STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

joi, 23 decembrie 2010

Becali: "O SA VINA DICA!"

Nicolae Dica a mai jucat la Steaua in perioada 2004-2008.


 Becali: "O SA VINA DICA!" Cat castiga la Steaua:
"Dica o sa vina la Steaua insa el nu mai este Dica care a fost. Au trecut cativa ani de cand a plecat de la Steaua.Pe 5-6 luni vine Dica pe un salariu de 10.000. Mi-a zis ca nu vrea nici bani. Doar vrea sa vina la Steaua. Mi-a zis Mihai sa il luam si m-am conformat", spune Gigi Becali.
"M-as bucura ca Nicolae Dica sa se intoarca la Steaua, ar avea loc acolo. El e stelist in suflet si s-ar reintegra rapid. La Steaua au fost ceva schimbari in aceasta perioada, dar sunt sigur ca din retur au forta de a reveni acolo sus", a spus Adrian Neaga la Sport.ro.
"As vrea pentru el sa se transfere la Steaua, pentru ca are valoare si mai are multe de spus. Langa Tanase, experienta lui Dica nu ar strica", a spus Ilie Stan.

sursa: www.sport.ro

De cine vrea sa scape Becali:

Gigi Becali a facut lista: ei pleaca din Ghencea in iarna asta!


 Lista OFICIALA a lui Becali: cine pleaca in IARNA!
"Nu discut de transferuri pana pe 10 ianuarie. Eu nu voi da pe Moraes cat cere Bistrita.
Bogdan Stancu nu pleaca in iarna asta, sunt minciuni. Din vara, mai vedem.
Kapetanos nu stiu daca va ramane la Steaua. Daca vreau, ii prelungesc cu inca 6 luni, daca nu vreau, aia e, ne despartim.
Lui Surdu la fel, i-am propus inca 6 luni.
Ricardo trebuie sa vina la timp, Steaua nu e Urziceni. Trebuie sa vina la timp, altfel are amenda 50.000 de euro pentru fiecare zi de intarziere.
Nu vom mai scadea salarii, oricum la echipa nu-s salarii mai mari de 10.000 de euro lunar. Kapetanos va pleca, mai ramane doar sa scap de Andrei Ionescu. Geraldo va juca la noi pana in vara, dupa aia probabil ne vom desparti.
Andrei Ionescu? Am fost pacalit de Adrian Mititelu. Acum nu mai pot sa scap de el. Are 13.000 salariu. Nu mai pot scapa de el. Mi-a zis ca ramane si la echipa a doua. Pai jucatori din astia ...ce sa fac cu ei",spune Becali.
Vreau sa ma despart de Bilasco, de Onofras, ii dau pe 100.000, 50.000.
Cel mai mult regret in acest sezon ca am luat lotul Urziceni. Poate nu mai eram pe locul 7 acum, poate nu mai pierdeam atatea meciuri. Nu s-a legat deloc jocul cu ei. S-a ales praful dupa meciul pierdut la Urziceni.
O sa le spun celor care ii vor: Da-mi 50.000 si ia-l, da-mi 100.000 de euro si ia-l si pe Bilasco!
Toata lumea mi-a zis ca daca iau jucatorii de la Unirea iau campionatul la pas.
Si Mitica Dragomir zicea la fel. Dan Petrescu mi-a zis ca a scos untul din ei si nu mai au grasime. Asta e, toti oamenii din fotbal s-au pacalit.

Geraldo a semnat un contract pe un an cand a venit. Mai are pana in vara. Baiatul a jucat, n-ai ce sa-i reprosezi, dar in vara ii zic sa se duca cu Dumnezeu, ca nu ii mai pot da atatia bani. Probabil va pleca si Angelov in aceasta pauza", a declarat Gigi Becali.
Ei sunt jucatorii care ar putea pleca de la Steaua in iarna:
Zapata - dorit de Levski Sofia
Abrudan - foarte aproape sa ajunga 
la Universitatea Cluj
Emeghara – are ofera de la Partizan Belgrad
Kapetanos
Onofras
Bilasco
Andrei Ionescu
Romeo Surdu - negociaza prelungirea contractului
Anghelov

Abrudan se muta la Cluj


Finantatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat pentru MEDIAFAX ca fundasul Octavian Abrudan si-a dat acordul pentru un transfer la echipa ardeleana, mai fiind de pus la punct doar cateva detalii, insa omul de afaceri a negat ca ar fi interesat de Cristian Pulhac de la Hercules.
"Cu Abrudan ne-am inteles, a fost pe la club, si-a dat acceptul pe contract, e totul in regula. El trebuie sa trimita contractul tradus impresarilor sai din Germania, iar apoi putem incheia afacerea. Din punctul meu de vedere, Abrudan e ca si jucatorul Universitatii. Ma bucur ca a acceptat sa vina acasa", a declarat, joi, Walter pentru MEDIAFAX.

Finantatorul echipei clujene a catalogat drept "prostii" zvonurile care-l dadeau pe fundasul roman al formatiei Hercules Alicante, Cristian Pulhac, in negocieri cu "Sepcile rosii". "Astea cu Pulhac sunt prostii, hai sa fim seriosi! Vrem sa aducem un fundas stanga, dar nu negociem cu Cristi", a spus Walter. 





www.sport.ro