STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 14 mai 2011

Sa aratam ca si cititorii www.ros-albastrii.tk sunt alaturi de Nesu!



Sunteti alaturi de Mihai Nesu? Hai sa-l ajutam sa treaca mai usor peste aceasta drama. Cel mai simplu lucru pe care il putem face e sa ii scriem niste cuvinte frumoase, care, speram ca-l vor face sa se simta mai bine.


Scrieti mesajele voastre ca si comment-uri la aceasta postare si noi ne asiguram ca ajung la "Bichon"

Steaua II

A trecut ceva timp de cand nu am mai amintit de Steaua II, deoarece am dorit sa ne axam mai mult pe realizarile primei echipe. A venit timpul sa reamintim si de satelitul echipei noastre dupa o victorie remarcabila obtinuta impotriva unei foste prim-divizionare, Farul Constanta
Steaua II - Farul Constanta 1-0


Elevii lui Leo Strizu au castigat partida cu constantenii prin golul marcat de mijlocasul Alexandru Lazar. Portarul Cezar Lungu a revenit  pe teren la meciul de azi dupa o pauza de aproape o luna si jumatate cauzata de o accidentare la genunchi.

A marcat: Alexandru Lazar
Steaua: Lungu – Cioceanu,Stegaru, E. Baciu, L. Filip – I. Nastasie, Fl. Bejan, Al. Lazar, C. Matei – R. Vaduva, V. Rusu
Antrenor: Leo Strizu
Au mai jucat: Albu, Bitfoi si Vatejelu(sursa(text rosu): www.fcsb.ro)



Victoria elevilor lui Leo Strizu a fost una meritata care a compensat punctele pierdute in mod incorect de-a lungul editiei actuale de campionat, puncte care au dus-o in zona sensibila a clasamentului, in prezent afalandu-se pe locul 14, prima pozitie retrogradabila.


Clasament:



1.Ceahlăul Piatra NeamÅ£ 64
2.Săgeata Năvodari 55
3.Concordia Chiajna 54
4.Delta Tulcea 48
5.CS Otopeni 42
6.Dunărea GalaÅ£i 41
7.FC BotoÅŸani 39
8.Viitorul ConstanÅ£a 37
9.Gloria Buzău 35
10.FC Snagov 34
11.Astra II Giurgiu 32
12.Dinamo II BucureÅŸti 32
13.FC Farul ConstanÅ£a 30
14.Steaua II 21
15.CF Brăila 15
16.Juventus BucureÅŸti 15


Echipa este si matematic retrogradata, pana la finalul sezonului ramanand doar 3 etape si Farul avand un meci in minus fata de ros-albastrii(si un golaveraj mult mai bun: la adevar Steaua -21 ; Farul -6).

Si Steaua mea...

Cum colegul meu v-a prezentat deja opinia lui legata de echipa Stelei in sezonul urmator, v-o prezint si eu pe a mea.
In poarta Tatarusanu este titular incontestabil, avand in vedere evolutiile bune din acest sezon.
Apararea nu prezinta mari schimbari, in afara de aparitia lui Gabi Matei in partea dreapta. Cuplul Gardos-Geraldo este deja unul sudat, iar in stanga Latovlevici are urcari bune in atac.
La mijloc incep marile schimbari. In partea dreapta, intr-adevar Banel nu are evolutii extraordinare, insa nu vad un inlocuitor potrivit pentru el in acest moment. In pozitia de mijlocas defensiv il putem vedea din sezonul urmator pe jucatorul Victoriei Branesti, Dorinel Popa sau pe brazilianul Henrique. Pe stanga Alex Chipciu ar fi o solutie foarte buna, el fiind un tanar cu perspectiva. Cristi Tanase ar putea fi repozitionat in centru. El a aratat in putinele meciuri in care a jucat in centru in spatele varfurilor ca se simte mult mai bine de acolo si ca este mult mai creativ. Pozitionarea lui in banda s-a dovedit a fi ineficienta, el neavand nici viteza nici eficienta necesara. Cuplul de atac ar putea fi unul total inedit. Transferul lui Mihai Costea este deja confirmat si sunt zvonuri care il anunta pe Raul Rusescu la Steaua din vara. Astfel, cei doi ar putea forma cuplul ofensiv al Stelei in urmatorul sezon.
In concluzie, am avea o echipa omogena, tanara si... ofensiva. Apararea ofera in continuare stabilitate, insa mijlocul cu un singur mijlocas defensiv are mai multa prospetime si creativitate, iar atacul este puternic, cu doi jucatori talentati. Iata si o reprezentare grafica a echipei mele ideale pentru sezonul urmator:

Steaua in sezonul 2011-2012

Dupa cum v-am promis ieri, astazi va vom prezenta parerea site-ului nostru vis-a-vis de cum ar trebui sa arate primul 11 sezonul viitor.
Dupa pararea mea transferurile facute pana in momentul actual nu sunt suficiente necesare fiind intarirea mijlocului dar si atacului.
Incepem analiza cu postul de portar acolo unde, Tatarusanu este cu siguranta titular indiscutabil, fiind cel mai bun portar roman din actualul sezon.
Ca fundas dreapta Gabi Matei pare destul de matur pentru a face fata cu brio "extremelor" din Liga I dar si din Europa League.
In centrul defensivei, Florin Gardos si Geraldo Alves formeaza un cuplu greu de invins, iar in cazul in care unul dintre ei este indisponibil, Galamaz si Martinovic sunt mereu in forma pentru a le lua locul.
Si postul de fundas stanga este asigurat cu Latovlevic si Brandan luptandu-se pentru locul de titular, cel de-al doilea fiind in mare forma in momentul actual.
La mijloc, pe partea dreapta, Banel Nicolita da semne ca nu mai face fata tuturor partidelor, astfel un transfer este 100% necesar. Un jucator cu un potential fantastic, care ar putea exploda oricand este Alex Chipciu de la FC Brasov. El a declarat in trecut ca ar dori sa ajunga la Steaua. Sa speram ca Becali nu se va zgarci din nou si va reusi sa il aduca in Ghencea.
Problema mijlocasilor centrali este si ea una delicata. Dupa destramarea cuplului de aur Radoi-Paraschiv, Steaua a suferit la acest capitol. Sa zicem ca daca Oli va mai ramane la echipa, Dica ar mai putea fi o solutie. Dar inca mai avem nevoie de un inchizator bun, iar acesta nu ne iese in cale. Dupa multe cautari, am dat de Henrique, jucatorul lui Cruzeiro din prima liga Braziliana, care arata meci de meci ca poate face pasul catre o mare echipa europeana.
Ca mijlocas stanga, Tanase arata ca un jucator reinventat dupa venirea lui Olaroiu, ceea ce il face greu de scos din primul 11.
In final ajungem la o problema eterna a Stelei, atacul. Mihai Costea si Raul Rusescu sunt doi jucatori buni, care totusi in ultima perioada n-au demonstrat foarte mult ceea ce nu ii face pe amandoi titulari incontestabili. O solutie buna pentru Steaua in atac ar fi Dembele de la Levski Sofia, el fiind golgheterul Bulgariei in aceasta editie de campionat. Alt atacant decent pentru noi ar fi Johan Voskamp, marcatorul a 29 de goluri in 33 de meciuri in actualul sezon.

Oricum, soarta Stelei din pacate nu depinde de noi... nici de suporteri... doar de Gigi Becali, a carui dicatura nu va fi indepartata prea curand.

CUM AR ARATA STEAUA LA ANUL DUPA NOI:

Fanii lui Utrecht alaturi de Nesu!

 Suporterii olandezi vor sa faca o coregrafie speciala la meciul de maine din campionat, pentru a-i transmite un mesaj de sustinere lui Nesu.
"Mihai este un fotbalist pentru care toti suporterii au un respect deosebit. Este foarte trist ce s-a intamplat cu el. Am vorbit cu jucatorii, si cu suporterii si toti sunt foarte tristi."
"La meciul de maine o sa avem un steag foarte mare cu o poza cu Mihai, iar jucatorii vor purta tricouri inscriptionate cu chipul lui Mihai, iar daca marcheaza o sa aiba pe dedesubt un tricou cu Mihai si steagul Romaniei. O sa cantam si o sa ii strigam numele in timpul meciului.", a declarat Machiel Donker, liderul galeriei lui FC Utrecht.
sursa: www.sport.ro

Saptamana viitoare emisiunea "Saptamana de fotbal" revine!

Saptamana viitoare emisiunea "Saptamana de fotbal" revine in forta cu o editie speciala! Cele mai noi stiri, analize, premii si ca de obicei premii speciale, sambata 21 mai, de la ora 19:00.
NU RATATI!



Noi vesti despre Mihai Nesu

“Nesu nu depinde de masca de oxigen, insa acasta in ajuta sa respire mai bine. Este constient, dar putin somnoros din cauza medicamentelor”, spune Foeke Booy, medicul care il are in grija. Alaturi de medicii lui Utrecht, mama si tatal jucatorului sunt singurii care au voie sa il viziteze. 

Utrecht dedica meciul cu AZ de duminica lui Nesu. Jucatorii care vor intra in teren vor avea pe tricou poza lui Nesu. Un steag urias al Romaniei va fi intins pe teren pentru a-l incuraja pe Bichon.

"Trebuie sa mai asteptam cateva zile sau saptamani pentru a vedea daca Nesu isi va reveni", a spus doctorul Goedegebuure pentru Sky Sports.


sursa: www.sport.ro