STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 23 iulie 2011

Voinţa Sibiu - Steaua 1-1! RUŞINE!

Tocmai ce s-a terminat reprezentaţia jalnică a "Stelei". Am scris cu ghilimele deoarece mi se pare nedrept pentru istoria şi palmaresul adevăratei echipe Steaua Bucureşti să numeşti această adunătură de panareme o echipă de fotbal. Nu mai este nimic de făcut. Campionatul s-a terminat pentru noi încă din prima etapă. Doar cu un miracol putem spera să realizăm ceva în acest sezon. Cam atât pentru acum, nu am voie să scriu tot ce îmi vine în minte în acest moment, aşa că mă abţin. Până vom vedea din nou glorioasa Steaua Bucureşti, numai bine!

Voinţa Sibiu - Steaua, prima provocare a sezonului

Cu ceva timp în urmă nimeni nu s-ar fi gândit că Steaua ar fi avut măcar vreo emoţie în legătură cu un meci împotriva Voinţei Sibiu. Însă lucrurile s-au schimbat, Voinţa a promovat, iar Steaua a ajuns, cel puţin ca joc, o echipă de mijlocul clasamentului. Astăzi la ora 17.00, echipa condusă de Ronny Levy nu va avea deloc o misiune uşoară. Situaţia alarmantă de la club, reflectată din păcate şi în performanţele echipei, au făcut ca meciul cu nou-promovata din Sibiu să nu mai fie o victorie sigură încă înainte de fluierul de start.
Dar să lăsăm pesimismul deoparte şi să sperăm că Steaua se va regăsi sezonul acesta şi va mai spăla din ruşinea ultimilor ani. Om trăi şi-om vedea...
Iată echipele probabile:

FORZA STEAUA!