STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 1 martie 2011

Nu uitati de Steaua!... II


Si echipa secunda va reincepe sa dispute meciurile oficiale dupa incheierea pauzei competitionale. Sambata 5 martie, vor disputa prima partida din retur impotriva formatiei CS Otopeni la ora 11. Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete si costa 5 lei.

RUSINE!



Atacurile catre jucatorii Stelei sunt neincetate. Ultimul vizat al presei este Romeo Surdu, care "ar fi dat un interviu" pentru cotidianul ProSport, in care ar fi spus ca "s-a suparat pe Lacatus si nu mai vrea sa ramana din vara."


Imediat dupa aparitia in presa a interviului publicat de asa zisul ziar de sport nr.1 in Romania, Surdu a declarat pentru site-ul oficial al gruparii din Ghencea urmatoarele: 


Nu am declarat absolut nimic de acest gen si nu am discutat cu nimeni despre situatia mea contractuala. Nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe acest caz, mai ales ca eu nu sunt genul de jucator care sa faca asemenea declaratii”.


Nu intelegem de ce aceste incercari de slabirea a Stelei prin mijloace jalnice continua si mai grav nu are incetare. Speram ca cei ce lanseaza astfel de minciuni ce pot dezinforma fanii fotbalului romanesc, "sa-si incheie postul" curand.