STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 13 mai 2011

Nesu inca nu-si revine...

Nesu a inceput lupta cu viata. A deschis ochii si a vrut sa le vorbeasca sotiei si tatalui sau, care erau langa el. Si-a dat masca de oxigen jos, dar n-a rezistat prea mult si a avut din nou nevoie de aparate. In continuare, fundasul nu isi simte corpul de la gat in jos.
Cei de la Utrecht au trimis 2 medici de la club sa stea in permanenta alaturi de Nesu. "Sunt o gramada de doctori la spital care se ocupa doar de Nesu, dar ne-am gandit ca ii face bine sa vada si 2 fete cunoscute langa el", a Jan Willem van Dop, presedintele clubului olandez. 
Jucatorii de la Utrecht au facut coada la spital, sa il vada pe Nesu. Medicii nu i-au lasat deocamdata pe colegii romanului sa intre la terapie intensiva. "Mai asteptati cateva zile macar", le-au spus doctorii.
Sambata, la Utrecht - AZ, fanii vor intra la meci cu un steag urias cu chipul lui Nesu si tricolorul Romaniei. De asemenea, suporterii vor afisa din tribune si esarfe cu Nesu, iar jucatorii vor intra pe teren cu tricouri de sustinere pentru colegul lor.
"Daca aveti ceva sa ii lasati lui Mihai, scrisori, mesaje, orice vreti sa ii trimiteti la spital, puteti aduce la stadion si noi ne vom ocupa ca cele lasate de voi sa ajunga la Nesu", scriu olandezii pe site-ul lor oficial.
Cu fiecare secunda care trece, Nesu are tot mai putine sanse sa isi mai simta vreodata corpul...
(sursa: www.sport.ro)

BICHO, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Steaua la inceputul sezonului viitor

Chiar daca gruparea din Ghencea mai are cateva meciuri de disputat pana la finalul sezonului competitonal, marea majoritate a fanilor Stelei sunt indreptati cu ochii catre sezonul viitor, pentru care clubul ros-albastru pregateste nenumarate schimbari, cea mai importanta fiind aducerea unui nou val de jucatori.
MM a inceput deja sa lucreze la transferuri reusind sa-i transfere pe: Gabi Matei(Pandurii Tg. Jiu), Dorinel Popa(Victoria Branesti), Raul Rusescu(Unirea Urziceni), Mihai Costea(Universitatea Craiova) si inca nesigur, Junior Moraes(Gloria Bistrita).


Intrebarea este ce mai urmeaza? Steaua inca duce lipsa de unii jucatori in special in compartimentul median dar poate si in atac... Maine aflati cateva tinte propuse de www.ros-albastrii.tk si un eventual prim 11 pentru sezonul viitor!

Blestemul arbitrilor nu ne paraseste

"Partida Steaua - FCM Tg Mures va fi condusa de o brigadă de arbitri condusa la centru de Marius Avram (Bucureşti).


La cele doua tuse se vor afla Sebastian Gheorghe Eugen (Suceava) si Miclos Nagy(Cluj-Napoca).
Rezerva de arbitru este Florin Miron (BucureÅŸti).
Observatorii acestei partide sunt: Constantin Zotta (BucureÅŸti) si Åžtefan Stana(BucureÅŸti).", comunica www.fcsb.ro.



Avram nu este intocmai cel mai bun prieten al Stelei, gresind capital la mai multe meciuri din acest campionat in defavoarea noastra, facandu-ne sa pierdem puncte importante.
Totusi sa speram ca la meciul cu Tg.Mures va conduce jocul in limitele bunului simt si ca ne va face sa ne steregem cuvintele anterioare.

Ne cerem scuze in numele Blogger!

Astazi, echipa Blogger, pe platforma caruia este facut site-ul nostru a facut niste modificari fara a anunta in urma carora TOATE blogurile/site-urile facute pe www.blogger.com au pierdut cele mai recente articole si modificari de design.
Printre "greii" afectati se numara si site-ul www.ros-albastrii.tk cu aprotimativ 5 articole pierdute si modificari de design importante anulate, dar si partenerul nostru gheorghiutudor.blogspot.com care a pierdut un articol de amploare dar si cateva modificari in design.
Ne cerem scuze inca o data si incercam sa acoperim neplacerile provocate de blogger cu cateva articole incendiare ce vor veni in aceasta seara.
Pana atunci pe gheorghiutudor.blogspot.com aveti o postare recenta legata de semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Nu ratati!