STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 30 iulie 2011

Goian, idol oriunde ar juca!

Primul meci la Glasgow a fost jucat de Dorin, tot in ros-albastru
Dorin Goian tocmai a debutat la noua sa echipa, campioana Scotiei, Glasgow Rangers. Acesta a impresionat pe toata lumea in victoria pe care echipa sa a obtinut-o scor 2-0 impotriva lui St. Johnstone, inclusiv pe antrenorul lui Rangers care l-a felicitat la finalul partidei.
Dorin Goian face parte si din lotul echipei nationale pentru meciul cu Uzbekistan, care se va desfasura in Austria, iar acesta a declarat ca este dezamagit de lipsa de respect a Federatiei Argentiniene, din cauza careia Romania-Argentina nu se va mai disputa.

Miscari surpriza in Serie A!

Stekelemburg se va infrunta din nou cu Lobby ca in vremurile bune la Amsterdam

Astazi doua miscari care fac sa innebuneasca si mai mult situatia din fotbalul Italian, au avut loc. Ambele o au ca protagonista pe AS Roma. Echipa din capitala Italiei, a ajuns la un acord cu Ajax Amsterdam pentru achizitionarea lui Marteen Stekelemburg, portarul titular din nationala Olandei, ajungand deja la Roma si urmand ca zilele urmatoare sa semneze un contract pe 5 ani.
Odata cu acest transfer, sansele lui Bogdan Lobont sa mai apere poarta echipei de pe Olimpico sunt minime, Luis Enrique, tehnicianul Romei, cerandu-l insistent pe olandez conducerii americane din capitala "Cizmei".
O alta miscare foarte foarte interesanta este transferul lui Mirko Vucinic, la Torino, de catre Juventus. Aceasta miscare reumple conturile fostei echipe a lui Cristi Chivu, totul costand aproximativ 15 milioane de euro si Vucinic urmand sa primeasca 3,5 de euro(pe an) pe o perioada de 4 sezoane.
De asemenea Vucinic se alatura unui atac incredibil unde va evolua alaturi de Quagiarella, Krasic, Matri sau Pepe, atac care are scopul de o a readuce pe "Batrana doamna" in topurile Italiei.

Cine se va mai bucura alaturi de Totti la golurile Romei?

ULTIMA ORA! Cu ei ne batem pentru mondiale:

In urma cu cateva minute s-a incheiat tragerea la sorti a grupelor de calificare pentru Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. Romania a fost extrasa de Cristiano Ronaldo in grupa D, unde va juca alaturi de vechia noastra adversara, "Portocala mecanica", Olanda, de revelatia EURO 2008, experta revenirilor Turcia, rivala de moarte, Ungaria si outsiderele Estonia si Andorra. Mai multe detalii despre aceasta grupa veti putea citi maine pe site-ul nostru, iar pana atunci va lasam cu alcaturirea tuturor grupelor:

Grupa A
Croatia
Serbia
Belgia
Scotia
Macedonia
Tara Galilor

Grupa B
Italia
Danemarca
Cehia
Bulgaria
Armenia
Malta

Grupa C
Germania
Suedia
Irlanda
Austria
Feroe
Kazahstan

Grupa D
Olanda
Turcia
Ungaria
Romania
Estonia
Andorra

Grupa E
Norvegia
Slovenia
Elvetia
Albania
Cipru
Islanda

Grupa F
Grecia
Portugalia
Rusia
Israel
Irlanda de Nord
Azerbaidjan
Luxemburg

Grupa G
Slovacia
Bosnia
Lituania
Letonia
Liechstenstein

Grupa H
Anglia
Muntenegru
Ucraina
Polonia
Moldova
San Marino

Grupa I
Spania
Franta
Belarus
Georgia
Finlanda

Steaua - Mioveni, mâine, ora 20.15

Al doilea meci al Stelei în Liga I în acest sezon este văzut cu optimism de oficialii Stelei, dar cu pesimism de o mare parte din fani. În ciuda transferurilor mult anunţate, personal cred că nu poţi reconstrui o echipă într-o săptămână. Am impresia că se aşteaptă prea mult de la jucătorii nou-veniţi, mai ales de la Bourceanu. El este deja văzut ca fiind creierul echipei, însă el săracu' n-a fost niciodată un playmaker, tocmai de aceea mă tem să nu fie copleşit de emoţii şi să aibă o evoluţie slabă. Evident că după evoluţia slabă urmează criticiile patronului... Paşii clasici de transformare a unui jucător bun într-unul ineficient la Steaua. Mai sunt şi cei doi foşti jucători ai Stelei, Dică şi Neaga, care cu siguranţă vor juca cu îndârjire pentru a le arăta oficialilor stelişti că au fost îndepărtaţi pe nedrept din Ghencea. Rămâne doar să sperăm că vom câştiga acest meci... sau măcar că nu-l vom pierde...
 

CE U19 Semifinale: Spania - Irlanda 5-0

Ibericii şi-au sbulberat adversara şi au mers triumfător în finala contra Cehiei, ce se va disputa luni, la Chiajna.
Spaniolii au deschis scorul în minutul 27, prin Gerard Deulofeu, care a reuşit o execuţie "a la Del Piero". Playmakerul Pablo Sarabia a făcut 2-0 cu 5 minute înainte de pauză. Juanmi a dus scorul la 3-0 pentru Spania, imediat după pauză. Golgeterul competiţiei, Morata, a marcat pentru 4-0 în minutul 79. Tot el şi-a consolidat poziţia de golgeter în prelungiri, când a marcat din penalty, ducând scorul la 5-0.
A fost un meci clar dominat de Spania, fără isotric, iar puştii lui Gines Melendez par mai mult decât pregătiţi pentru finala cu Cehia.

CE U19 Semifinale: Cehia - Serbia 4-2

Cehii au arătat că nu degeaba au terminat grupa A, din care a făcut parte şi România, pe primul loc şi şi-au zdrobit adversarii sârbi. În teren jocul a fost mult mai mult în favoarea cehilor decât o arată scorul.
Cehia a deschis scorul încă din minutul 6, prin talentatul Prikryl, după o pătrundere a acestuia pe partea stângă. În minutul 16 jucătorul lui Chelsea Londra, Kalas, a introdus mingea în plasă dintr-un corner, majorând scorul la 2-0 pentru cehi. În minutul 19, Janos a scos un penalty după ce a fost agăţat în careu, iar Jalacek a dus scorul la 3-0 pentru echipa sa.
Cehii au lăsat-o mai uşor şi le-au permis sârbilor să echilibreze jocul. Acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. În minutul 23 Despotovici şutează sub transversală şi duce scorul la 3-1. După 5 minute, acelaşi Despotovici marchează cu un şut la vinclu şi măreşte speranţele sârbilor. Cehii nu s-au pierdut însă cu firea şi au menţinut avantajul pe tabelă, confirmând victoria în min. 90 prin golul lui Skalak, intrat în locul lui Lacha.

PSG a dat lovitura!

Echipa franceză s-a dovedit mai tare în negocieri decât Barcelona, Chelsea sau Manchester United. Patronii arabi de la PSG au dat 43 de milioane de euro pentru transferul lui Javier Pastore de la Palermo.
Jucătorul argentinian este considerat un mare talent, transferul lui adăugându-se altor nume importante transferate de PSG în această vară: Blaise Matuidi, Jeremy Menez şi Kevin Gameiro.

Marica a semnat cu Schalke 04!

Atacantul român Ciprian Marica rămâne în Bundesliga. Jucătorul rămas fără club din luna iunie s-a înţeles cu echipa din Gelsenkirchen şi va evolua în sezonul viitor alături de Raul în atacul lui Schalke. Marica are mari şanse de a se impune titular la echipa lui Ralf Rangnick, având în vedere lipsa de soluţii în atac. Îi urăm atacantului român mult succes la noua sa echipă şi sperăm să aibă evoluţii cât mai bune, pentru a ajuta echipa naţională, care îşi află astăzi de la ora 21.00 adversarii pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014.