STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 3 martie 2012

Amicale internationale

Saptamana care sta pe cale sa se incheie a oferit o serie de amicale internationale interesante.
Primul meci a fost disputat de prima reprezentativa a Romaniei in compania celei mai bune echipe din America de Sud, lucru demonstrat in doua randuri: la Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010, si la Copa America in 2011.
foto: romaninuk.net
In ciuda asteptarilor la un dezastru, Romania a jucat mult peste asteptri, Victor Piturca alegand o tactica care a fost aproape sa ne aduca victoria. Totusi "El Matador" Cavani i-a facut din nou zile negreu lui Tatarusanu, marcand in primele 3 minute de joc. Situatia de pe tabela a fost egalata de Stancu, care a stabilit si scorul final dupa o lovitura de cap din centrarea lui Torje.
foto: sport.ro
Doua alte amicale interesante au fost jucate de echipele din grupa de calificare a Romaniei pentru Mondialul din 2014. Ungaria a remizat 1-1 dupa un joc cu Bulgaria in care echipa de la sud de Dunare a fost superioara. Pentru maghiari a deschis scorul fostul jucator al lui Real Madrid: Szalai. Turcia nu s-a descurcat atat de bine, fiind condusi cu 0-2 in Asia Mica de catre Slovacia dupa golurile lui Weiss si Stoch. Toprak a redus din diferenta pe final de joc, in minutul 85.
foto: romaniansoccer.ro
O asa zisa surpriza a venit din Italia, unde echipa peninsulara a pierdut dezamagitor cu SUA. Unicul gol al partidei a fost inscris de Dempsey in minutul 55. Leo Messi a impresionat cu o prestatie buna in Elvetia - Argentina, trecandu-si numele pe tabela de 3 ori.
Show a facut Olanda, pe Wembley, aceasta invingand Anglia cu 3-2. Robben a continuat prestatile de senzatie pentru nationala cu o dubla. De partea cealalta la englezi au marcat Garry Cahill si Ashley Young. Nici fostul adversar al Stelei din Europa League: Klass-Jan Huntelar nu a ratat ocazia sa-si treaca numele pe tabela.
foto: sport.ro
Regina Europei: Spania a facut tiki-taka in meciul cu Venezuela, invingand Venezuela cu 5-0. Omul care face show la Valencia: Roberto Soldado a reusit un hat-trick in timp ce si Silva si Iniesta au reusit sa inscrie.
O partida a carei miza poate conta foarte mult este cea dintre Germania si Franta. Pe Commerzbank Arena, cocosii galici au condus 2-0 prin reusitele lui Giroud si Florent Malouda, pentru nemti Cacau egaland in minutul 90. Franta cu siguranta savureaza aceasta victorie si atarna foarte mult pentru moralul lor insa Germania se va lasa afectata? Probabil ca Low nu va lasa acest lucru iar problemele de lot pe care le-a avut  ii dau un "alibi" pentru infrangere.
foto: digisport.ro