miercuri, 26 ianuarie 2011

Primele meciuri ale anului. Analiza

Dupa cum stiti, membrii din conducerea Stelei au decis sa organizeze cantonamentele din aceasta iarna in Antalya(Turcia). Primul s-a incheiat cu pregatire fizica intensa si doua meciuri amicale mai bune sau mai rele.

Primul meci impotriva celor de la Hoffenheim II a fost unul bun tinand cont ca a fost primul al anului.
Lăcătuş a folosit câte un sistem de joc pentru fiecare repriză şi a preferat să-l bage pe Dică la mijloc, şi nu în atac, aşa cum ar fi vrut jucătorul şi Meme Stoica.
În prima repriză, Lăcătuş a preferat să păstreze modulul de joc obişnuit, 4-4-1-1, cu Onofraş în rolul jucat în tur de Stancu, de al doilea vârf, şi cu un cuplu de mijlocaşi centrali format din Marinescu şi Ricardo. Emeghara a fost şi el distribuit ca fundaş stânga, văzut ca o soluţie pentru absenţa de lungă durată a lui Latovlevic. În partea secundă, "Fiara" a schimbat tot primul "11" ,dar şi modulul de joc, trecând la un 4-1-4-1 / 4-3-3, cu un singur mijlocaş la recuperare, Bicfalvi, doi interi, Dică şi Răduţ, iar Onicaş a fost distribuit oarecum surprinzător ca fundaş dreapta. Surdu a ocupat postul de vârf împins, încadrat de Nicoliţă şi Matei. După 90 de minute, Steaua a arătat lucruri pozitive, dar şi negative în joc, pe care le developăm mai jos.


In cel de-al doilea meci impotriva elvetienilor de la FC Kapfenberg(locul 8 in Austria), ros-albastrii au izbutit doar un egal: 1-1.
Tanase a inscris o bijuterie de gol din foarfeca insa golul validat initial nu a fost acordat de arbitru Stelei.
Dupa pauza Dica a nimerit bara iar Radut a deschis scorul in 61'. Opt minute mai tarziu Kapfenberg a egalat iar meciul s-a incheiat 1-1.


Lacatus a inceput partida in formula:
TătăruÅŸanu - Bonfim, GardoÅŸ, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Bicfalvi, Marinescu, Tănase - Dică, BilaÅŸco 
In a doua repriza a fost schimbata aproape toata echipa, pe teren evoluand: Lungu - Bonfim, GardoÅŸ, Baciu, Brandan - Szekely, Ricardo, RăduÅ£, Tănase, Dică, Surdu. A mai jucat si Andrei Ionescu inlocuindu-l pe marcatorul golului Radut in min.73.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Publicitate