici, Steaua luptându-se cu Rapid, CFR şi Dinamo.
Totuşi, poate că o revenire în "templul roş-albastru" va aduce o atmosferă pozitivă la echipă.