STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 8 martie 2011

Grande Guerrieri nu trece cu vederea cele intamplate!

Intr-un interviu acordat astazi site-ului nostru, liderul gruparii de suporteri stelisti, Grande Guerrieri, a anuntat pozitia pe care o va lua fata de scandalul petrecut in interiorul clubului.


"Cu siguranta nu putem fi de acord cu ceea ce s-a intamplat la Steaua. Din pacate clubul nu mai poate avea liniste de cativa ani buni. Felul in care se  comporta Gigi Becali este inadmisibil si cere sanctionare. Singurele persoane din interiorul clubului pe care le vom mai "servi" sunt Mihai Stoica, Helmuth Duckadam si cativa jucatori printre care Banel Nicolita, Ciprian Tatarusanu si Nicolae Dica."
 Conducatorul gruparii mai adauga:
"Daca ei nu ne-au respectat noi de ce am face-o? De acum nu mai cantam si pentru jucatori. Doar pentru Steaua."

Si spaniolii au auzit...

Povestea incredibila de care a avut parte Lacatus in cele 6 luni pentrecute pe banca Stelei, au ajuns subiect de interes si in cel mai important ziar de sport din Spania, si anume "Marca".

"Lacatus a pleca de la Steaua dupa 6 luni de stat pe banca. Patronul, magnatul si europarlamentarul Gigi Becali a anuntat deja ca vrea sa se implice la echipa. 'Nu va fi democratie, ci dictatura la Steaua'", scriu spaniolii.