STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 22 iulie 2011

CE U19: Spania - Belgia 4-1

Spaniolii au arătat în meciul de aseară că pot juca celebrul tiki-taka la orice categorie de vârstă. Echipa condusă de Gines Melendez s-a impus categoric în rejucarea meciului cu Belgia, confirmându-ÅŸi încă o dată statutul de favorită la câştigarea trofeului. 
Meciul a început cu Spania la conducerea jocului ÅŸi cu Belgia încercând să se apere în faÅ£a irezistibililor jucători ai "furiei roja". TotuÅŸi, în minutul 13, cam în aceeaÅŸi perioadă în care s-a deschis scorul ÅŸi în meciul întrerupt de miercuri, spaniolii trec în avantaj prin execuÅ£ia din penalty a lui Pablo Sarabia. Până la pauză spaniolii fac ce ÅŸtiu mai bine: controlează jocul. Imediat după pauză belgienii dau lovitura! Cuvelier profită de gafa portarului spaniol ÅŸi egalează situaÅ£ia pe tabela de marcaj. Spaniolii nu se precipită ÅŸi îşi continuă jocul minuÅ£ios de pase. Astfel, în minutul 65, Alcacer introduce mingea în plasă după o centrare din partea stângă. ÃŽnsă golul care îi asigură victoria Spaniei vine în minutul 90, după o ÅŸut fabulos de la 30 de metri al nou-intratului Muniz. Spania nu se opreÅŸte aici, ÅŸi în minutul 93, ÅŸeptarul Morata înscrie după un un-doi în careu cu Muniz. Astfel băieÅ£ii lui Gines Medendez ajung în fruntea grupei B. 

Echipe: 


Galerie foto:
Duelurile fizice au fost intense

Vedeta spaniolilor: Pablo Sarabia

Scouterul Stelei, Narcis Răducan, prezent la meci



*sursă foto: www.gsp.ro




Inevitabilul s-a produs: Bojan Krkic semneaza cu AS Roma!


Ieri seara, o miscare importanta s-a produs pe piata transferurilor fotbalistice. Bojan Krkic a semnat cu AS Roma, sefii Barcelonei decidand in sfarsit sa il lase pe tanarul jucator al nationalei Spaniei sa plece. Din cele auzite, afacerea costa 10 milioane de euro, in conditiile in care Bojan valoreaza pe transfermarkt.de, 15.000.000 de euro.
Dupa parerea mea, venirea lui Luis Enrique la Roma este inceputul unei noi ere, asta deoarece are un stil deosebit de a antrena. Asemanator cu Mourinho si mai bun decat Guardiola, asta este descrierea cea mai buna pe care i-o pot face. Iar, cu doi sau trei jucatori ca Bojan sau Jeffren Suarez, crescuti la Barca in lot, titlul in Italia va fi disputat acerb de Roma si probabil Milan, Juve si Inter neputand sa intre in discutie, deoarece stilul de joc impus de antrenori este juvenil fata de ceea ce face Allegri si ar putea face Enrique.
Astfel va propun o echipa care ar putea sa faca ravagii in Italia sezonul urmator.

Dupa cum vedeti, dupa mine formatia ideala ar fi una foarte ofensiva, un 4-3-3, cu o linie de fund puternica, cu doi jucatori extrem de experimentati: Juan si Heinze, cu Daniele de Rossi care sa ajute la intarirea defensivei, dupa care incepe un 5 minunat: Totti care este fara discutie inima Romei si poate schimba jocul in orice moment, alaturi de el il vad pe Erik Lamela venit in aceasta vara de la River Plate si care are niste executii dar si niste pase total imprevizibile cu care scoate fara probleme din joc adversarii.
Iar in atac un trio magic cu fosta vedeta a lui Milan, Boriello, in centru care este sustinut din toate punctele de vedere de Bojan si de Menez.
A si sa nu uit, fara discutie fundas stanga trebuie introdus Jose Angel, fostul om de baza de la Sporting Gijon si fara discutii viitorul aparator stanga titular al Campioanei Mondiale, trebuie sa stranga meciuri in picioare si la o echipa mare de club, la nationala fiind deja "calit" cu C.E. U21.

Copa America: Paraguay - Venezuela 0-0(5-3)

Iata ca s-a decis finala de la Copa America, unde Uruguay si Paraguay se vor infrunta pentru a deveni cea mai buna nationala din America de Sud.
Paraguay-ul a invins in semifinala a doua Venezuela. Dupa 0-0 in primele 90 de minute, nici in prelungiri cele doua echipe n-au reusit sa marcheze, pentru ca apoi la penalty-uri, toti jucatorii Paraguay-ului sa marcheze si cei Franklin Lucena(Venezuela) sa rateze si tara Larissei Riquelme sa ajunga in finala.
Ultima faza a competitiei se va desfasura pe 24 iulie, la Buenos Aires, iar castigatoarea va ridica sub cap un nou titlu al Copa America

Foto: ca2011.com

Echipament Steaua 2011-2012 ~ OFICIAL


Odata cu primele zvouri referitoare la echipamentul Stelei, v-am informat cu privinta la acesta. Iar pentru ca am descris in postarea aceasta caracteristicile echipamentului, acum vreau sa discut pe marginea esteticii lui, dar nu inainte de a va cita o parte dintr-o postare de pe www.fcsb.ro


În noul sezon competiţional 2011-2012, Steaua va folosi un nou model de echipament în meciurile desfaşurate pe teren propriu. Noile kituri de joc au un design modern, dar rămân fidele tradiţiei şi istoriei clubului.
Echipamentul pentru meciurile de acasă păstrează culorile tradiÅ£ionale recunoscute de toÅ£i suporterii echipei bucureÅŸtene, dar sunt poziÅ£ionate de această dată într-o combinaÅ£ie inedită de dungi verticale asimetrice, inspirată de construcÅ£ia celei mai înalte clădiri din lume - Burj Kalifa din Dubai. Pe partea interioară a emblemei clubului este inscripÅ£ionat motto-ul „Trup ÅŸi suflet pentru culori”, preluat din imnul Stelei.
Istoria şi tradiţia clubului se regăsesc în designul noilor echipamente, care sunt realizate din poliester reciclat, un material inovator care este folosit acum în premieră la atât la realizarea tricourilor, cât şi a şorturilor.
Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. Acest nou proces de fabricaţie reduce consumul de energie cu până la 30 de procente, comparativ cu procesul tradiţional de producţie a poliesterului, şi ajută la eforturile de protecţie a mediului înconjurător.
Echipamentul pentru meciurile de acasă este completat de doua ÅŸorturi, un ÅŸort albastru cu o dungă roÅŸie în partea inferioară ÅŸi unul roÅŸu cu o dungă albastră în partea inferioară. Jambierele sunt de asemenea disponibile în două combinaÅ£ii de roÅŸu ÅŸi albastru ÅŸi sunt personalizate cu sigla clubului. 
Noile echipamente sunt mai uşoare decât precedentele, ajută la reglarea temperaturii corporale a jucătorilor şi permit eliminarea transpiraţiei cu ajutorul tehnologiei Dri-FIT.
Reglarea temperaturii corporale este realizată prin intermediul zonelor de ventilaţie, ce reprezintă sute de mici găuri realizate pe tricou cu ajutorul laserului în zona de sub braţe şi în partea inferioară, facilitând circulaţia aerului.
În premieră, emblema clubului din partea frontală a tricoului este realizată prin transfer termic. Astfel, se reduce greutatea tricoului şi se permite ventilaţia în această zonă .
„Noul echipament de joc prezintă multe îmbunătăţiri tehnologice care sporesc confortul sportivilor, dar ÅŸi un design revolutionar care inspiră forţă, viteză ÅŸi performanţă. Suntem convinÅŸi că noul echipament rezonează cu istoria echipei Steaua ÅŸi sperăm că va ajuta la obÅ£inerea unor performanÅ£e remarcabile în noul sezon competiÅ£ional” – a afirmat Mălina Soare, director marketing Elmec România. .

In primul rand, vreau sa felicit firma Nike pentru alegerea extrem de inspirata a nuantelor de rosu si albastru folosite, care se imbina perfect si formeaza un amestec aproape perfect. Apoi, imediat am remarcat alegerea buna ce a colora sigla Nike intr-un galben care merge perfect cu primele doua culori si care contribuie la formarea tricolorului, lucru care demonstreaza ca echipa Steaua este una de adevarati patrioti.

Un alt detaliu foarte bine punctat este referitor la alegerea numerelor si numelor de pe tricou. Acestea au un design care seamana izbitor cu cel din Premier League, iar la fel ca in sezonul trecut, s-a decis ca alb-ul sa fie din nou utilizat.
Deasupra numelui puteti vedea scris "FCSB" cu un galben asemanator semnului Nike de pe tricou.
Jambierele sunt tot ros-albastre cu FCSB imprimat galben pe ele.
La fel ca la echipamentul de deplasare de sezonul trecut, pe spatele siglei este scris sloganul "Trup si suflet pentru culori".

Echipamentul de deplasare este la fel ca anul trecut, cel galben pastrandu-se.