STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 23 august 2011

Barcelona 5-0 Napoli

Ieri, fosta adversara a Stelei din UEFA Europa League: Napoli, a fost invatata ce inseamna fotbalul de calitate. Barcelona a predat timp de 90 de minute, iar jucatorii echipei Siciliene au fost lasati masca de capacitatea fotbalistica a componentilor clubului Catalan.
Meciul a fost o joaca pentru campionii Europeni: Barcelona, care au castigat 5-0 prin reusitele lui Fabregas, a lui Keita(inainte de pauza), si dupa prima repriza ale lui Pedro si dubla lui Messi. Bristos s-a accdeintat.
Barca a jucat perfect dar totusi si Napoli a miscat, cele mai remarcabile evenimente fiind cele doua goluri anulate ale lui Cavani.
Barca a aratat ca este pregatita pentru noul sezon si au mari sanse sa isi pastreze toate trofeele cucerite anul trecut.

Final de etapă în Anglia

Odată cu meciul de aseară dintre Manchester United şi Tottenham, a luat final a doua etapă din cel mai iubit campionat din Europa. Iată rezultatele complete:

Sâmbătă, 20 august 
14.00  Sunderland 0:1 Newcastle United 
Marcator: Taylor '62
14.45  Arsenal 0:2 Liverpool 
Marcatori: Ramsey '78 (aut.), Suarez '90
17.00  Aston Villa 3:1 Blackburn Rovers
Marcatori: Agbonlahor '12, Heskey '25, Bent '67 / Pedersen '52
17.00  Everton 0:1 QPR 
Marcator: Smith '31
17.00  Swansea City 0:0 Wigan Athletic 
Marcatori: -
19.30  Chelsea 2:1 West Bromwich Albion 
Marcatori: Anelka '53, Malouda '83 / Long '4
Duminică, 21 august 
15.30  Norwich City 1:1 Stoke City  
Marcatori: de Laet '37 / Jones '90+4
16.00  Wolverhampton 2:0 Fulham FC 
Marcatori: Doyle '42, Jarvis '45
18.00  Bolton Wanderers 2:3 Manchester City 
Marcatori: Klasnic '39, Davies '63 / Silva '26, Barry '37, Dzeko '47
Luni, 22 august 
22.00  Manchester United 3:0 Tottenham 
Marcatori: Welbeck '61, Anderson '76, Rooney '87

Această etapă a adus primul derby cu echipe din "Big Four", Arsenal - Liverpool. Wenger a fost nevoit să înceapă acest meci cu o echipă "cârpită", datorită accidentărilor masive. Ghinionul francezului nu s-a oprit aici, pentru că în minutul 15, Koscielny s-a accidentat, iar de pe bancă a intrat debutantul Ignaci Miquel, jucător care a făcut parte din naţionala U19 a Spaniei care a triumfat la Campionatul European din România de luna trecută. Cu o echipă improvizată, Arsenal nu a putut face faţă chiar pe teren propriu lui Liverpool, care s-a întărit mult în această vară. Demult n-am mai văzut-o pe Arsenal înghesuită în propria jumătate aşa cum a păţit sâmbătă. Golul a venit touşi târziu, în minutul 78, când Ramsey a deviat nefericit în poartă după un haos în apărarea "tunarilor". Liverpool a forţat şi l-a introdus în teren pe Suarez, care a şi marcat în ultimul minut de joc, semnând victoria "cormoranilor" pe terenul lui Arsenal după o lungă perioadă de aşteptare.
În celelalte meciuri, nu au apărut mari surprize: Chelsea a învins acasă pe WBA, cam chinuit ce-i drept, iar Man City a arătat din nou o evoluţie debordantă în atac. Duminică a apărut surpriza etapei, zic eu, când Wolverhampton a învins-o pe Fulham cu un sec 2-0. Dar Fulham ne-a obişnuit deja cu începuturile de sezon slabe. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre Everton, care a pierdut şi ea cu nou-promovata QPR.
Luni, în epilogul etapei, s-a jucat un derby de tradiţie, Man United - Tottenham. Meciul a părut echilibrat în primele 45 de minute, cu un plus pentru United, care a fost mai prezentă în ofesivă. Totuşi, după pauză, Tottenham a prins curaj şi a pornit în ofensivă. Acest entuziasm a fost distrus de golul lui Welbeck din minutul 61, care a marcat ca un adevărat vârf de Premier League. Tottenham a fost lovită morală de acest gol şi a renunţat total la jocul bun arătat mai devreme. Băieţii lui Ferguson au început să se distreze pe teren, reuşind combinaţii minunate, precum cea din minutul 76, în urma căreia Anderson a marcat pentru 2-0. Rooney a pus cireaşa de pe tort în minutul 87, marcând pentru un sec 3-0.
Acestea fiind spuse, iată care au fost cei mai buni jucători ai acestei etape, în opinia ros-albastrii.tk: