STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 29 august 2011

Steaua 2-0 FCM Tg. Mures

La Ploiesti ne merge bine... Cel putin cand jucam acasa acolo. Asa se pare dupa ce am invins aseara 2-0 cu un joc reusit pe echipa principala a orasului Tg. Mures. Pe un stadion cu mai putin de jumatete din capacitate ocupata, echipa Targ Mureseana nu ne-a facut fata.
Golurile au fost marcate de doi fundasi: Geraldo(45') si Martinovic(87'), ambii din pasele decisive ale lui Brandan care a ratat si un penalty(72'), dupa ce a cerut insistent sa-l bata.
Dovada ca Levy are un merit important din victorie este ca Steaua a aratat ca la Sofia, foarte bine organizata, (ce-i drept putin mai neglijenti), cu 10 oameni care au alergat tot timpul, s-au simtit bine unii pe altii pe teren si au luptat pana la final.
La fel ca la meciul cu Astra, Levy a facut prima schimbare foarte devreme, scotandu-l pe Raul Rusescu si introducand-ul pe Stefan Nicolic in minutul 30, asta cel mai probabil deoarece avea un galben si era cat pe cel sa-l ia si pe al doilea.
Un alt lucru interesant este ca Levy a folosit doi mijlocasi defensivi foarte puternici: Bourceanu si Bicfalvi, pentru a fi sigur ca nu ia gol si a jucat cu Brandan fundas stanga fata de partidele de pana acum cand pe acel post era preferat Latovlevici. Si in centrul defensivei a avut loc o schimbare unde dupa cum am prevazut inaintea partidei, Iliev a fost menajat si in locul lui, introdus Geraldo. Gardos a fost din nou neutilizat si situatia lui ridica mari semne de intrebare, mai ales ca acum, cel mai probabil tanarul are moralul foarte afectat.
Nici de aceasta data arbitr-ul nu a scapat "neatentionat", in prima repriza, la o faza la care Bourceanu a atacat mingea, la un duel cu Sergiu Bus, ex-timisoreanul a vazut galben.
Iata aici echipele de ieri:
Steaua: Tatarusanu – Nicolita, Galamaz, Geraldo, Brandan - Rusescu, Bourceanu, Bicfalvi, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve: Stanca, Gardos, Iliev, Nikolic, Latovlevic, Martinovic, Nastasie.


Tg. Mures: Balauru – Vagner, Iencsi, Ghionea, Szilagyi – Paduretu, Ilyes, Issa Ba, Astafei – Celsinho, Sergiu Bus. Rezerve: Albut, Gugu, Dan Matei, Florin Dan, Goge, Nicu, Bumba.


P.S. Am ajuns la concluzia vis-a-vis de fani ca daca Gigi e prezent la meci se umple stadionul :) Altfel... Nu sunt sanse