STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 7 iunie 2011

AFLA MAINE CE TI-AM PREGATIT!

IN CURSUL ZILEI DE MAINE PUTETI CITI PE SITE CE V-A PREGATIT ECHIPA NOASTRA. NU RATATI!

LA MULTI ANI STEAUA!

Steaua a implinit astazi 64 de ani de la infiintare. Suporterii nu au insa motive de bucurie: Becali a anuntat ca echipa va pleca din Ghencea, din cauza chiriilor mari pe care Ministerul Apararii le solicita. Vezi ce mesaj au generalii Stelei:

AZI e ziua Stelei - Transmite un mesaj! Cum au evoluat SIGLELE in 64 de ani de fotbal!
Gabriel Oprea, Ministrul apararii nationale: “Ca toti militarii Armatei Romaniei, dar si in calitate de ministru al apararii nationale, sunt mandru cand drapelul tricolor este ridicat, in acordurile Imnului nostru national, pe catargele intrecerilor sportive internationale, acolo unde sportivii militari obtin medalii de aur. Va multumesc pentru bucuria pe care ne-o faceti de fiecare data si va felicit din inima, in numele tuturor camarazilor nostri, care se mandresc cu rezultatele dumneavoastra de excepti”

Stefan Danila, Seful Statului Major General: “Rezultatul concret al muncii dumneavoastra este pus la loc de cinste in vitrina cu medalii a sportului romanesc si dovediti ca sunteti adevarati ambasadori ai tarii noastre pe toate meridianele lumii.
Ca roman si ca militar, sunt mandru atunci cand drapelul tarii noastre flutura victorios pe cel mai inalt catarg, la competitiile sportive ale lumii, iar satisfactia este cu atat mai mare cu cat cei care obtin medaliile sunt si militari ai Armatei Romaniei.
Va transmit, in calitate de sef al Statului Major General, toata pretuirea camarazilor nostri, pe care ii faceti fericiti ori de cate ori cuceriti sau va aparati un titlu sau un trofeu”
sursa: www.sport.ro