STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 13 decembrie 2010

Stancu l-a egalat pe Hagi in ISTORIA Stelei!


Stancu a fost cel mai important jucator al Stelei in aceasta toamna si suporterii isi pun toate sperantele in el pentru meciul care poate aduce calificarea romanilor in 16-imile Europa League.
In doi ani la Steaua, Bogdan Stancu a reusit sa inscrie de 12 ori in cupele europene si l-a egalat pe Gica Hagi in topul celor mai buni marcatori.
Cei mai buni marcatori ai Stelei:
Nicolae Dica 13 goluri
Bogdan Stancu 12 goluri
Gica Hagi 12 goluri
Victoras Iacob 10 goluri
Adrian Ilie 9 goluri
sursa: www.sport.ro

Vin spumant Steaua

Vin spumant Steaua
Cu ocazia apropiatelor Sarbatori de iarna, FC Steaua Bucuresti lanseaza astazi, in editie limitata, vinul spumant Steaua.


Doar 300 de sticle produse de Spumante-Silvania SA au fost puse in vanzare la magazinele oficiale ale clubului, de la stadion si din Unirea Shopping Center, costul unei sticle fiind de 99 lei. Vinul spumant lansat astazi a fost medaliat de doua ori cu aur si este obtinut prin metoda traditionala, aceea de fermentare a vinului in propria butelie. Acest proces de refermentare are loc la peste 60 de metri sub stanca, in cei 4 kilometri de hrube situate la poalele Magurii Simleului.
I-l recomandam cu incredere si lui Marius Constantin sau de ce nu lui Gabi Torje :)




sursa: www.fcsb.ro

Constantin spaima sticlelor de vin


Rapidistul Marius Constantin loveste din nou. De data aceasta a fost prins beat la volan si politia i-a intocmit dosar penal.
Mai jos un articol de pe www.sport.ro:

Marius Constantin, a fost prins de politistii din Brasov in timp ce conducea autoturismul personal sub influenta bauturilor alcoolice, transmite corespondentul MEDIAFAX, care citeaza surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.

Sursele citate au declarat, luni, pentru MEDIAFAX ca Marius Constantin a fost oprit duminica dimineata, in jurul orei 03.00, el fiind controlat cu aparatul alcooltest, care a relevat o valoare de 0.42 mg/l. 

In comunicatul oficial al IPJ Brasov se arata ca un barbat cu numele C.M., in varsta de 26 de ani, a fost condus la Spitalul Judetean Brasov, unde i s-au recoltat doua probe de sange, in vederea stabilirea alcoolemiei:"In data de 12.12.2010, ora 02.50, pe B-dul Valea Cetatii, din municipiul Brasov, a fost depistat C.M., in varsta de 26 ani, domiciliat in comuna Cristian, care conducea un autoturism marca BMW X5, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.42 mg/l, motiv pentru care conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Brasov, unde i s-au recoltat 2 probe de sange, in vederea stabilirea alcoolemiei. Cercetarile sunt continuate de politisti", se arata in comunicatul dat publicitatii de IPJ Brasov.

Tusierul norocos



Meciul care o poate duce pe Steaua in primavara Europa League va fi arbitrat de o brigada din Cehia, cu Pavel Kralovec la centru, ajutat de Miroslav Zlamal si Martin Wilczek la margini.
Tusierul Miroslav Zlamal a mai abitrat-o pe Steaua in trecut, meciul: Steaua 1-1 Dinamo Kiev.
Centralul Kralovec a mai fost la mijloc si la meciurile Stelei cu Sheriff Tiraspol (0-0), unde a asistat la demiterea in direct a lui Bergodi de la Steaua, si cu HIT Gorica (3-0). El a mai fost delegat si la meciul Romaniei cu Belarus, 0-0.
Deci Steaua n-a avut nicio infrangere cu el la mijloc si speram ca istoria nu se va strica.

Trimiteti mesaje stelistilor!



Aveti cont pe facebook si sunteti stelisti? Ce mai asteptati? Trimiteti-le un mesaj de incurajare favoritilor pentru a le fi mai usor in infernul de la Napoli!


Aici puteti scrie mesaje stelistilor