STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 14 iulie 2011

Steaua a terminat pregătirile neînvinsă, dar ÅŸi neconvingătoare » SalvaÅ£i de o superexecuÅ£ie

Roş-albaştrii nu au jucat strălucit nici aseară, dar au dominat jocul şi au egalat pe finalul partidei prin eurogolul lui Băjenaru


Steaua avea nevoie de moral înaintea Supercupei cu trupa lui Dorinel Munteanu de duminică. Adversarul, locul 12 în sezonul trecut din CroaÅ£ia, părea un sparring-partner pe stilul gălăţenilor. Mari, bătăioÅŸi, arţăgoÅŸi. "Militarii" au dictat ritmul în prima repriză, au dus mingea pînă la 30 de metri, dar atît. Atacul rămîne marea problemă a echipei lui Levy, care nu găsesc cea mai bună soluÅ£ie în apropierea porÅ£ii. 

Demonstraţie de ratări
RoÅŸ-albaÅŸtrii au avut marile oportunităţi ale întîlnirii, iar croaÅ£ii au profitat ÅŸi au înscris. Costea (28), după o bară a lui Tatu, ÅŸi Rusescu (70) au ratat singuri în faÅ£a porÅ£ii. Tatu a mai avut ÅŸi el o bună situaÅ£ie, însă ÅŸi-a pierdut inspiraÅ£ia în careu. Pe fondul dominării steliste, croaÅ£ii au trecut la fapte ÅŸi au marcat prin cel mai bun om al lor, "decarul" Sovsici (50). 

Elevii israelianului au continuat să domine ÅŸi au reuÅŸit egalarea cînd mai erau 7 minute din meci. Băjenaru a înscris cu stîngul de la 25 de metri în vinclu, salvînd palmaresul amicalelor din această vară, în care Steaua nu au pierdut nici una din cele 7 partide de verificare. 


"La ultimul joc de pregătire, grija băieţilor a fost să nu se accidenteze. Supărat voi fi dacă vom rata la fel de mult şi în meciurile oficiale"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Suferim în compartimentul median şi în cel ofensiv, acolo ne mai trebuie jucători. Pînă la finalul lui august mai avem timp de achiziţii"
Mihai Stoica, manager Steaua

"E foarte greu să-l convingem pe Marica să vină la Steaua. Probabil că va semna cu un alt club, care-şi permite să-i achite salariul"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Luni o să mergem să inspectăm gazonul arenei din ConstanÅ£a, e ÅŸi «Farul» o soluÅ£ie să jucăm primul meci acasă din următorul sezon"

Mihai Stoica, manager Steaua
"Le promitem fanilor că vom face tot ce putem ca să le oferim victoria în Supercupă"
George Galamaz, fundaÅŸ Steaua


Steaua - NK Zagreb (CroaÅ£ia, I)    1-1
Marcatori: Băjenaru (83) / Sovsici (50)
Steaua: Tătăruşanu (Stanca, 60) - N. Martinovici (G. Matei, 46), Galamaz (Iliev, 46), Gardoş (Bejan, 73), Latovlevici (V. Lupu, 60) - Nicoliţă (Rusescu, 46), D. Popa, Brandan (Bicfalvi, 46), Cr. Tănase (Băjenaru, 38) - Tatu (I. Roşu, 60), M. Costea

"Vreau să-i transmit lui Olăroiu că alături de Becali a ajuns el şi în semifinalele Cupei UEFA, şi în grupele Ligii Campionilor"
Gigi Becali, patron Steaua


Tătăruşanu a revenit
Portarul stelist s-a recuperat după întinderea musculară suferită în urmă cu o săptămînă ÅŸi a fost titular ă contra croaÅ£ilor. Goalkeeperul stelist apărase doar un meci în acest stagiu de pregătire, cu brazilienii de la FC Comercial (2-2). 

Enervat de "Dodel"
Cristi Tănase nu a prins decît primele 38 de minute pe gazon. "Decarul" stelist a greÅŸit aproape toate mingile care au ajuns la el, s-a certat ÅŸi cu Brandan, căruia i-a reproÅŸat că nu-i pasează. Israelianul l-a avertizat în cîteva rînduri ÅŸi l-a înlocuit cu Băjenaru după ce a văzut că Tănase nu-ÅŸi schimbă atitudinea. 

"Luaţi Supercupa!"
Douăzeci de fani de la tribuna a doua au fost aseară la meci. Ultraşii au venit special pentru a discuta cu jucătorii şi cu staff-ul şi le-au cerut acestora să o bată pe Oţelul în Supercupă. Fanii au aprins torţe şi au scandat împotriva rivalelor Dinamo şi Rapid.