STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 16 noiembrie 2010

Clip ROS-ALBASTRU

Pentru a reamninti Stelistilor si nu numai am creeat un clip, pe care l-am postat si pe youtube cu numai cateva din momentele glorioase ale Stelei Bucuresti. Va recomand sa-l urmariti in intregime pentru ca aveti ce vedea!
Speram sa va placa.


Pe youtube il gasiti aici.

Cinci stelisti la echipa nationala pentru amicalul cu Italia

Pentru meciul amical pe care echipa nationala a Romaniei il va disputa cu Italia miercuri de la la ora 21.30, la Klagenfurt, au fost selctionati si cinci fotbalisti din lotul echipei noastre.


Este vorba despre "eroul" Ciprian Tatarusanu, noul Belodedici: Florin Gardos, adevaratul briliant Cristian Tanase, Bogdan "Motanul" Stancu si Marius Bilasco. Le dorim succes si sa se intoarca victorie.


sursa: www.fcsb.ro

UMILINTA... STEAUA 0-1 GAZ METAN MEDIAS

Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş a pierdut pe teren propriu cu 0-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş şi a ratat şansa de a se apropia de liderul Oţelul. Ioan Horoba, directorul general al clubului din Mediaş, a declarat că s-a gândit că echipa sa ar putea câştiga în Ghencea pentru că jucătorii de la Steaua au fost obosiţi.



Oficialul medieÅŸean a spus că e bucuros mai ales că este prima victorie a Gazului în faÅ£a Stelei în Liga I. "Am crezut că putem câştiga cele trei puncte în meciul cu Steaua. Când ne-am gândit la asta, ne-am bazat pe faptul că e greu ca o echipă românească să joace trei meciuri în ÅŸapte zile, mai ales că au jucat luni ÅŸi joi. Era normal să se intaleze o stare de oboseală, iar asta s-a văzut, în prima repriză. Surprinzator, în repriza a doua parcă au fost mai proaspeÅ£i decât noi. Suntem bucuroÅŸi pentru aceste trei puncte, mai ales că este prima victorie împotriva Stelei, de când joaca Gazul în prima divizie. Până acum nici măcar un punct nu am reuÅŸit să cucerim în meciurile cu «roÅŸ-albastrii»", a declarat Ioan Horoba la Sport Total FM.
Eric în al nouălea cer
Marcatorul singurului gol din meciul de duminică după amiază, brazilianul Eric de Oliveira, a mărturisit că este extrem de fericit pentru succesul echipei sale. ”A fost o victorie pe care am meritat-o. Apărarea noastră a fost extraordinară. Steaua e Steaua chiar dacă a pierdut, e o echipă mare. Noi am demonstrat azi că avem valoarea pentru a lupta pentru ceva mai sus”.