STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

miercuri, 12 ianuarie 2011

Conferinta de presa Grande Guerrieri - Part 2

Lider Grande Guerrieri: -Am terminat. Daca este cineva in sala care doreste sa-mi adreseze intrebari, le astept cu placere.
Trimis www.ros-albastrii.tk: -Buna ziua! Sunt Adrian Marinescu de la www.ros-albastrii.tk. Va felicit pentru reusita dumneavoastra, aceea de a creea aceasta grupare. Care este numarul membrilori actuali ai gruparii?
L.G.G: - Din nefericire avem mai putini membrii decat ne asteptam insa nu ne intereseaza numarul. Ne intereseaza ca membrii gruparii sa fie adevarati fani ai Stelei. Nu imitatii care au bifat zeci, sute de echipe de-a lungul timpului in lista echipelor preferate.
Trimis www.ros-albastrii.tk: - De la ce varsta ati descoperit pasiunea pentru Steaua?
L.G.G: - Pasiunea pentru Steaua? Uhm... Sincer cred ca m-am nascut cu sangele ros-albastru. Niciodata nu am putut sa tin cu o alta echipa in afara Stelei.
Jurnalist Zportblog: - Ce actiuni ati pregatit pentru viitor? Vreo iesire in strada? Vreo participare la vreun eveninment?
L.G.G: - Sincer sa fiu avem multe lucruri in minte dar nimic nu este inca sigur. Cel mai apropiat eveniment la care vrem sa participam este comemorarea fostului capitan al lui Asesoft Ploiesti, numarul 9, Toni Alexe. Chiar daca sunt rivalii echipei de baschet Steaua Turabo, apreciem ce a reusit sa faca galeria lor, si anume Blue Generation. Acestia au pregatit un spectacol in adevaratul sens al cuvantului, incercand sa scrie pe platoul de langa Sala Olimpia cu lumanari mesajul " Toni te vom iubi mereu ". Mai multe detalii aveti pe pagina de facebook a gruparii.
Trimis www.ros-albastrii.tk - Veti distribui formulare de inscriere in Grande Guerrieri?
L.G.G: - Da, vom incepe de vineri, 14 ianuarie, dar vom pune si pe site unul mai usor de completat. Din pacate timpul acordat conferintei de presa s-a incheiat. Multumim pentru prezenta si va asteptam si la urmatoarele evenimente organizate de noi. Fortza STEAUA!