STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

miercuri, 4 mai 2011

Nu ne-au facut de ras, dar totusi si-au amintit ca sunt ROMANI!

Cehul Dominik Masek a avut mult de lucru cu romanul Bogdan Tiru
Dupa cum probabil stiti extrem de bine, nationala U17 a tarii noastre a remizat in partida de ieri, disputata impotriva reprezentativei similare a Cehiei. Un meci jucat frumos si, din punct de vedere statistic si nu numai dominat categoric de "Romania Mica".
Partida a inceput excelent, cu un asediu la poarta portarului ceh, Lukas Zima, dupa care insa, purtati in spate de capitanul Jan Streba, cehii au revenit. Meciul a avut un parcurs frumos in urmatoarele minute, insa nu a fost lipsit de evenimente, aici referindu-ma la acordarea de cartonase. Dupa nenumarate ocazii la poarta ceha, atacantul echipei noastre, Fabian Himcinschi a reusit sa marcheze in minutul 52' dupa o actiune personala de pe partea dreapta. Dupa golul marcat, Romania a inceput sa joace mai retras si sa faulteze mai des. Cartonasele galbene incasate de Misu(57') si Himchinschi(52' - pentru ca si-a scos tricoul la marcara golului) l-au determinat pe antrenorul Adrian Vasai sa ii scoata in minutele 69' respectiv 71'.
Iesirea lui Himchinschi s-a vazut mult si astfel, cu doua minute inainte de finalul partidei Cehii l-au invins pe portarul Constantin Branescu, enervand la culme toata banca tehnica a Romanilor. Astfel tinerii nostri s-au relaxat, tipic romanesc, prea devreme si am pierdut doua puncte ce ar fi cantarit extrem de mult in dreptul tarii noastre.

Statisticile partidei


Goluri marcate1
1
Suturi pe poarta1
6
Suturi pe langa poarta1
3
Cornere5
4
Faulturi comise13
10
Cartonase galbene4
4
Cartonase rosii0
0
* Rosu - Statisticile Cehiei
   Albastru - Statisticile Romaniei


Urmatorul meci al nationalei noastre la Euro va fi impotriva Olandei pe 6 mai, de la ora 18:00. Sustinetii pe acesti tineri pentru ca ei sunt viitorul nostru.