STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 7 august 2011

Felicitari baieti!

Romania a disputat astazi finala mica a Euroligii la fotbal pe plaja. Baietii au rezistat eroic in fata unei nationale cu un jucator magnific(Belchior), dar au cedat la penalty-uri unde au fost invinsi 7-6 dupa 3-3 in timpul regulamentar. Rezultatul este unul ca de pe alta planeta, tinand cont ca Romania n-a mai fost de mult in primele 4 echipe de pe continent, la un sport.
Pe langa meciul nostru, tot azi s-a mai jucat si barajul de promovare in primul esalon European, Franta castigand duelul cu Turcia, scor 3-6. De asemenea, adversara noastra din grupe, Rusia a castigat Euroliga, 6-4 in finala cu Elvetia.

Felicitari lotului Romaniei si speram ca la viitoarea Euroliga sa ne clasam cel putin la fel de bine!

Nani i-a trimis la nani!

Mă scuzaţi pentru jocul de cuvinte puţin penibil din titlu, dar nu m-am putut abţine. Aşadar, să începem. Manchester United a învins-o pe Shi... pardon City în Supercupa Angliei şi şi-a trecut la activ o nouă victorie în faţa rivalei de moarte.
Meciul a fost fabulos. United a început în forţă ÅŸi a arătat un joc exuberant. TotuÅŸi, în ciuda ocaziilor imense, n-au reuÅŸit "s-o bage în poartă", cum se spune. ÃŽn minutul 38 Silva execută perfect o lovitură liberă pentru City, Lescott reia cu capul ÅŸi City trece în avantaj, contrar cursului jocului. ÃŽnainte de pauză,  oamenii lui Mancini ÅŸi-au mărit avantajul după un ÅŸut extraordinar al lui Edin Dzeko. 2-0 la pauză pentru City. Lumea se întreba dacă banii în sfârÅŸit au adus fericirea la City.
La pauză Sir Alex Ferguson a surprins pe toată lumea. A făcut 3 schimbări! (în Supercupa Angliei sunt admise 6 schimbări). Dar mai mult, a schibat ambii fundaşi centrali şi i-a introdus pe Jones şi Evans, iar la mijlocul terenului l-a schimbat pe Carrick cu tânărul Cleverley. Dar schimbările au părut să dea roade. United şi-a reluat jocul foarte bun din prima repriză, iar în minutul 52 Smalling a introdus mingea în plasă după o lovitură liberă a lui Young. La 6 minute după, Nani finalizează elegant o acţiune de pe altă planetă a lui United. "Diavolii Roşii" au revenit de la 2-0. City păreau cu moralul la pământ, dar chiar şi aşa au avut câteva ocazii bune, la care De Gea s-a remarcat. În ultimul minut al partidei, mai exact 94, după un corner respins al lui City, Kompany greşeşte incredibil în poziţie de ultim apărător, Nani îi fură mingea şi sprintează spre poartă, driblează portarul şi înscrie!!! Victorie pentru Manchester United! Ce meci fabulos!
Iată echipele cu care cei doi antrenori au început partida:

Fabrica de jucatori

In ultimii ani, prima liga croata a lansat o multitudine de nume mari pentru cluburile sonore din occident. Fie ca vorbim de Luka Modric, fie ca vorbim de Mario Mandzukic, toti au trecut prin prima liga croata. In continuare cititi un rezumat a acestui inceput de sezon din prima liga croata.
Fanii lui Dinamo Zagreb sunt pregatiti pentru un nou sezon exploziv

Noul sezon din T-Com-HNL Croatia a inceput pe de-o parte la fel ca ultimele 6 sezoane, pe de alta parte diferit. Spun asta deoarece Dinamo Zagreb si Hajduk Split ne-au obisnuit sa conduca campionatul de la un cap la altul, in final Dinamo terminand pe prima treapta a podiumului. Totusi asta nu s-a intamplat, pana acum doar Dinamo reusind sa castige toate cele 3 meciurile disputate, Hajduk, in doua meciuri, castigand greu, 2-1, acasa cu Sibenik si pierzand la limita cu NK Zadar. Asta poate si datorita campaniei destul de slabe de achizitii a celor de la Hajduk, cel mai sonor transfer fiind cel al lui Ivan Vukovic de la Buducnost Podgorica. In acest timp, Dinamo, a punctat prin doua super-transferuri, unul de 1.300.000 de euro, al lui Domagoj Vida si altul al lui Ivan Krstanovic de la NK Zagreb, mai scump, de 1.500.000.
Acesta poate fi ultimul sezon pentru Kramaric la Dinamo, tinand cont ca multe cluburi mari din Europa stau cu ochii pe el

Alte doua echipe care au confirmat forma buna din trecut sunt NK Osijek si NK Lokomotiva Zagreb, prima profitand de un lot extrem de omogen, fara nici un jucator transferat, cu exceptia lui Ivan Aleksic de la echipa de tineret.
Slaven Belupo risca sa fie dezamagirea anului in Croatia

La capitolul dezamagiri, le putem include pe NK Varazdin si pe Slaven Belupo, prima reusind sa ocupe un loc de Europa anul trecut si a doua fiind pe locul 3 conform transfermarkt.de, la valoarea lotului.

Dominam lumea


... La fotbal pe plaja! Da, este adevarat, tocmai am ajuns in primele 4 echipe nationale Europene de fotbal pe plaja, urmand sa joace finala mica a Euroligii.
Dupa esecul usturator suferit impotriva Rusiei, scor 8-1, Romanii au revenit curajos in ultimul meci din grupa formata din 3 echipe, impotriva Spaniei si au castiga 3-2. La randul ei si Spania a pierdut scor 4-2 calificarea, ocupand ultima pozitie a grupei.
In grupa B, Elvetia s-a impus, la mustata, la golaveraj, in fata Portugaliei, adversara noastra in finala mica. In finala mare, Rusia va avea de invins Elvetia, pentru a se decide care este cea mai puternica nationala din Europa in acest moment la fotbal pe plaja.

GRUPA A
1.Rusia | 12-3 | 6p
2.Romania | 4-10 | 3p
3.Spania | 4-7 | 3p


GRUPA B
1.Elvetia |  11-9 | 3p
2.Portugalia | 5-6 | 3p
3.Italia | 8-9 | 2p

LOCURILE 5/6
Spania - Italia (11:00, Eurosport 2)


BARAJ PENTRU PROMOVARE
Franta - Turcia (13:45, Eurosport 2)


FINALA MICA
Romania - Portugalia(15:00, Eurosport 2)


FINALA MARE
Rusia - Elvetia (16:15, Eurosport 2)

Sursa foto: www.gsp.ro