STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 5 decembrie 2010

A aparut noul numar FCSB Magazin!



Pe 2 decembrie a aparut noul numar al revistei FCSB Magazin. Pe coperta acestuia se afla simbolul echipei: portarul Ciprian Tatarusanu.
Continutul publicatiei contine:

  • un mega interviu cu Tatarusanu
  • un articol: "Acasa la Pablo Brandan"
  • Tanara Speranta
  • Eugen Nae
  • Florica Voinea
  • Travel
  • Fotbal international
In zilele urmatoare veti putea citi articole din revista doar aici, pe ros-albastrii.tk!

Steaua - U.Cluj


Partida dintre Steaua BucureÅŸti si Universitatea Cluj de luni, se transmite in direct pe  Digi Sport, de la  ora 20.30. Cele două echipe vin dupa un meciuri egale acasă, gazdele cu CFR, iar oaspeÅ£ii cu FCM. Tg MureÅŸ. Cu toate că a terminat turul la 10p de liderul Otelul, echipa lui Lacatus n-a renunÅ£at la lupta pentru titlu ÅŸi trebuie să câştige neapărat maine pe Ghecea, mai ales ca galatenii au batut Sportul StudenÅ£esc. Meciul se joacă în  Etapa 18 din Liga 1.
Echipe probabile:
Steaua: TătăruÅŸanu - Bonfim, GardoÅŸ, Geraldo Alves, Brandan - Ricardo, Angelov - Nicoliţă, B.Stancu, Cr.Tănase – Kapetanos; Antrenor: Marius LăcătuÅŸ; AccidentaÅ£i: -; SuspendaÅ£i: Bicfalvi, Galamaz; Va ma lipsi: I.Apostol (ÅŸi-a reziliat contractul); Rezerve: C.Lungu, Emeghara, Abrudan, Latovlevici, Szekely, Surdu, BilaÅŸco
U. Cluj: HuÅ£an - UnguruÅŸan, Izvoranu, D.Munteanu, G.Mendy - PiÅ£, H.Baldé, Păcurar, BoÅŸtină - Cl.Niculescu, Machado; Antrenor: IonuÅ£ Badea; AccidentaÅ£i: Szilágyi, BuhuÅŸ; Suspendat: Delgado; Rezerve: BoÅŸneag, ÄŒvirik, Acosta, Reinaldo, Tobă, Ionescu, Lemnar.
Arbitru: Cristi Balaj
AsistenÅ£i: Sebastian Gheorghe, Florin Ungureanu
Rezervă: DragoÅŸ Istrate
Observatori: Dan Petrescu, Eduard Alexandru  
Marius Bilaşco: "Orice meci este dificil în ziua de azi, astfel că şi cel cu Universitatea Cluj va fi unul greu. De această dată chiar este vital pentru noi să obţinem victoria".
Azi, casele de bilete din Ghencea sunt închise. Cei care doresc să cumpere bilete pentru meciul cu "U" Cluj, de mâine, vor putea găsi tichete doar în ziua partidei. Preţul lor: 10 lei - peluze, 15 lei - tribuna a II-1, 20 lei - tribuna I.

Stancu - Surdu, cel mai EFICIENT cuplu de atac din Romania!

Bogdan Stancu si Surdu conduc topul celor mai tari cupluri de atacanti din Romania.


Dinamo e abia pe 5 in topul facut de nemtii de la transfermakt.de, CFR e pe 7, iar Craiova pe 8.

Stancu si Surdu au impreuna in acest sezon 15 goluri si 5 pase de gol, cu o medie de un gol la 138 de minute in Liga I.

Wesley si Adailton de la Vaslui sunt pe 2, cu 11 goluri si 3 pase de gol impreuna, Cassio si Cesinha sunt pe 3 cu 10 goluri 2 pase decisive.

Pe 4 e Universitatea Cluj, cu Niculescu si Machado avand 10 goluri si 3 pase de gol.

Dinamo e pe 5 cu Liviu Ganea si Andrei Cristea, acestia avand cele mai multe pase de gol impreuna, 6 la fel ca timisorenii Magera si Axente, dar cu 9 goluri impreuna.



sursa: www.sport.ro

Noul design este multumitor

In urma sondajului saptamanii trecute, am descoperit ca noul design al blogului multumeste cea mai mare parte a cititorilor: un procent de 74%. Restul de 26% nu sunt atat de multumiti si au votat cu nu.


Noul sondaj la care asteptam sa votati este:


Doriti ca Bogdan Stancu sa plece in iarna de la Steaua?




Asteptam raspunsurile voastre!

Un meci de vis! Lech Poznan - Juventus

CEI CE DORESC MECIUL IL VOR PRIMI DACA LASA UN COMENTARIU CU ADRESA DE EMAIL LA ACEST ARTICOL!!!
Cel mai frumos meci pe care l-am vazut in ultimele luni este cu siguranta Lech Poznan - Juventus. Pe un teren devenit impracticabil, jucatorii lui Lech au luptat pana in ultima secunda, sustinuti de publicul degerat din cauza  temperaturii de -20C, si si-au asigurat calificarea in faza urmatoare a Europa League.
Aici aveti un articol de dupa meci de pe siteul comunitatii fanilor lui Juventus din Romania:

Optsprezece ani la Juventus, optsprezece ani de victorii si partide, si totusi Alessandro Del Piero niciodata nu mai jucase un meci precum cel de la Poznan. Egalul obtinut impotriva celor de la Poznan va ramane in istorie datorita conditiilor de joc: a temperaturii (mai scazuta de -10 grade), a ninsorii si a terenului inghetat. Pe langa toate acestea, bainconeri au fost eliminati din Europa League.
Capitanul discuta despre meci, focalizandu-se mai ales asupra ocaziei sale de a marca in repriza secunda: “In aceasta seara nu voi dormi din cauza acelei ocazii. Am lovit mingea cum trebuie, l-am surprins pe portar, insa cu toate acestea a trecut putin pe langa poarta. Terenul ? In repriza secunda era impracticabil, nici macar nu se vedeau liniile. In ciuda acestor conditii, am facut o partida frumoasa in deplasare, ne-am creat multe ocazii, insa doar una din ele a fost concretizata si am platit la singura eroare pe care am comis-o in defensiva. Pentru noi a fost important cel putin sa nu pierdem, desi in aceasta seara nu ne ajuta cu nimic. Cu toate acestea, avem o continuitate a rezultatelor.”
Simone Pepe a comentat eliminarea din Europa League la microfonul Juventus Channel:
Cat de dezamagiti sunteti dupa aceasta eliminare ?
“Am facut un meci bun in conditiile date, am spus inca inainte de meci ca vom da totul, asa cum este normal, ne-a lipsit doar victoria.”
Terenul era cu adevarat impraticabil, mai ales in repriza a doua..
“Dincolo de dificultatile terenului, exista pericolul unor accidentari. Nu se putea sta in picioare, oricand putea sa apara o accidentare la glezna sau genunchi.”
Din punct de vedere moral cum ramaneti dupa eliminarea din Europa League ?
“Trebuie sa mergem inainte si sa ne concentram pe campionat, luptand pana la final.”

Aici terenul inainte de joc: