STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

luni, 6 februarie 2012

Steaua 3-0 Kuban Krasnodar

Foto: gsp.ro
Steaua a reuşit ieri în urma unui joc remarcabil să obţină o victorie foarte importantă pentru moral, în partida împotriva echipei prim-divizionare din Rusia: Kuban Krasondar.
Tatu a deschis scorul în minutul 25, finalizînd simplu, din cîţiva metri, o centrare a lui Rusescu, excelent angajat de Pablo Brandan. Nikolici a dublat avantajul Steliştilor în prelungirile primei reprize, trimiţînd cu capul la centrarea excelentă a lui Dănănae. Elvii lui Dan Petrescu au contestat golul de 2-0, susţinînd că mingea nu a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii.
În minutul 58, Rusescu a irosit o lovitura de la 11 metri scoasă de Tatu, încercând o execuţie pretenţioasă şi trăgând peste poartă. Acelaşi Rusescu a majorat avantajul Stelei, luându-şi revanşa la opt minute mai târziu după ratarea penalty-ului.
Şi Kuban a obţinut două lovituri de la 11 metri, însa le-au irosit pe rând în aproximativ 90 de secunde, primul fiind scos de Tătăruşanu, iar al doilea trimis peste poartă.


Echipa de start Steaua: TătăruÅŸanu - Dănănae, ChiricheÅŸ, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase - Tatu, Nikolici