STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 30 septembrie 2011

Nu mai pot cu Steaua!...

Dragi prieteni, iata ca dupa o lunga perioada de inactivitate a mea si a colegului meu: Mihai revin cu o postare scurta si la obiect. Ne cerem scuze pentru aceasta perioada "saracacioasa" dar am avut foarte mult de lucru pe peste tot... Noroc cu Florin care ne-a mai spalat din rusine si v-a tinut la punct cu situatia din Erdivisie si Liga Sagres.
Dar sa trecem la prezentarea situatiei pe piata fotbalului European. In primul rand despre Steaua.
Incepusem imediat dupa meciul cu "U" Cluj sa nu mai simt acea ura totala fata de Gigica, deoarece se parea ca il cam lasa pe Levy sa faca treaba. Totul a curs bine pana intr-un anumit punct.
Prima data pierdu-ram cu Astra, unde Sumudica tocmai se instalase comod pe banca. Apoi la Sofia am facut un joc tactic extcelent si infrangerea a fost uitata.
Am batut si pe FCM Tg. Mures cu 2-0, dar apoi a inceput dezastrul. Infrangere la Medias, 3-0; meci ORIBIL facut cu Schalke dar totusi incheiat cu noroc 0-0; infrangere cu Pandurii Tg. Jiu 1-2. Daaaar ros-albastrii au si batut pe cineva, pentru a nu-si pierde din nou suporterii. Au invins 4-0 pe Gaz Metan CFR Craiova.
Si cel mai recent rezultat din campionat: poate cel mai prost, 0-0 cu SPORTUL STUDENTESC(!!!), NIMENI din lotul Stelei nefiind in stare sa inscrie. Si apoi fiind condusi cu AEK Larnaca sau cum dracu-i cheama au scos iar gratie lui M.Costea un egal chinuit.
Ce au atras toate aceste rezultate?
1)Demisia lui Rony Levy din functia de antrenor al Stelei
2)Inlocuirea lui cu Ilie "Gelatul" Stan
3)Concedierea lui MM Stoica, la comanda lui Ilie
4)Reimplicarea "barosanului" in treburile echipei
Ilie Stan

Sincer cred cu tarie intr-un nou sezon ratat, in care iar (speram) vom prinde un loc de Europa League chinuit si nu vom avea performante in Europa League sau Cupa Romaniei.
Situatia in Serie A
Juventus este in prezent lidera cu doar 8 puncte in 4 meciuri, exact la fel ca Udinese. Podiumul este completat de Genoa, iar granzii orasului Milano: Milan si Inter sunt pe rusinoasele locuri 12 respectiv 16. Roma este clasata pe 11. Lanterna rosie este Cesena care nu a izbutit sa stranga niciun punct pana acum.

Situatia in Premier League
Manchester-ul domina fotbalul Britanic. Dupa un inceput de sezon dominat clar de United, Stoke a reusit sa obtina un egal pe terenul campioanei astfel ajutand-o pe City sa ocupe prima pozitie a podium-ului alaturi de echipa lui Ferguson. Chelsea este si ea in primele 3, Liverpool pe 5 si Arsenal pe 13.

Situatia in La Liga
Barcelona calca fara greseala dupa meciul cu Sociedad in timp ce Real nu se descurca tocmai bine, din moment ce are doar 10 puncte in 5 etape. Prima pozitie este ocupata de Betis Sevilla cu 12 puncte. Atletico-ul lui Falcao este poztionat doar pe 8 cu un loc dupa minunata Valencia. Villareal traieste un inceput de sezon groaznic, ocupand pozitia a 13-a. Sevilla este pe 4.
Situatia in Bundesliga 1
In Germania situatia e foarte clara. Bayern nu pare dispusa sa piarda titlul si anul acesta si, cu o echipa extrem de puternica se inscrie serios in lupta pentru titlu. Ei ocupa treapta I a podiumului, avand un singur gol primit in 7 etape si o singura infrangere. Pe doi se afla Werder iar pe trei surpriza acestui campionat, care a surpins pe toata lumea cu un joc mirific: Borussi M'gladbach. Si Schalke s-a redresat dupa inceputul prost de sezon, acum fiind pe locul 5. Campioana en-titre: Borussia Dortmund este pe 8 timp ce ultima clasata este HSV.

Situatia in Ligue 1
Campioana pe piata transferurilor, PSG arata ca arata sa isi adjudece si titlul de campioana a Frantei.17 puncte in 8 meciuri sunt suficiente pentru ca parizienii sa se claseze pe pozitia I. Pe urmatoarele 2 pozitii se alfa cu acelasi numar de puncte ca PSG: Lyon si Toulouse. Marseille isi continua sezonul dezastros cu 7 puncte/8 meciuri. Lille este si ea pe un dezamagitor loc 6, cu 13 puncte.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE
In Champions League s-au disputat intre timp partidele din etapa a doua. In cea mai dificila grupa: A lucrurile sunt foarte complicate, Manchester City fiind invinsa de Bayern 2-0 pe Allianz Arena. Real a pulverizat Ajax 3-0, iar Otelul nu merge prea bine, pierzand si cu Benfica, scor 2-0. Manchester United a mai facut un egal: 3-3 cu Basel, Young aducand punctul lui Mancheter in ultimul minut. Si Barcelona si Milan au invins fara probleme iar Chelsea si Valencia au remizat 1-1. Marseille a invins campioana Germaniei Dormund 3-0.

UEFA EUROPA LEAGUE
Si in Europa League a doua etapa s-a desfasurat si a adus meciuri foarte interesante cu ea. Unul dintre ele s-a disputat intre Rubin Kazan si Paok Salonic, cele doua remizand 2-2. Celtic si Udinese au terminat si ele 1-1 in Scotia, iar Schalke a invins-o 3-1 pe Maccabi Haifa. Rapid a pierdut 1-3 cu PSV, dupa ce a condus 1-0, iar Stoke a invins-o pe Bjk 2-1.

Atentie! In continuare toti autorii vor avea o perioada foarte incarcata insa fata de perioada trecuta, numarul articolelor se va mari. De asemenea in cateva saptamani speram sa revenim la turatie maxima si sa va putem surprinde cu articole speciale, cele mai tari interviuri si un nou format de senzatie. Pentru asta urmariti in perioada ce urmeaza ros-albastrii.tk


P.S. Titlul este unul sugestiv zic eu. Chiar mi s-a acrit de Steaua asta. Imi vreau echipa inapoi