STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 18 octombrie 2010

Declaratii stelisti referitoare la Dinamo - STEAUA



Pablo Brandan: "Dinamo nu a avut nicio ocazie"!
"Nici nu cred că o să dormim în seara asta. Am ajucat bine, dar nu am băgat-o în poartă de câte ori trebuia. Dinamoviştii nu au avut nicio ocazie de a marca. Au avut două penalituri, au dat două goluri şi aia a fost. Echipa noastră arată bine, trebuie să alergăm după puncte în meciurile viitoare. Dinamo nu cred că a reintrat în lupta pentru titlu după această victorie"
Helmut Duckadam: "Nu am avut şansă"!
"A fost un joc pe care l-am controlat la 1-0, chiar şi după primul penalti. Nu pot să fiu supărat, pentru că echipa a jucat bine, a arătat că se poate. Steaua niciodată nu a comentat arbitrajele. Se pare că e bine să ai gura mare şi înainte, şi în timpul meciului. Ne-a lipsit norocul, măcar un punct trebuia să câştigăm. Steaua a arătat un joc foarte frumos".
MARIUS LÄ‚CÄ‚TUÅž: "Dinamo nu ÅŸi-a creat nicio ocazie de a marca"!
"Păcat de ocaziile mari pe care le-am ratat. Ne-am îndepărtat de primele poziÅ£ii, va fi greu să recuperăm.  Nu am fost atenÅ£i în apărare. Dinamo nu a ajuns să-ÅŸi creeze situaÅ£ii clare de a marca. Trebuia să avem ÅŸi mai multă concentrare la finalizare". 
Gigi Becali: "Apostol a făcut meciul cadou lui Dinamo!"
"Cel mai mult m-a supărat Apostol. El a făcut cadou meciul lui Dinamo. Trei jucători nu mi-au plăcut: Apostol, Bilaşco şi Tătăruşanu. Îmi pare rău că i-am luat. Când îl văd pe Ricardo, mai îmi trece supărarea. Am luat un fotbalist. Asta intră în atribuţiunile lui Marius Lăcătuş. Cine e fotbalist o să rămână la Steaua. Cine nu e, o să plece. Vreo patru jucători vor pleca cu siguranţă!
"Apostol nu face nici faza defensivă, iar în seara asta mi-am dat seama că m-am înşelat. După cum merge, după cum aleargă are numai figuri în cap. Şansele la câştigarea campionatului nu s-au dus, campionatul e abia la început. Dinamo nu are lojă. Stau acolo 300 de oameni grămadă. Dacă îl mai ai pe Agaton lângă tine, eu nu pot să stau concentrat la meci."
"Apostol are figuri de Maradona. El vrea să joace în echipa naţională, însă are numai figuri în cap!"(sursa CLICK)
Din pacate ne distantam din ce in ce mai mult de titlu si ne apropiem de inca un esec in "era Becali". Totusi ne pastram speranta pentru meciul din deplasarea de la Utrecht, unde speram sa obtinem toate trei punctele si sa pastram sanse pentru primavara Europa League.
Maine vom reveni cu un nou articol in care vom prezenta stadionul pe care Steaua va disputa meciul din Olanda.
Pana atunci o seara buna si FORTA STEAUA!



Marcel Raducanu, una din marile legende ale STELEI are probleme grave de sanatate

Fostul mare jucător al Stelei, Marcel Raducanu, care a evoluat pentru roÅŸ-albaÅŸtri între anii 1972 ÅŸi 1981, riscă să rămână paralizat din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Fotbalistul care a fost desemnat doi ani la rând, 1979 şi 1980 drept cel mai bun jucător român al anului spune că are dureri foarte mari la coloană.

"Am crezut că am scăpat de durerile de spate, dar se pare că mă chinuiesc toată viaţa. Eram în cantonament la munte cu o grupă de juniori de la şcoală când m-au apucat nişte dureri groaznice. Câteva nopţi nu am dormit deloc din cauza coloanei. Îmi dădeau lacrimile de durere, nici nu mai puteam să stau în pat. Am chemat pe cineva de la şcoală să se ocupe de băieţi pentru că nu eram în stare nici să fac doi paşi", a declarat Raducanu pentru Click.

Fostul jucător al Stelei vrea să evite operaţia şi deocamdată a ales să se trateze doar cu medicamente şi unguente, o intervenţie chirurgicală putând duce chiar la paralizie.

"Încerc totul pe cale medicamentoasă, pentru că altfel e de rău. Dacă ajung la cuţit, risc să rămân paralizat. Mi-e o frică de astea de nu-ţi spun! Încerc tot felul de unguente şi calmante...să vedem, poate îşi fac efectul. Că nu mai suport durerile astea", a mai spus Răducanu.(sursa: www.fcsteaua.ro)


Toti stelistii, inclusiv echipa blogului nostru ii ureaza sanatate si insanatosire cat mai rapida.