STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 4 iunie 2011

La multi ani RICA NEAGA!

Astazi fostul jucator al Stelei, Adrian Neaga implineste varsta de 32 de ani. Site-ul nostru ii ureaza un calduros "LA MULTI ANI!" si ii multumeste pentru toate momentele frumoase pe care le-a facut in perioada in care a jucat la Steaua.



Toolbar-ul ros-albastrii.tk!

Incepand cu ziua de ieri am lansat tool bar-ul site-ului nostru. La ce foloseste acesta?
Va ajuta sa cititi mai rapid cele mai noi stiri de pe site si va ofera o mai buna cautare a articolelor.
De unde il puteti descarca?
Cand intrati pe site gasiti in subsolul paginii web o caseta de culoare albastra. Dati click pe buton-ul download si tool bar-ul este ca si descarcat.

Mutu: "E un nou început, am jucat aproape perfect!"



Atacantul Adrian Mutu, autorul primului gol al României în victoria cu 3-0 asupra Bosniei, a declarat că meciul din Giuleşti poate fi considerat un nou început.
Fotbalistul Fiorentinei a ţinut să-l laude pe Răzvan Raţ pentru centrările sale excelente.

"Am reuşit o prestaţie foarte bună, am stat sus, am jucat pe atac, am înscris. Am făcut un meci aproape perfect. Echipa aceasta are nevoie de unitate, de încredere, încet, încet ne vom arăta calităţile. E un nou început, am avut un an foarte greu, dar ne-am dat drumul în sfârşit. Dacă echipa joacă cu mine şi-mi aduce mingea în faţa porţii eu imi fac datoria şi înscriu. Îi dau nota 10 pentru centrări lui Raţ", a spus Adrian Mutu la TVR1.

România a învins Bosnia cu 3-0, prin golurile lui Mutu şi Marica (2), în Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

sursa: www.click.ro

MI NU NAT! ROMANIA 3-0 BOSNIA

Romania a facut un meci perfect impotriva Bosniei Hertegovina. Cu determinarea care ar trebui sa fie prezenta in fiecare meci, tricolorii au demonstrat ca daca sunt uniti si doresc cu adevarat victoria, o pot obtine cu orice echipa. Golurile noastre au fost marcate de 2 jucatori care au fost extrem de contestati in ultima vreme, dar care prin jocul lor au reusit sa inchida gura majoritatii. Pe parcursul partidei s-a remarcat si Sanmartean care a jucat extraordinar dar din pacate, n-a reusit sa inscrie. In minutul al 90+5' Sapunaru a ratat o lovitura de la 11 m care ar fi putut sa distruga complet moralul Bosniei.