STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 1 decembrie 2011

Europa League

Astazi continua desfsurarea "matchday 5" a grupelor Europa League. Dupa niste meciuri foarte interesante ieri, in care s-a decis calificarea catorva echipe, cum ar fi PAOK-ul lui Boloni si al lui Lazar. Iata ultimele rezultate si clasamentul actual al grupelor competiei detinuta in prezent de FC Porto.

Grupa A
In prima grupa PAOK-ul lui Bolo a reusit niste partide miraculoase si ieri, a reusit sa se asigure de calificare pe White Heart Lane. Pe 2, rusii de la Rubin Kazan sunt si ei siguri de calificare, chiar daca Tottenham ii poate egala la puncte in ultima etapa din faza grupelor, fosta campioana a primei ligi ex-Sovietice, avand rezultate directe favorabile.
Bucuria de nedescris de la golul lui Salpingidis

Grupa B
In grupa B, echipa sigura de calificare este Standard Liege. Fosta echipa a lui Boloni a reusit sa ii invinga ieri 2-0 acasa, pe germanii de la Hannover. In celalat meci din grupa, fosta adversara a lui Dinamo: Vorskla Poltava, a remizat acasa scor 1-1 cu FK Copenhaga. Pentru obtinerea pozitie secunde se bat Hannover si Copenhaga, Vorskla obtinand doar 2 puncte in 5 meciuri si iesind din cursa.
Golul lui Cyriac a adus victoria
Grupa C
In grupa Rapidului, PSV a defilat importriva Legiei, scor 3-0, meci in care fostul portar al Vasluiului: Kuciak a fost eliminat. Rapid a pierdut 1-3 intr-un meci in care o singura echipa si-a facut simtita prezenta pe teren.
PSV si Legia sunt deja calificate, ultimele doua partide din grupa fiind disputate doar pentru spectacol.
Coman s-a abtinut cu greu sa nu dea si in jucatorii lui Hapoel
Grupa E
Este una din cele care nu si-a incheiat disputarea partidelor. Stoke City are nevoie de 2 puncte pentru a fi 100% sigura de calificare, in timp ce Besiktas si Dinamo Kiev se bat cu englezi pentru locurile care duc in saisprezecimi.

Grupa F
In grupa F, au pornit ca favorite certe PSG si Athletic Bilbao, dar Salzburg a reusit sa le puna probleme celor doua echipe. Pe ultimul loc Slovan Bratislava poate lua puncte pretioase echipelor aflate in cursa pentru calificare. Azi se joaca Athletic - Slovan si Salzburg - PSG.

RESTUL GRUPELOR MAINE CU REZULTATE SI CLASAMENTE!