STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 31 iulie 2011

Inter: Din campioana a Europei devenita o echipa juvenila de pe batranul continent

Astazi s-a disputat finala Dublin Super Cup, o competitie puternica care a avut ca protagoniste 4 nume cunoscute ale Europei. Turneul a fost format din doua semi-finale(Inter - Celtic si Manchester City - League of Ireland XI).
Prima semifinala s-a incheiat cu o victorie relativ usoara a Inter-ului, in care pentru victoria Milanezilor au marcat Castaignos si Pazzini. Meciul urmator disputat la fel ca prima semifinala, ieri, s-a incheiat cu o victorie clara a "seicilor" de la Man. City: Wright-Phillips, Johnson si Scapuzzi marcand.
Apoi astazi s-a jucat finala mica a copetitiei, in care cele doua echipe invinse in semi-finale s-au duelat. Ultima treapta a podiumului a fost prinsa de Celtic care a batut fara drept de apel selectionata Irlandezilor. Murphy, Stokes(x2) si Hopper(x2) au inscris pentru Scotieni.
In marea finala, a debutat si Kun Aguero(noul transfer al albastrilor), se pare ca a adus noroc, din moment ce City si-a adjudecat trofeul scor 3-0 in ultimul act, gratie golurilor lui Balotelli, Dzeko si Johnson.


Steaua 4-0 Dacia Mioveni

Steaua a izbutit sa invinga cu scorul de 4-0 echipa Argeseana, Dacia Mioveni. Meciul a fost dominat de Steaua, Mioveniul reusind sa suteze o singura data pe poarta. Golurile Stelei au fost marcate de Leandro Tatu, Mihai Costea, Cristian Tanase si Raul Rusescu.
Pana maine cand pe ros-albastrii.tk veti putea citi un comentariu complex al partidei, va lasam aici cu echipele folosite in aceasta seara:



Hăisan - I.Voicu, Miulescu, Olteanu, G.Enache - Mărgăritescu, Naidin - Dina, N.Dică, Crăciun- C.Tănasă

Tătăruşanu - G.Matei, Iliev, Galamaz, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Cr.Tănase - Tatu, M.Costea

Sursa foto: www.gsp.ro