STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

duminică, 3 iulie 2011

Doua natiuni alaturi de Mita Nesu

De ceva timp nu am mai mentionat starea lui Mihai Nesu. Vestile nu sunt foarte bune, dar orice are un inceput. Acum, el se poate deplasa intr-un scaun cu rotile.


Totusi acest incident a facut ca fanii Stelei si cei ai lui FC Utrecht sa se apropie foarte mult. Acest lucru a fost constat si in urma unui mesaj trimis de mine fanclub-ului oficial al lui FC Utrecht, grupul suporterilor adevarati. Cu amabilitate acestia au raspuns mesajului cu niste cuvinte extrem de frumoase, si mi-au cerut permisiunea de a-mi publica mesajul in revista lor oficiala. Bineinteles ca am acceptat, iar conducerea fanclub-ului mi-a promis ca ne vor trimite si noua o copie.
Acestia s-au tinut de cuvant si revista a sosit in zilele trecute. Am fost placut surprins ca acolo, mai erau publicate mesajele altor doi romani(unul din Bochum), care ii urau insanatosire rapida Bichon-ului.


Ca urmare, site-ul nostru si liderii grupului de suporteri stelisti Grande Guerrieri a propus fanilor lui Utrecht(fanclub-ului oficial) o "infratire". Inca ne aflam in discutii dar ambele parti au confirmat dorinta acestui lucru. Speram ca totul sa se finalizeze cu bine, si impreuna sa formam o mare familie, care sa sutina aceste doua echipe minunate!