STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 5 august 2011

Tragere bună pentru echipele româneşti

Tocmai s-a încheiat tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League. Iată meciurile:
Vorskla Portava (UCR) - Dinamo BucureÅŸti
Steaua Bucureşti - ŢŞKA Sofia (BUG)
Slask Wroclaw (POL) - Rapid BucureÅŸti 
FC Vaslui - Sparta Praga (CEH)
Gaz Metan - Austria Viena (AUT)
AÅŸadar, putem spune că este o tragere la sorÅ£i favorabilă echipelor româneÅŸti. Singurul adversar mai greu pare să îl aibă Steaua, care întâlneÅŸte cea mai titrată echipă din Bulgaria, Å¢SKA Sofia. TotuÅŸi, având în vedere noua situaÅ£ie de la echipa noastră sperăm la o calificare în grupe. Le urez succes tuturor echipelor româneÅŸti ÅŸi nu în ultimul rând, FORZA STEAUA! 

Pantilimon la Manchester City!

Fostul portar al retrogradatei Poli Timişoara a dat lovitura. În loc să joace la matineu în Liga a a II-a, Pantilimon va evolua în Premier League pentru Manchester City. Cu siguranţă că asta este şansa vieţii lui, iar echipa site-ului nostru îi urează mult succes (totuşi o parte din ea speră să nu aibă evoluţii atât de convingătoare în partidele cu rivala din Manchester:)) ). În altă ordine de idei, Pantilimon s-a transferat pentru aproximativ 3 milioane de euro, iar acum este în Anglia, unde semnează contractul şi face vizita medicală.

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Europa League

După ce ieri Dinamo şi Gaz Metan s-au calificat mai departe în urma unor rezultate foarte bune, celelalte echipe româneşti calificate deja în play-off aşteaptă cu nerăbdare tragerea la sorţi de la Nyon. Acţiunea va începe de la ora 13.30, când se vor afla meciurile pentru play-off-ul Champions League (în care din păcate nicio echipă românească nu a ajuns), iar la ora 14.30 echipele din România îşi vor afla adversarii. Steaua, Rapid şi Dinamo sunt capi de serie, deci este posibil să pice cu nişte adversari mai accesibili. Iată posibilii adversari ai echipilor româneşti:
Steaua: Dnipro Dnipropetrovsk, CSKA Sofia, Nordsjælland, NK Maribor sau Spartak Trnava
Rapid: Nacional, FC Sion, Litex Lovech, SV Ried, Rabotnicki sau ÅšlÄ…sk WrocÅ‚aw 
Dinamo: Bursaspor, Vorskla Poltava, Olympiacos Volou, Slovan Bratislava sau AEK Larnaca
FC VasluiSevilla, AZ Alkmaar, Club Brugge, Sparta Praha, FC Salzburg sau Stoke City
Gaz MetanSC Braga, Schalke 04, Standard Liège , AEK Athens, Stade Rennais sau Austria Wien
Nu în ultimul rând, vreau să felicit Gaz Metan MediaÅŸ pentru performanÅ£a istorică pe care au reuÅŸit-o aseară, ÅŸi anume eliminarea lui Mainz după 1-1 în timpul regulamentar ÅŸi 4-3 pentru ardeleni în urma loviturilor de departajare. 
Aşadar, le urez mult noroc tuturor echipelor româneşti la tragerea la sorţi!

INCREDIBIL! Bogdan Stancu revine la Steaua!

Steaua parcă nu se mai poate opri din transferat. După cele 11 transferuri făcute în câteva săptămâni, o altă bombă a picat: fostul golgeter al Stelei, Bogdan Stancu, va reveni la echipa bucureÅŸteană. Stancu, plecat la Galatasaray pentru 5 milioane €, nu s-a adaptat la noua lui echipă, iar antrenorul Fatih Terim l-a scos din planurile sale pentru noul sezon. Astfel, Stancu urma să fie împrumutat la o echipă nou-promovată din Turcia. ÃŽnsă, imediat pe fir a intrat impresarul Ioan Becali, care i-a convins pe turci să-l împrumute pe atacant la fosta echipă pentru restul sezonului. Steaua va fi nevoită să plătească doar 10% din salariul de 100.000 € lunar al lui Stancu. Cu acest nou transfer, Stancu devine al ÅŸaselea atacant transferat de Steaua în această vară, după fraÅ£ii Costea, Tatu, Nikolic ÅŸi Rusescu. Dar campania de achiziÅ£ii nu se opreÅŸte aici: săptămâna viitoare Moares este aÅŸteptat să semneze cu Steaua. Nu credeam vreodată că o să zic asta, dar sincer sper să nu mai vină ÅŸi Moraes. Deja concurenÅ£a e mult prea mare în atac. Sigur, e mai bine decât să nu ai de unde alege, dar ÅŸi ce e prea mult strică. Nu cred că o concurenţă atât de mare ar face bine jucătorilor de atac de la Steaua. AÅŸadar, iată cum ar putea arăta Steaua în următoarele meciuri:
Deasemenea, Levy poate alinia o a doua formaţie doar din jucătorii de rezervă, de o valoare apropiată cu prima (lucru care nu cred că a mai fost posibil la Steaua de mulţi mulţi ani):
Să sperăm că antrenorul va găsi echilibrul perfect pentru a face performanţă şi a nu supăra jucătorii (o rotaţie de jucători asemănătoare celei folosite de Guardiola la Barcelona, sigur păstrând proporţiile, mi se pare foarte inspirată). Aşadar, să sperăm că nu va interveni cineva (ştim noi cine) pentru a strica totul şi a duce din nou echipa pe un loc 5. FORZA STEAUA!