STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

sâmbătă, 7 mai 2011

STEAUA - NASCUT CAMPION!

Astazi, filmul dedicat de fanii Stelei legendelor care ne-au adus in palmares Cupa Campionilor Europeni in anul 1986, a fost lansat. In regia lui Daniel Soare, scurt-metrajul este o adevarata bijuterie, producatorul reusind sa surprinda tot ce inseamna pentru un Stelist in acest film.
Inca o data s-a demonstrat care sunt singurii oameni care mai lupta pentru pastrarea traditiei istorice si pentru culorile rosu si albastru. Acestia sunt suporterii care, iata au muncit pentru creearea acestui film in timp ce conducerea Stelei a profitat de aniversarea a 25 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni pentru a mai lansa cateva produse si pachete promotionale din acestea nelipsind Berea Steaua sau Cola Steaua.

Si site-ul nostru multumeste eroilor de la Sevilla si vrea sa ofere un DVD cu finala Barcelona - Steaua, primului fan care va da un comentriu de multumire adevaratilor nostri eroi, la acest articol.

MULTUMIM:

 Helmuth Duckadam , Dumitru Stîngaciu , Åžtefan Iovan , Miodrag Belodedici , Ilie Bărbulescu , Adrian Bumbescu , Anton Weissenbacher , Gavrila Pele Balint , Mihail Majearu , Ladislau Bölöni , Tudorel Stoica , Lucian Bălan , Constantin Pistol , Åžtefan Petcu , Marin Radu , Marius LăcătuÅŸ , Victor PiÅ£urcă , Emerich Ienei , Anghel Iordănescu