STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 12 decembrie 2010

Edi clarifica totul



Edi Iordanescu a decis sa creeze un articol pe un blog, dupa cum zice si el, creeat artificial pentru a dezminti tot ceea ce s-a intamplat in timpul filmarii filmuletului deja extrem de bine cunoscut datorita presei.

Aici aveti ceea ce a scris Edi:


 Inainte de a face orice comentariu,tin sa precizez faptul ca acest blog a fost creat special pt a-mi expune punctul de vedere referitor la scandalul filmuletului aparut in media.El nu va avea o viata foarte lunga pt ca singurul lui scop este clarificarea nebuniei create pe marginea acestui subiect.Am preferat sa nu fac declaratii media pt a nu fi interpretate si prefer sa ma exprim aici cu propiile cuvinte.
  Cred ca e bine sa incep cu momentul in care s-a facut acest filmulet,chiar daca recunosc ca cei 6 ani care au trecut de atunci ma impiedica sa imi aduc aminte perfect ce s-a intamplat.Nici macar nu mai stiu daca filmuletul a fost facut cu tel meu sau al Deliei.Cert este ca eram in casa,intr-o seara,ne jucam si ne filmam tocmai pt ca apoi sa ne putem amuza impreuna.Cine a vazut filmuletul poate deduce ceea ce este mai mult decat evident,ca totul era o gluma si nici nu se pune problema de jigniri aduse unul celuilalt.Tonalitatea noastra din acel filmulet este practic dovada a ceea ce spun.Cum ar putea 2 oameni care se tin in brate,se amuza si se filmeaza, sa se jigneasca in acelasi timp???
  Trec peste faptul ca este total hilar sa apara asa ceva dupa aproape 6 ani de la incetarea relatiei mele cu Delia si nu imi amintesc cum cineva ar fi putut intra in posesia acestui filmulet,dar imi asum neglijenta de a nu-l fi sters la acea data.Daca nu am facut-o a fost pt ca nu am considerat nimic iesit din comun,cum de altfel nu consider nici acum.Eram o pereche de tineri care se simtea relaxata si isi traia relatia.Sigur ca m-a afectat foarte tare mediatizarea lui,nu judec presa pt publicare,deoarece sunt constient ca asta e menirea ei,dar judec interpretarile si tentele care s-au dat cuvintelor noastre.Insa cel mai tare il judec si condamn pe cel care a fost atat de josnic incat sa vanda,poate pt o suma simbolica,intimitatea unor oameni.Pana la urma urmei sunt un om normal,ca oricare altul si nu ies cu nimic din tipar.
  Voi face tot ce depinde de mine sa aflu indentitatea lui si chiar daca nu mai poate  indrepta nimic din neplacerile create mie si Deliei,il voi face public.In acest fel,familia si prietenii lui, in caz ca are prieteni ,sa stie pe cine au aproape.
  Inchei cu speranta ca mass-media va inceta acest scandal si nu va reactiona cu alte articole defaimatoare la adresa mea si prin a spune ca din tot acest balamuc,un lucru m-a durut mai presus de tot:faptul ca s-a creat senzatia ca eu mi-am jignit prietena,ceea ce nu este adevarat.Din pakate majoritatea dintre voi nu ma cunosc personal si de aceea raman cu alinarea ca cei care au avut ocazia sa o faca,imi cunosc educatia si caracterul.E foarte greu sa vezi cum te judeca lumea pt ceea ce nu esti.

Inca un sondaj incheiat

Sondajul saptamanii ce e pe cale sa se incheie, tocmai s-a terminat. Intrebarea a fost:

Doriti ca Bogdan Stancu sa plece in iarna de la Steaua?


Se pare ca aproape toti fanii ros-albastrilor doresc ca Bogdan sa ramana in Ghencea, 95.5% votand cu NU! Restul de 4.5% doresc ca Bogdan sa plece.

Intrebarea saptamanii urmatoare este:

Ce atacant ati vrea sa soseasca la Steaua in cazul in care Kapetanos ar pleca?


Asteptam raspunsurile voastre!

V-am spus!


Acest articol este o reactie a mea vis-a-vis de articolul acesta.

Chiar inainte de meciul cu Napoli din EL, fanii Craiovei si ai lui Napoli s-au gandit sa se infrateasca.
Pana la urma totul este OK: toti cocalari, toti tigani, toti spuracati... asemanari izbitoare. Asa ca le urez infratire fericita si mesajul "V-AM SPUS!" (vezi video).

Antwerp Giants-CSA STEAUA Turabo

Pentru prima data in istoria recenta a baschetului Romanesc un meci din Cupele Europene desfasurat in afara granitelor tarii  de catre o echipa Romaneasca va fi transmis in direct de catre o televiziune din Romania.
Meciul Antwerp Giants-CSA Steaua Turabo va fi transmis in direct de postul SPORT.RO, marti 14.12.2010 de la ora 21.30 ora Romaniei.
CSA Steaua Turabo si Sport.ro au facut eforturi deosebite astfel incat fanii ros-albastri cat si toti iubitorii baschetului din Romania sa poata viziona aceasta partida vitala pentru formatia militara, partida ce poate aduce calificarea in primavara Europeana.
Speram ca toata suflarea baschetbalistica din Romania sa fie alaturi de STEAUA TURABO pe SPORT.RO.
Info pentru suporterii romani din Antwerp sau din regiunile alaturate care vor sa vina la meci:
-meciul se va desfasura incepand cu ora 20:30(ora locala), la Lotto Arena – SportPaleis din Antwerp
-Accesul la sala este destul de facil din centrul orasului, existand o linie de tramvai, nr.12, care face accesul direct intre Gara Centrala si Arena de sport.
-Biletele costa 15 euro jos si 8 euro la balcon  si pot fi cumparate de la intrarea in Arena, cu 90 de minute inaintea inceperii partidei.
sursa:www.fcsteaua.ro

Posibile tinte de transfer in pauza competitionala

Un fundas si 2 mijlocasi se afla pe lista lui Mihai Stoica pentru a intari Steaua in iarna!


 Jucatorii doriti de MM la Steaua costa sub 1.500.000 de euro! Vezi LISTA!

Gigi inca nu s-a pus de acord cu MM Stoica in privinta jucatorilor doriti in Ghencea. Lista managerului de la Steaua difera de cea a lui Gigi Becali.
Lacatus cere un playmaker si spera ca, in cazul unuei calificari in 16-imile Europa League, Gigi sa bage mai adanc mana in buzunar. Oamenii doriti de Mihai Stoica o costa pe Steaua sub 1.500.000 de euro.

Mihai Stoica:
"Am o lista de jucatori. E vorba de 3 fotbalisti de la 3 echipe diferite. Sunt jucatori tineri pe care eu i-am urmarit. Asta e lista pe care o sa i-o dau lui Gigi!"
Fundasul dreapta Gabriel Matei de 20 de ani ( Pandurii), cotat la 200.000 €, mijlocasul defensiv de  21 de ani (Otelul) Ionut Neagu cotat la 800.000 € si Viorel Nicoara, mijlocas stanga de 23 de ani (Victoria Branesti) cotat la  400.000 €  sunt oamenii pe care ii urmareste managerul Stelei.

Gigi Becali: "Sunt 3 jucatori pe care mi-a spus Stoica ca sigur ii va lua. Sunt tineri si sunt cate unul pe fiecare post!”
Pe lista lui Meme Stoica se mai afla alti 3 jucatori insa mai scumpi Junior Moraes (cotat la 1.400.000 € si pe care Steaua vrea sa-l ia liber de contract), Alex Chipciu ( 500.000 ) si Eric de la Medias (1.200.000 €)


sursa: www.sport.ro

Informatii utile pentru deplasarea la Napoli

Suporterii romani sunt asteptati miercuri, incepand cu ora 17:00 in statia “Molo Pisacane ", pentru a fi transportati cu autobuze pana in incinta stadionului.

Aceasta zona este sigura si securizata de catre Politia Italiana. Toti suporterii romani care doresc sa asiste la meciul de miercuri sunt rugati sa foloseasca DOAR aceasta modalitate de transport.

Portile stadionului se vor deschide pentru suporterii romani incepand cu ora 17:30, la poarta nr. 33, care se afla in Largo Matteuci.

Spectatorilor le este interzis:
-sa introduca in arena sportiva inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen, rasist sau xenofob
-sa scandeze versuri ce contin caracter obscen, rasist, sau xenofob.
-sa arunce obiecte in teren
-sa aiba un comportament violent in incinta sau in afara stadionului.
-sa introduca in stadion materiale pirotehnice, lasere, recipiente de sticla, materiale flamabile sau bauturi alcoolice.

Persoanele in stare de ebrietate nu vor fi lasate sa intre in stadion. In ziua meciului, nu se vand bauturi alcoolice in vecinatatea stadionului.


sursa: www.fcsb.ro