STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 15 mai 2011

Otelul campioana! Titlul merge in Moldova!

Otelul Galati a reusit sa castige editia 2010-2011 a Ligii I, dupa victoria de astazi scor 2-1 impotriva lui Poli Timisoara. Nu prea avem timp de explicatii detaliate si putem spune ca victoria Galatenilor este meritata...
Totusi avem cateva comparatii... Cum au aratat niste "personaje" dupa meci. Sa vedem:

Iancu este..

Innebunit

Marius Stan este....

Satisfacut din plin!

Dan Alexa este...

In stare sa atace pe cineva

Dorinel Munteanu spune...

"Told ya"

Fanii Timisoarei...

Plang.

Fani Galatiului...

Rad de "granzii" capitalei














Olanda Campioana Europeana U17

Echipa nationala U17 a Olandei a reusit sa castige turneul final al C.E. U17 desfasurat in Serbia. In finala olandezii au reusit sa invinga Germania scor 5-2, care in semifinale invinsese 2-0 prima reprezentativa a Danemarcai. In semifinale "Portocala Mecanica" a invins cu 1-0 Anglia.
Echipa Romaniei a terminat grupa a doua a competitiei pe ultimul loc, fiind devansata de cele doua finaliste: Olanda si Germania, dar si Cehia.



A venit finalul...

Maine, de la ora 20.00 ultimul meci acasa din acest sezon va fi disputat de Steaua impotriva formatiei FCM Tg. Mures. Nimeni nu ar fi crezut ca Steaua, la finalul sezonului va fi obligata sa castige pentru a prinde un loc de Europa League, dar realitatea e cruda...
Dar sa revenim la adversara noastra de maine. O sa avem un meci greu impotriva unei echipe cu un antrenor excelent, Sabau creeand o echipa competitiva, impotriva careia, cu un Didy in forma maxima e greu sa castigi.
Sa speram totusi ca Oli va reusi sa gaseasca formula castigatoare si sa ne mentinem locul in clasament, pozitia a sasea.
Marile sperante ale noastre, dupa cum am spus in articole anterioare se leaga de FINALA CUPEI ROMANIEI, unde "armata" formata de fanii Stelisti va declansa infernul la Brasov.


ECHIPE PROBABILE

Finala campionatului

Azi se va disputa meciul Timisoara - Otelul, asa zisa finala a campionatului. De ce? Pentru ca echipa care va castiga probabil va fi si noua campioana a Romaniei. La ce sa ne asteptam de la acest meci? Probabil un meci lipsit de farmec in care ambele echipe vor astepta greseala adversarului. Ramane de vazut cine va fi campioana Romaniei si sa speram care va fi echipa detronata la anul de Steaua.