STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

miercuri, 17 august 2011

Real Madrid - FC Barcelona(Supercupa Spaniei - mansa retur)

La miezul noptii va avea loc al doilea episod din Supercupa Spaniei. Dupa 2-2 in primul act, Barca pleaca cu un mic avantaj, insa tacticile lui Jose Mourinho ii pot surprinde in orice moment pe baietii lui Guardiola. Nu vreau sa spun ceea ce cred ca se va intampla, un scor final sau sa prezic pana unde se va intinde meciul, deoarece in fiecare "El Classico" rezultatul este unul neasteptat.
Totusi nu ma pot abtine si o dau pe Real castigatoare a Supercupei Spaniei si pe Thiago, daca va evolua, cel mai bun jucator de pe teren. Pana diseara va las cu doua echipe probabile alcatuite de redactia ros-albastrii.tk.


Primul tur din play-off-ul Champions League

Aseară s-au disputat de la clasică oră 21.45, cinci meciuri contând pentru calificarea în grupele Champions League. Astfel, competiţia care captivează întreaga lume a debutat în acest sezon. Iată rezultatele meciurilor de aseară:

21.45  FC Twnete (OLA) 2:2 Benfica Lisabona (POR) 
Marcatori: De Jong '6, Ruiz '80 / Cardozo '21, Nolito '35
21.45  FC Copenhaga (DAN) 1:3 Viktoria Plzen (CEH) 
Marcatori: Ottesen '69 / Fillo '39, Kolar '52, Pilar '59
21.45  Olympique Lyon (FRA) 3:1 Rubin Kazan (RUS)
Marcatori: Gomis '10, '40, Briand '71 / Dyadyun '3
21.45  BATE Borisov (BLR) 1:1 Sturm Graz (AUT)
Marcatori: Simic '59 / Weber '12
21.45  Arsenal (ANG) 1:0 Udinese (ITA) 
Marcator: Walcott '4.

Rezultate nu au produs mari surprize, totuşi interesantă este victoria campioanei cehiei, Viktoria Plzen, împotriva lui FC Copenhaga, echipă pe care sezonul trecut nu a reuşit să o învingă nici Barcelona în Danemarca. De discutat este şi meciul lui Arsenal cu Udinese. Când Walcott a deschis scorul în minutul 4, toată lumea se aştepta la un scor fluviu. Însă n-a fost aşa. Arsenal nu a mai arătat nimic până la finalul partidei, iar Udinese a irosit foarte multe ocazii de a marca. După părerea mea, un scor mult mai corect ar fi fost un egal scos de italieni. Arsenal nu arată deloc bine din ce am văzut, iar dacă Wenger nu-şi calcă pe inimă şi nu transferă jucători de adevărată valoare, nu ştiu unde vor ajunge "tunarii" sezonul ăsta. Nu uitaţi, astăzi se vor disputa alte cinci partide din play-off-ul Champions League. Rezultate şi cronici, mâine pe www.ros-albastrii.tk

Liga Sagres - Prima etapa

In aceeiasi saptamana cu debutul Premier League, un alt campionat tare si-a disputat prima etapa, aici referindu-ma la prima liga Portugheza, Liga Sagres.
Cap de afis, campioana Porto a invins scor 1-0 in deplasare pe Vitoria Guimaraes. Meciul nu a fost unul deloc usor pentru detinatorii Europa League, unicul gol al partidei fiind inscris de Hulk din penalty in minutul 46.
Totusi Porto a fost norocoasa sa obtina victoria, rivala de moarte, Benfica nereusind acelasi lucru. Chiar daca a condus 2-0 dupa golurile lui Nolito si Saviola, aceasta a fost egalata de necunoscutii de la Gil Vicente la 2. Nici celor de la Sporting Lisabona nu le-a mers mai bine, alb-verzii obtinand un egla 1-1 acasa, cu Olhanense, egaland pe final prin golul lui Izmailov.
Si finalista EL, Braga s-a impiedicat cu mult mai slab cotatii Rio Ave.

Iata mai jos toate rezultatele din Liga Sagres:
Uniao Leiria 1-2(1-0) Academica Coimbria
CS Maritimo 0-0 Beira-Mar
CD Feirense 0-0 CD Nacional
Vitoria Setubal 2-1(0-1) Pacos de Ferreira
Vitoria Guimaraes 0-1(0-0) FC Porto
Rio Ave 0-0 Sporting Braga
Sporting CP 1-1 Olhanense
Gil Vicente 2-2(1-2) Benfica