STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 21 mai 2011

Emisiunea "Saptamana de fotbal"

DE LA 19:00 AICI. PANA ATUNCI MUZICA BUNA!
Nu ratati super-premiile puse in joc! Un tricou ORIGINAL Nike cu Steaua(sezon 2010-2011), un tricou ORIGINAL Nike de deplasare cu FC Barcelona(sezon 2011-2012;cele negre) si in final 2 BILETE LA STEAUA - DINAMO din Finala Cupei Romaniei de la Brasov!!!



Ultima Batalie ... Sfarsit de razboi

Astazi Steaua infrunta de la ora 17:00 in ultima etapa a campionatului pe CFR Cluj, meci decisiv pentru calificarea in Europa League. Singurul rezultat acceptat este victoria, in lipsa acesteia si in cazul unei victorii a lui Gaz Metan la Craiova. Speram ca echipa noastra sa faca un meci bun si sa continuam seria fara pauza, de participare in Cupele Europene.

Plin de imbecili

Numarul comentarilor, postate de oameni cu un limbaj infect a inceput sa se inmulteasca in ultima vreme. Drept urmare, dorim sa ii avertizam pe cei care mai scriu astfel de comentarii ca le putem afla extrem de usor adresa si nu dorim ca intr-o zi sa se trezeasca cu toti membrii Grande Guerrieri la poarta.
Iata, pentru a demonstra ca putem afla adresa celor care ne dau comentarii va dam drept exemplu, ultimul comentariu primit la articolul cu cele mai frumoase galerii de fotbal din lume. Autorul comment-ului sta in Bucuresti, zona Rahova. Nu dorim sa-i facem publica strada, etc. pentru a nu se trezi cu invitati nepoftiti la usa.

La multi ani BELO!

Astazi, 20.05.2011, fostul mare fotbalist al Stelei, intrat prin evolutile sale in galeria simbolurilor noastre implineste astazi 47 de ani. Echipa site-ului nostru ii ureaza un sincer si calduros "LA MULTI ANI!" si spera ca intr-o zi sa ajunga pe baca Stelei, ca antrenor principal.