STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 15 august 2011

Ligue 1, etapa a doua

Etapa a doua din Ligue 1 a adus, ca de obicei, mult spectacol şi rezultate interesante. Iată-le:

Sâmbătă
19.00  FC Lorient 1:1 Bordeaux 
Scor la pauză: 0:0
19.00  Olympique Lyon 1:1 AC Ajaccio 
Scor la pauză: 0:0
19.00  Rennes 1:1 PSG 
Scor la pauză: 0:0
19.00  Saint-Etienne 1:0 Nancy 
Scor la pauză:0:0
19.00  Sochaux 1:2 Caen 
Scor la pauză: 0:1
19.00  Toulouse 2:0 Dijon 
Scor la pauză: 0:0
21.00  Valenciennes 0:0 Stade Brestois 
Scor la pauză: 0:0
Duminică
17.00  Auxerre 2:2 Olympique Marseille
Scor la pauză: 0:2
17.00  Evian 1:0 Nice 
Scor la pauză: 0:0
21.00  Lille 0:1 Montpellier
Scor la pauză: 0:0 

A fost o etapă cu surprinzător de puţine goluri şi cu foarte multe rezultate de egalitate (nu mai puţin de jumătate din meciurile jucate s-au terminat la egalitate). De remarcat este faptul că Lille, campioana en-titre, nu a reuşit nici de această dată să câştige, ba chiar a pierdut acasă cu Montpellier. Nici marile favorite la titlu nu au impresionat. Bordeaux s-a încurcat în deplasare cu Lorient, Lyon nu a reuşit să o bată acasă pe Ajaccio, iar banii nu au adus din nou fericirea pentru PSG, care a remizat cu Rennes. Marseille şi-a făcut viaţa grea în deplasare la Auxerre. Cu toate că a condus 2-0 la pauză, echipa lui Didier Deshamps a fost egalată până la final şi a pierdut două puncte ce păreau a fi deja ale lor.

Rezultate Bundesliga

Etapa a doua din Bundesliga nu a lăsat de dorit, aducând noi surprize. Iată rezultatele complete:


Sâmbătă
16.30  Hoffenheim 1:0 Borussia Dortmund
Scor la pauză: 1:0   
16.30  VfL Wolfsburg 0:1 Bayern Munchen
Scor la pauză: 0:0
16.30  SC Freiburg 1:2 FSV Mainz 
Scor la pauză: 0:0
16.30  Hamburger SV 2:2 Hertha Berlin 
Scor la pauză: 1:1
16.30  FC Nurnberg 1:2 Hannover 96
Scor la pauză: 0:2
16.30  Schalke 04 5:1 FC Koln 
Scor la pauză: 1:1
16.30  M'gladbach 1:1 VfB Stuttgart 
Scor la pauză: 0:0
Duminică 
16.30  FC Kaiserslautern 1:1 FC Augsburg 
Scor la pauză: 0:1
18.30  Bayer Leverkusen 1:0 Werder Bremen 
Scor la pauză: 0:0


Surpriza etapei este cu siguranţă înfrângerea campioanei Borussia Dortmund de către Hoffenheim. "Albaştrii" au marcat în minutul 9 prin Salihovic, direct din lovitură liberă, şi în ciuda forţei ofensive, Borussia nu a reuşit să mai marcheze până la finalul meciului.
Tot sâmbătă, Bayern a reuşit să învingă la limită pe Wolfsburg, prin golul lui Luz Gustavo din prelungiri. Totuşi, bavarezii nu au arătat un joc extraordinar. Mainz şi Hannover continuă să fie surprizele plăcute ale începutului de sezon, ambele reuşind să câştige şi în această etapă. Un mare progres faţă de etapa trecută l-a făcut Schalke 04, care a învins-o fără drept de apel pe Koln, scor 5-1. La gazde, Ciprian Marica l-a înlocuit în minutul 82 pe Raul şi şi-a făcut debutul la Schalke.
ÃŽn derby-ul de duminică, Bayer Leverkusen s-a impuns în faÅ£a lui Werder Bremen, spălând ruÅŸinea din etapa trecută, când a pierdut la Mainz.  


Steaua - "U" Cluj 2-1

Steliştii au câştigat aseară partida disputată la Ploieşti, după un joc nu foarte spectaculos, dar închegat şi destul de bine pus la punct. Se vede că Ronny Levy nu a stat degeaba în perioada pe care a avut-o la dispoziţie şi când te gândeşti că managerul a spus că jocul Stelei este abia la 60%, atunci parcă ai speranţe pentru viitor.
Meciul nu a început foarte bine pentru Steaua, care s-a văzut pusă la respect de ocaziile clujenilor din primele minute. Dar apoi roş-albaştrii au preluat iniţiativa. După mai multe faze bine lucrate, în minutul 12, Latovlevici profită de neatenţia clujenilor şi execută repede o aruncare de la margine, până la Tănase care urcă cu mingea la picior până în careu unde îi pasează lui Mihai Costea, care finalizează în doi timpi şi marchează al doilea gol în două meciuri la Steaua. Echipa lui Levy a făcut un joc bun până la pauză, iar clujenii au părut total demoralizaţi de golul lui Costea.
După pauză, nimic schimbat. Tot steliştii la conducerea partidei, dar de data asta cu câteva ocazii timide ale Universităţii. În minutul 67, Levy îl schimbă pe Tănase, care a scăzut în randament şi îl introduce pe Raul Rusescu. Efectul acestuia a fost imediat. Peste 7 minute reuşeşte un şut de zile mari şi marchează pentru 2-0. Meciul părea terminat. Totuşi, la 2 minute după, o greşeală în apărarea Stelei îi permite lui Steven Pele să reducă din diferenţă. Totuşi, forcingul mult-aşteptat al clujenilor a întârziat să apară şi tot Steaua a fost cea care a ţinut mingea sus, prin eforturile impresionante ale nou-intratului Nikolic.
În concluzie, un joc bun făcut de Steaua, nu foarte spectaculos, dar pragmatic. De remarcat sunt: Mihai Costea, care a dar din nou un randament bun, Rusescu, care a avut rolul de "super-rezervă" şi Nilolic, care, cu toate că nu a reuşit prea multe, a acţionat ca un vârf inteligent, ţinând mingea sus pe final de partidă. Remarcaţii mei negativ au fost jucătorii care au alcătuit flancul drept al Stelei. Nici Marinovic, nici Nicoliţă nu au fost în apele lor, şi cred sincer că Bănel ar trebui scos în curând din echipă, iar Levy să treacă la un sistem 4-3-3. Pur şi simplu, Bănel nu pare să aibă valoarea necesară pentru a fi în primul 11 al Stelei.
Vom reveni pe parcursul zilei de azi cu câteva imagini de la partidă, direct din tribune. Până atunci:
FORZA STEAUA!

50000

Dragi cititori, astazi site-ul nostru a atins o cota la care nu ne gandeam in ziua inaugurarii acestuia. 50000 de vizualizari figureaza in statisticile site-ului, furnizate de compania Blogger, toate obinute numai cu ajutorul dumneavoastra. Multumim ca ne urmariti si speram ca o sa ne cititi in continuare.
Cu sinceritate,
Redactia