STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 29 aprilie 2011

... Se apropie

Mai e putin si le facem fata tiganilor... Sincer personal nu ma mai intereseaza rezultatul, mai ales dupa "Derby-ul mort" unde "marii" jucatori ai Stelei au demonstrat inca o data ca evolueaza doar pentru salarii.
Totusi un duel la care suntem favoriti este in tribune... Asta daca oamenii se vor mai obosi sa mearga la meci... Ramane sa traim si sa vedem... poate vor face atmosfera la fel de frumoasa ca la Steaua - Dinamo
Pana atunci sa ne amintim de un moment frumos(poza spune tot):

Steaua - Dinamo ... Stelistii n-au uitat de meci (II)













Multumim www.fcsteaua.ro pentru poze






Pandurii 1-1 Steaua

Steaua nu a scos decât o remiză cu Pandurii, la capătul unui meci controlat autoritar de gazde. Tănase a marcat din nou după 506 de zile, printr-o execuţie de efect
Steaua a remizat la Severin, 1-1 cu Pandurii, într-un meci în care s-a chinuit teribil să ţină pasul cu adversarul. Sclipirea lui Tănase i-a scutit pe stelişti de o nouă umilinţă.
Aruncată în afara luptei pentru titlu chiar de rivala de moarte, Steaua a venit la Severin să spele ruşinea şi să apere şi ultimul obiectiv care i-a mai rămas în campionat: un loc de Europa League. Cu un stadion plin împingându-i de la spate, steliştii păreau să aibă toate atuurile de partea lor.
Lui Cârţu i-a crescut însă tensiunea chiar din primele minute, pentru că fosta sa echipă n-a fost la fel de prietenoasă cu Steaua. Pandurii i-au luat pe sus din start, iar Bănel şi compania s-au trezit înghesuiţi în jumătatea proprie mai tare decât au fost spectatorii la porţile stadionului. Fazele au curs la poarta lui Tătăruşanu cu o viteză ameţitoare, numai că imprecizia gorjenilor, sau mai ales inspiraţia căpitanului Stelei, care a intervenit de două ori din postură de unu la unu cu Lemnaru, au menţinut tabela neschimbată.
Radu Petrescu a contribuit şi el, anulând destul de uşor un gol al gorjenilor, la un presupus fault al lui Viera la portarul Stelei. Oaspeţii au încercat să riposteze asediului, numai că singurul care le-a dat emoţii gorjenilor a fost Bonfim, care a nimerit din greşeală bara, încercând să centreze. Până la urmă, nici Tătăruşanu şi nici Petrescu nu s-au mai putut opune inevitabilului. Lemnaru a trecut în viteză de Geraldo şi i-a centrat în faţa careului lui Stromajer, care a împins mingea în plasă.
Tănase salvatorul
În disperare de cauză, Cîrţu a forţat cu Bilaşco, dar izbăvirea a venit până la urmă de la Tănase, care şi-a adus aminte după mai bine de 500 de zile că de la el se aşteaptă şi golul. O sclipire de moment nu este însă suficientă să-l învingi pe Grigoraş. Steaua nu îşi revine şi pierde teren important în lupta pentru Europa League.
Gigi, furios la pauză
"Joacă miuţă cu noi, ne fac măgăruşul. E şi vina lui Cîrţu că joacă cu Tănase al doilea vârf

Nu legăm două pase. O să mă interesez să văd ce antrena­mente face CîrÅ£u
Ce faci, bă, Cîrţule?! O să iau măsuri! În ritmul ăsta, Cîrţu mă retrogradează! Terminăm pe 12-13"
Cîrţu l-a "înţepat" pe MM
Înaintea partidei, Sorin Cîrţu a fost întrebat despre lipsa lui MM Stoica din stafful deplasat la Turnu Severin. Tehnicianul a avut o replică interesantă, în care a strecurat şi un strop de ironie. "Nu ştiu de ce nu a venit. E ciudat, mai ales că aseară (n.r. - miercuri) l-am văzut la televizor", a spus "Sorinaccio". În afară de momentele în care a avut probleme medicale, MM Stoica a luat mereu loc pe bancă, chiar şi de la venirea lui Sorin Cîrţu.

Steliştii s-au simţit mai bine decât acasă
Steaua s-a bucurat aseară de o galerie formată din aproape tot stadionul. Încă de la încălzire, elevii lui Sorin Cîrţu au fost primiţi cu urale, asta în timp ce gorjenii, care teoretic au fost gazde ieri, au avut parte de un cor de fluierături în momentul în care au ieşit de la cabine. Simpatia localnicilor pentru culorile roş-albastre s-a văzut încă de miercuri, atunci când autocarul a fost aşteptat la hotel de aproximativ 20-30 de fani.
PANDURII: Mingote - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Grecu - Băcilă, Pintilii, Vranjes, Nistor, Stromajer - Lemnaru

Rezerve: Lazar, Popete, Hidişan, Brata, Apostu, Viculeţ, Ionuţ Rada
STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Matinovic, Geraldo, Latovlevici - Nicoliţă, Gardoş, Răduţ, Marinescu - Tănase - Maicon

Rezerve: Stanca, Emeghara, Szekely, Burdujan, OnofraÅŸ, BilaÅŸco, Cosmin Matei
sursa: www.prosport.ro