STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 28 iulie 2011

EUROPA LEAGUE: Lupta incepe sa devina aprinsa

Dragi prieteni, imi cer scuze ca a trecut ceva timp de la ultima mea postare, dar dupa cum bine stiti, inca sunt in vacanta. Totusi asta nu m-a putut tine departe de fotbal iar astazi vreau sa va fac un mic rezumat cu ultimele stiri din Europa League.

Astazi se disputa mansa tur a meciurilor din turul 3 de calificare, tur in care 2 echipe romanesti au reusit sa ajunga, ma refer aici la Gaz Metan Medias si Dinamo Bucuresti.
Gaz Metan a ajuns aici dupa ce in primul tur a trecut cu 2-1 la general de clubul finlandez KUPS Kupio. In turul 2 aproape toate favoritele au reusit sa isi invinga adversarele. Astfel Austria Viena a invins Rudar Skopje, Valerenga a trecut scor 1-0 de Mika, Anorthosis a invins 3-0 Gagra iar Fulham a doborat pe Crusaders(rezultate mansa retur).

In turul 3 incepe intrarea numelor grele in joc. Francezii de la Rennes lupta cu amatorii de la Metalurgi Rustavi, austriecii de la Red Bull Salzburg au dat de Senica, dar si Sparta Praga. Si Bursasport intra in joc, alaturi de alte echipe foarte bine cotate ca AZ din Olanda, sicilienii de la Palermo si englezii de la Stoke City.

Deci, in final, vreau sa le urez noroc celor de la Gaz Metan si sper sa reuseasca imposibilul, sa doboare aceasta puterea germana a lui Mainz.

Aici joaca diseara Gazul

Damir Sovsic aproape de Steaua!

Vedeta bosniacă a lui NK Zagreb, care ne-a şi înscris un gol în turneul amical din Austria, a anunţat pe contul personal de Facebook că este aproape de un transfer la Steaua. Jucătorul de 21 de ani este cotat la 3 milioane de euro, dar Becali speră să achiziţioneze jumătate din drepturile acestuia pentru 1,5 milioane de euro.
Zvonurile nu se opresc aici. Comitetul executiv al Ligii Bulgare de Fotbal îi interzice lui Å¢SKA Sofia legitimarea jucătorilor transferaÅ£i în această vară. Astfel, Junior Moraes este aproape de un transfer al Stelei. 
Să sperăm că oficialii steliÅŸti au realizat pe ultima sută de metri că e nevoie de întăriri dacă se aÅŸteaptă la performanÅ£e în acest sezon. 

Steaua va juca meciurile din Europa League în Gruia!

Echipa bucureşteană va juca meciul de play-off din Europa League chiar pe terenul marii rivale, CFR Cluj. Acest lucru a fost confirmat de oficialii celor două cluburi. Stadionul "Constantin Rădulescu" are 23.500 de locuri şi este aprobat de UEFA pentru meciurile internaţionale, totuşi mie, personal, mi se pare jenant că Steaua a ajuns să joace pe terenul altei echipe, mai ales rivală. Acesta este încă un pas spre pierderea identităţii care se profilează tot mai mult la Steaua.