STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 21 decembrie 2010

Alegeti ce doriti!

Deoarece am vazut o scadere a numarului de vizitatori, am dori sa aflam ce doriti sa cititi pe site. Scrieti prin comentarii propunerile voastre si noi le vom indeplini!


MULTUMIM!

Victorie URIASA! Steaua 87-78 Lokomotiv Kuban in Cupa EuroChallenge!

Steaua isi ia adio in stil mare de la Cupa Eurochallenge. Chiar daca a fost eliminata, Steaua Turabo a invins cea mai bogata echipa din Rusia si termina grupa pe locul 3.
Echipa ros-albastra a jucat intr-o maniera deosebita, distrugand categoric echipa rusilor.
Cei mai buni jucatori ai echipei au fost: bulgarul Hristo Nikolov, Courtney Fortson dar si uriasul Virgil Stanescu!
Felicitari baschetbalistilor si mult succes in castigarea titlului de campioni anul acesta!

Steaua caută portar!


Ultima ştire dinspre Ghencea a fost dezvăluită de preşedintele Duckadam: Steaua caută portar. Dar nu pentru că ar pleca Tătăruşanu, aşa cum s-ar putea crede, ci pentru că Cezar Lungu are o ofertă de la Sportul, iar roş-albaştrii sunt tentaţi să-l lase să plece.

"Steaua ar trebui să ia un portar cu experienţă, care să accepte postura de rezervă", au fost spusele lui Helmuth Duckadam. Interesant e că Lungu are ofertă din Liga I, chiar dacă nu a bifat niciun meci oficial până acum în Ghencea.

Primul nume de pe lista Stelei era Marius Popa, dar goalkeeperul a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani şi jumătate cu Universitatea Cluj, unde şi-a reîntâlnit fostul antrenor de la gruparea gorjeană, Ionuţ Badea.

Marius Popa, în vârstă de 32 de ani, a mai evoluat la FC Bihor, FC Naţional şi FC Timişoara.


sursa: www.prosport.ro

Povestea lui Gardos! Era sa nu mai ajunga in Ghencea!


 

Stelistului Florin Gardos i s-a implinit anul acesta cel mai mare vis, acela de a juca in Ghencea. "Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Steaua si nu am indraznit sa cer niciun leu in plus de frica sa nu cada totul. Astra si FC Vaslui m-au dorit si ele si cred ca mi-ar fi dat mai multi bani, dar nu asta a fost important pentru mine. Mai presus de tot a fost dorinta mea de a juca la Steaua", povesteste Gardos in ProSport . Fundasul Stelei spune insa ca a avut mari emotii, deoarece era cat pe ce sa nu mai ajunga la timp la Steaua.

"In noaptea in care am plecat de la Satu Mare la Bucuresti am trait un moment greu. La ora 18:00 am pornit de acasa cu masina. Eram in transa, apasam pedala de acceleratie cat mai mult, grabit sa ajung repede la Bucuresti. Undeva dupa miezul noptii, intr-o localitate aproape de Sibiu, am fost prins de radar cu 104 km/h. Politistul m-a tras pe dreapta si m-a intrebat unde ma grabesc. I-am spus ca, desi pare greu de crezut, trebuie sa ajung la Bucuresti sa semnez cu Steaua. Politistul a replicat: Te cred. Asa ceva e greu sa inventezi. Am scapat doar cu o amenda, dar puteam rata transferul din asa ceva. Apoi, dupa ce am ajuns la Bucuresti, in drumul de la stadion spre hotel m-a oprit politia si m-a amendat pentru ca vorbeam la telefon. Vorbeam cu domnul Argaseala", povesteste Gardos.

Gest deosebit facut de conducerea Stelei!

Membrii conducerii Stelei, nu au trecut cu vederea peste performanta reusita de nationala feminina de handbal si anume, obinerea bronzului la Campionatul European. La sosirea pe aeroport membrele echipei au primit flori din partea echipei ros-albastre si s-au declarat incantate de cadouri.


Astfel si noi felicitam fetele pentru performanta deosebita reustia!