STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 21 august 2011

Transferuri de ultima ora

Banii vorbesc. Eto'o la Anji Makhtchkala

Ieri Samuel Eto'o a ajuns la o intelegere cu clubul la care in prezent evolueaza fostul mare jucator al lui Real Madrid, Roberto Carlos. Camerunezul a semnat cu contract pe 3 ani conform Canal Plus. In cazult in care transferul este confirmat, Eto'o ar urma sa devina cel mai bine platit fotbalist de pe planeta, cu un salariu anual de 20 de milioane de euro. Inter ar urma sa primeasca 27 de milioane de euro plus diferite bonusuri pentru despartirea de fostul jucator al Barcelonei. Vestea a aparut si pe site-ul lui Samuel sambata, inainte de a fi stearsa...


Guiza se intoarce la Getafe!

Daniel Guiza si-a incheiat intelegerea cu Fenerbahce pentru a juca la Getafe, unde atacantul Spaniol a mai evoluat intre 2005 si 2007. Campion European in 2008 cu Furja Roja, Guiza va evolua pentru clubul de la marginea Madridului pana in iunie 2014. El a efectuat un control medical pe care l-a trecut cu brio, sambata si urmeaza sa fie prezentat oficial luni.

Pentecote la Nice!

Nice a anuntat ca a ajuns la un acord cu Toulouse pentru transferul lui Xavier Pentecote. Atacantul va efectua vizita medicala de indata ce ajunge pe Coasta de Azur, pentru ca apoi sa semneze contractul.

Un brazilian pentru inlocuirea lui Bisevac

Valeniennes a anuntat pe site-ul sau oficial sosirea lui Carlos Gilberto Nascimento Silva dit Gil(24 de ani), fundasul central brazilian al lui Cruzeiro. Inlocuitorul lui Milan Bisevac va trebui sa se deplaseze in nordul Frantei pentru a trece peste obisnuita vizita medicala luni.

Mertesacker la PSG?!

PSG trebuie sa cumpere un fundas inaintea incheierii perioadei de mercato, iar dupa Le Parisien, Mertesacker este prima optiune pentru clubul din capitala Frantei. In acest moment Werder Bremen beneficiaza de o defensiva foarte puternica iar Arsenal l-a monotorizat si ea pentru cateva saptamani pe fundasul german.

Bassong aproape de Bursaspor

Sebastien Bassong, fundasul central al lui Tottenham se afla in vizorul lui Bursaspor. Clubul turc este dispus sa dea 2 milioane de euro pentru jucatorul lui Spurs, conform Daily Mirror.

Afellay schimba echipa?

Ibrahim Afellay, mijlocasul dreapta al Barcelonei ar putea ajunge la Sevilla pana la finalul perioadei de mercato, conform El Mundo Deportivo. Jucatorul ajuns in Ianuarie in Barcelona pentru 3 milioane de euro, are adversari dificili pe post in momentul de fata(Pedro si Alexis Sanchez). Se pare ca o oferta dinspre Sevilla va ajunge la clubul catalan in debutul saptamanii viitoare. Pep Guardiola este cel care va decide viitorul internationalului olandez.

Montolivo pe Allianz Arena?

Potrivit Gazetta dello Sport, Bayern Munchen este gata sa plateasca 10 milioane de euro in schimbul capitanului trupei viola: Ricardo Montolivo. Internationalul italian in varsta de 26 de ani are un contract valabil pana in 2012 cu Fiorentina si a fost abordat si anul trecut de Bayern.

Golgheter pentru Sunderland

Papiss Cisse, atacantul international senegalez al lui Frieburg este una din prioritatiile pentru atacul lui Steve Bruce, sezonul viitor, conform Daily Mirror. "Pisiciile negre" ar putea oferi 15 milioane de euro pentru al doilea jucator din clasamentul golgheterilor din sezonul trecut cu 22 de goluri in 32 de meciuri.

Milan negociaza pentru Aquilani?

Dupa ce Fiorentina a anuntat despre tinta Milanului: Montolivo, ca acesta va fi vandut in strainatate(Bayern fiind dispusa sa dea 10 milioane de euro pe el), oficialii trupei de pe San Siro s-au vazut nevoiti sa se reorienteze. Noua lor tinta, conform Gazetta dello Sport este Alberto Aquilani. Liverpool doreste sa primeasca cel putin 7 milioane de euro pe el iar Aquilani nu vrea sa fie transferat iar, dupa ce sezonul trecut a fost imprumutat la Juventus. Negocierile continua.

PSG cauta atacant? Milito solutia? 

PSG cauta in continuare un fundas si un atacant, iar pentru al doilea post s-a gasit deja o solutie, ea fiind Diego Milito, conform le Parisien. In plus Leonardo ar fi insistat in fata conducerii pentru aducerea fostului sau elev de la Inter Milano. Brazilianul ar dori sa il aduca in echipa cu Javier Pastore. Alberto Gilardino(Fiorentina) si Marco Boriello(AS Roma) sunt si ei tinte. Raul este si el de asemenea interesant pentru fostul mare jucator al lui Milan, conform cotidianului francez.

Trofeul Luigi Berlusconi

Una din competitiile amicale de traditie de pe "batranul continet" este Trofeul Luigi Berlusconi. Disputat pentru prima data in 1991, la 5 ani dupa achizitionarea clubului de catre Silvio Berlusconi. Competitia este organizata in memoria lui Luigi Berlusconi, tatal actualului Prim-Ministru al Italiei.
Initial competitia a fost organizata pentru ca Rossoneri sa infrunte castigatoarea en-titre a Uefa Champions League. Totusi, in 1991, Milan a jucat cu Juventus, in locul Stelei Rosii Belgrad. Meciul a fost castigat de Juve 2-1. Apoi au avut loc alte 3 editii in care Milan a batut pe rand Inter Milano(1-0), Real Madrid(3-2) si Bayern Munchen(1-0).
Dupa 1995 toate meciurile competitei s-au disputat intre echipa lui Silvio Berlusconi si Juventus Torino. Actuala campioana este Juve, trupa Torineza invingand anul trecut la loviturile de departajare, dupa 0-0 la finalul timpului regulamentar.
Totusi Milan are mai multe trofee in palmares, cu doua mai multe decat cele 9 ale alb-negriilor iar jucatorul cu cele mai multe goluri in istoria trofeului este tot un "diavol rosu", Filippo Inzaghi bagand mingea in plasa de 7 ori. Cea mai mare diferenta de scor a fost inregistrata in 2008 cand Milan a invins scor 4-1 prin reusitele lui Jankulovski, Ambrosini x2 si Inzaghi.
Anul acesta trofeul este la fel de disputat ca in precedentele editii, iar mai jos site-ul nostru va ofera lotul lui Juventus pentru partida din aceasta seara, cel al lui Milan fiind necunoscut:
1. Buffon; 3. Chiellini; 5. Pazienza; 8. Marchisio; 10. Del Piero; 13. Manninger; 14. Vucinic; 15. Barzagli; 16. Ziegler; 18. Quagiarella; 19. Bonucci; 21. Pirlo; 22. Vidal; 26. Lichtsteiner; 27. Krasic; 29. De Ceglie; 30. Storari; 32. Matri; 33. Sorensen; 36. Pasquato.
Meciul va fi transmis pe Sky Sports in Italia si in Romania pe DigiSport 2.
Foto: mcalcio.com