STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 16 decembrie 2010

Inca ceva...

Zdrentelor luati ce meritati: adica MUIE

Oribil

Dupa meciul de aseara nu pot sa spun decat un singur lucru: MUIE NAPOLI! Atat. In rest nici nu cred ca merita sa ma adresez direct unor tigani hoti jegosi imputiti javre ordinare si lista poate continua... Nu pot sa-mi revin cu una cu doua dupa meciul de aseara. Dupa ce jegul ala a dat gol cu curul si a eliminat Steaua din Europa League nu am stiut ce sa fac. Prima reactie a fost sa arunc prin casa cu tot ce imi venea in mana si sa urlu ca un dement. Pentru ca NU SE POATE! Asta urlam. Intr-adevar nu se poate ca dupa un meci tactic excelent facut de echipa ta, dupa ce ai tinut in frau o echipa de jegosi care a jucat ceva doar pentru ca ii sustineau niste jigodii din tribune si dupa ce ai ras isteric in ultimele zece minute la fiecare ratare a jegosilor sa fi eliminat asa cum un tigan iti fura din portofel in Napoli. Pentru ca a asta au facut jigodiile. Au batut in ultima secunda cu un gol cu curul. Si s-au bucurat ca niste mizerii cu tot cu handicapatii din tribune. Mai bine l-ar pupa pe chelie pe fratele lor de suflet, Boratski, ca doar datorita lui s-au calificat. A si ca tot ziceam de jigodii, mi se pare incredibil ca un roman, care ok, nu tine cu Steaua, dar sa tina cu Napoli?! Pai vreau sa va zic ceva. Cand a jucat Dinamo cu Hajduk eu am tinut cu Dinamo, ca m-am gandit ca doar sunt romani de-ai nostri, fac puncte pentru Romania. Sigur ca nu m-am putut abtine sa nu rad cand am auzit ca au pierdut 3-0 in retur... Dar totusi. Cum sa tii cu italienii cand o echipa romaneasca joaca impotriva lor pentru o calificare intr-o cupa europeana din care si tu ai de castigat pentru ca punctele alea se pun Romaniei? Raspuns: uite asa. Atunci bine. Nu mai am nimic de spus, asa ca nu mai spun.

Lacrimi varsate din cauza unor hoti

MORALA: Mafia Napolitana e peste oricinie.


Steaua a simtit aseara ce inseamna... poate furtul... poate ghinionul la meciul terminat 1-0 pe San Paolo. Cu un joc bun al Stelei, tactica noastra a rezistat doar pana in minutul 93 cand Cavani a inscris cu... nici acum nu sunt sigur cu ce... la un corner batut de Hamsik. Un gol urat dar care a decis calificarea.
Arbitrajul a fost extrem de ostil si aseara arbitrul dand nemeritat 5 minute de prelungire si neacordand atatea cartonase galbene, poate si rosii cate trebuiau.
Totusi nu cred ca jucatorii lui Napoli trebuiesc laudati de catre fanii italienilor ci mai de graba Marcin Borski si Pavel Kralovec care au arbitrat intr-un mod diabolic.
Eu banui ca atat polonezul cat si cehul au primit amenintari de la capii mafiei siciliene si probabil au fost speriati si au comis greseli intentionate.


Ce ramane de facut?


1) Trebuie sa sustinem in continuare echipa si s-o incurajam sa castige un trofeu in acest an pentru ca in Ghencea nu a mai ajuns de mult un premiu pentru castigarea cupei sau campionatului.


2)FORZA LECH!
Eu, personal voi sustine echipa poloneza in urmatoarele faze ale Europei League. Felul in care lupta pentru victorie imi aminteste de felul in care juca Steaua atat la meciul cu Valencia cat si la cel din sezonul urmator de Cupa UEFA cand Steaua a ajuns in semifinale.




P.S. Acesta este singurul articol scris de mine azi pentru ca nu imi pot reveni dupa tragedia de ieri

NECENZURAT: TOTI SA O LUATI LA MUIE

BORSKI MUIE
NAPOLI VAFFANCULO
CAVANI FUCK YOU
HAMSIK O IEI LA MUIE
NAPOLI CURVA SUGI PULA

UEFA O SA TE DISTRUGEM

ASTA E CE SIMT DUPA INCHEIEREA MECIULUI. MAINE CLARIFICAM UNDE AM PIERDUT CALIFICAREA. O NOAPTE BUNA DACA VETI REUSI SA ADORMITI