STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 30 aprilie 2011

A inceput balul! Elite round-ul C.E. U19 a luat start!






Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 6

Dragi prieteni, ceea ce astept de aproximativ un an, cand Romania a primit O.K.-ul pentru a organiza Campionatul European U19 e din ce in ce mai aproape. Acest lucru este demonstrat si de inceperea ELITE ROUND-ului.
Prima grupa din faza a doua a competitiei, a inceput sa-si desfasoare meciurile. Organizarea a fost castigata de Norvegia, una din favoritele la calificare.
Primele doua meciuri ale competitiei s-au desfasurat pe data de 28 aprilie si au avut ca protagoniste in primul meci Serbia si Tara Galilor, iar in al doilea Norvegia si Moldova.



Serbia2-3Tara Galilor
Arbitru: Harald Lechner (AUT) – Stadion: Sarpsborg, Sarpsborg (NOR)
Marcatori: Milunović 39, Lukić 90 / Peniket 36' , 43, 
Alfei 90+2' (p)
Primul meci al acestei grupe a fost unul cu adevarat nebun, a carui soarta s-a decis in ultimele minute ale partidei. Dupa ce Galezii au reusit sa deschida scorul in minutul 36' prin pustiul Peniket, egalarea a venit rapid dupa doar 3 minute de joc cand Milunovic a inscris pentru Sarbi. In minutul 43' Tara Galilor a preluat din nou conducerea dupa inca un gol al pustiului teribil: Peniket. In minutul 90' Galezii pareau convinsi de victorie insa Sarbii au inscris neasteptat prin Lukic. Totusi Galezii nu au lasat si in minutul 92' au obtinut un penalty ulterior transformat de capitanul Alfei si acestia si-au adjudecat 3 puncte care pot atarna greu in lupta pentru calificare.
Tinerii Galezi au demonstrat ca stiu fotbal

Norvegia4-0Moldova
Arbitru: Ruddy Buquet (FRA) – Stadion: Sarpsborg, Sarpsborg (NOR)
Marcatori: Bakenga 30' (p) , 45' , 50, de Lanlay 37'

 Meciul doi al grupei a fost unul in care s-a jucat la o singura poarta, moldovenii nereusind sa faca fata "tavalugului" norvegian. La infrangere a contribuit foarte mult si cartonasul rosu incasat de Golovco dupa un fault dur la care arbitrul Ruddy Buquet a acordat lovitura de la 11 m. Aceasta a fost transformata in minutul 30 de cel ce avea sa devina omul meciului dupa alte doua reusite in 45' si 50': decarul Mushaga Bakenga. Pe tabela a reusit sa-si puna numele si Yann-Erik de Lanlay.

Moldovenii(albastru) nu au rezistat jocului dur al Norvegienilor

Dupa o aceasta prima etapa, trei echipe ramaneau in cursa pentru califacare, aici referindu-ma la gazda Norvegia, Tara Galilor si Serbia. Iar etapa a doua pare sa fi "extras" castigatoarea.


Serbia5-0Moldova
Arbitru: Ruddy Buquet (FRA) – Stadion: Sarpsborg, Sarpsborg (NOR)
Marcatori: Prodan 13' (o.g.), ÄŒauÅ¡ić 61', Lukić 74' , 90', 
Trujić 87'
Moldovenii nu au facut nici de aceasta data cel mai bun meci. Astfel infrangerea categorica a Sarbilor spune totul despre sansele Moldovei la calificare mai ales dupa 4-0-ul din prima mansa. Vecinii nostri si-au facut din nou viata grea dupa ce in minutul 13, Prodan si-a bagat mingea in propria poarta. Fiind condusi doar cu 1-0 la pauza Moldovenii aveau motive sa fie indreptatiti sa mai spere la un rezultat pozitiv. Toate sperantele s-au spulberat apoi in 61' cand Causic a reusit sa inscrie, inainte ca in 49' un alt moldovean sa incaseze un cartonas rosu dupa cel primit de Golovco in meciul impotriva Norvegiei. MVP-ul meciului Nenad Lukic a inscris si el in 74' si 90' alaturi de Trujic care a finalizat cu clasa in 87'. La finalul partidei, antrenorul Sarbilor s-a declarat multumit de jocul elevilor sai si a mai facut cateva schimbari in primul 11 fata de meciul impotriva Tarii Galilor pentru a avea o echipa cu jucatori odihniti.

Nenad Lukic si-a condus echipa catre victorie inscriind de doua ori

Tara Galilor1-3Norvegia
Arbitru: Miroslav Zelinka (CZE) – Stadion: Sarpsborg, Sarpsborg (NOR)
Marcatori: Lucas 7'/Henriksen 3', de Lanlay 26', Nielsen 74'


Norvegia si-a pastrat pozitia de lider in Grupa 6, dupa victoria din aceasta seara, si este favorita sa se califice la Turneul final care se va desfasura in Romania. Meciul a fost inceput bine de Norvegieni, cu un gol rapid in minutul 3 al partidei. Galezii nu s-au lasat dusi de val si au revenit rapid in min.7 Lucas marcand pentru 1-1. Pana la pauza, pe lista marcatorilor si-a trecut numele si de Lanlay, care a dus Norvegia in avantaj. Meciul a avut apoi o desfaurare buna, cu ocazii la ambele porti. Totusi tot Norvegia a mai marcat o data prin Nielsen, meciul incheindu-se 1-3.

Pe 3 mai se va desfasura si ultima etapa a acestei grupe, cand vom afla a doua echipa calificata la turneul final, dupa Romania evident. Nu ratati articolele viitoare despre C.E. U19 2011.

P.S. Ne cerem scuze dar in urma unul calcul al redactiei am descoperit ca nu vom reusi sa prezentam toate echipele participante in Elite Round.


ATENTIE! Articolele de pe www.ros-albastrii.tk/ros-albastrii.blogspot.com nu pot fi copiate si postate pe alte site-uri fara acordul autorului principal al site-ului.

Steaua in prima jumatate a sezonului 2010-2011

sursa: FCSB Magazine, nr.17

Agentii schimbarii



sursa: FCSB Magazine, numarul 17

LINISTEEEE, MARCHEAZA ROMICA!





sursa: FCSB Magazine, numarul 17

Brigada de arbitri la partida Steaua - Gloria Bistrit

Partida Steaua - Gloria Bistrita va fi condusa de o brigadă de arbitri condusa la centru de Gheorghe Mihai Prodan (Cluj-Napoca).


La cele doua tuse se vor afla Iulius-Radu Timar  (Marghita) si Szabo Gero (Cluj-Napoca).
Rezerva de arbitru este George Rădulescu (Bucureşti).
Observatorii acestei partide sunt: Marodin Nicolae (BucureÅŸti) si Nedelescu Gheorghe (Craiova).'



sursa: www.fcsb.ro