STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 20 mai 2011

Maine e "Saptamana de fotbal"


Nu ratati maine de la ora 19:00 o noua editie incendiara a emisiunii "Saptamana de fotbal" prezentata de Andrei Angelescu, care il are ca invitat permanent pe Tudor Gheorghiu.

ATENTIE! Maine sponsorii emisiunii, dau premii incredibile! Unul dintre ele este un tricou cu Steaua Bucuresti din sezonul 2010-2011. Nu rata. Pentru a castiga introdu in lista ta de mess id-ul rosalbastrii si raspunde la intreabrea ce va fi pusa in timpul emisiunii.


C.E.2011






Golden Series


Campionatul European U19
Episodul 8+(Anexa)


Franta2-0Belarus
Arbitru: Jakob Kehlet (DEN) – Stadion: SFM Senec, Velky Biel (SVK)
Marcatori: Derouard 25', Taider 35'
Campioana incepe Elite Round-ul cu dreptul

Astazi, campioana en-titre, Franta, a reusit sa se impuna pe teren mai categoric decat o arata scorul, 2-0 in fata Belarusului. Chiar statisticile partidei arata acest lucru, Francezii impunandu-se la toate capitolele suturi pe poarta(9-0), suturi pe langa poarta(13-2), cornere(6-1) si chiar si la faulturi(17-14). Golurile campioanei europene au fost marcate la interval de 10 minute de atacantul Derouard, respectiv mijlocasul Taider. Dupa aceasta victorie categorica, Francezii iau in calcul pastrarea titlului cucerit anul trecut la Caen.

Fanii francezi prezenti la meci, i-au impins de la spate pe micii tricolori

NATIONALA: Cum ne-am putea califica la un turneu final?

Dupa incercari dificile, echipa site-ului nostru a gasit o grupa din care am putea sa ne calificam la un turneu final, sub conducerea lui Razvan Lucescu. Iata grupa ideala:


1) Romania
2) Kosovo
3) Sahtior Donetsk
4) Vatican
5) Ossetia de Sud
6) Abkhazia

CSA Steaua Turabo – Gaz Metan Medias 83-77. Steaua a castigat medaliile de bronz

Steaua a trecut miercuri seara, 18.05.2011, de Gaz Metan Medias cu scorul de 83-77. Meciul a contat pentru finala mica a Diviziei A si avand in vedere ca stelistii au castigat primul meci la Medias, seria s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru militari.
Meciul a fost unul echilibrat, egalitatea fiind mentinuta pana aproape de finalul partidei. Astfel, s-au inregistrat 13 schimbari de lider in partida si 10 situatii de egalitate. De asemenea, nicio echipa nu a avut mai mult de 7 pct avantaj.
Determinarea stelistilor a facut , totusi, ca aceasta finala mica sa se termine la Bucuresti si Steaua sa castige medaliile de bronz in al doilea sezon de la revenirea in prima divizie.
Scorul pe sferturi a fost urmatorul : 23-22; 18-23;  24-15; 18-17.
Cel mai bun marcator al Stelei a fost capitanul echipei, Virgil Stanescu, autor a 28 de pct. Pivotul Stelei a fost urmat de Virgil Carutasu 13 pct, Jackson si Tomeljak 12 pct, Mandache 11p si Nikolov 7p.
Carutasu a fost din nou lider sub panou, contabilizand 10 recuperari, fiind egalat doar de Nikolov.
Statisticile meciului, pentru stelisti, arata astfel:
2 p – 55 %
3 p – 27 %
Libere – 83 %
Recuperari – 46 – 13 ofensive – 33 defensive
Pase decisive – 14
Posesii pierdute – 16
Capace – 4
Interceptii – 6
Pentru medieseni s-au remarcat Titus Nicoara 16p si 11 recuperari, Tudor Dumitrescu 18p si Deven Mitchell 13p.
Inregistrarea partidei va fi oferita in exclusivitate de Digi Sport Plus, joi de la orele 21:30.
La sfarsitul partidei, jucatorii Stelei au sarbatorit impreuna cu fanii aceasta performanta, dovedind inca o data ca daca exista unitate intre suporteri si jucatori, rezultatele pot fi pe masura.
Asadar, CSA Steaua Turabo a terminat al doilea sezon de la revenirea in Divizia A, sezon in care a jucat Finala Cupei Romaniei,  a castigat si medaliile de bronz in campionatul national, dar a fost si neinvinsa acasa in FIBA EuroChallenge Cup. Vom reveni insa asupra acestor performante intr-un viitor articol, care se va axa pe  retrospectiva sezonului.

sursa: www.steaua.ro






Golden Series

Campionatul European U19
Episodul 8


Dragi prieteni, iata ca au trecut cateva saptamani de la ultima noastra postare legata de C.E.U19 de anul acesta. Motivul este simplu, nu au mai fost alte meciuri in desfasurare.
Insa, ieri au inceput sa se joace si meciurile din grupa a cincea a Elite-Round-ului.
Mai intai sa aruncam o scurta privire asupra componentei grupei a cincea, care isi desfasoara meciurile in Cehia. Ea este formata din Olanda, Israel, Rusia si Rep. Ceha.
Si acum sa trecem la fapte, prima etapa a grupei:


Olanda1-1Israel
Arbitru: Marios Panayi (CYP) – Stadion: Mestsky sportovni klub Breclav, Breclav (CZE)
Marcatori: Ã–zyakup  77' / Kehat 29'
Olanda incepe turneul cu un egal

Meciul disputat de Olanda in compania Israelului, a fost unul cu un rezultat neasteptat, daca ne gandim la jucatorii produsi de nationala "portocalie" in trecut. Olandezii au tratat superficial echipa Israelului care a reusit sa marcheze in minutul 29' prin capitanul Roi Kehat. Lovitura i-a zguduit zdravan pe Olandezi, care in ciuda atacurilor disperate au reusit sa marcheze o singura data pana la final, tot printr-un capitan, dar de aceasta data al ei, Oguzhan Ozyakup. Dupa golul marcat, jucatorul de origine turca, a incasat si un cartonas rosu in 83'.

Capitanul Olandezilor a fost cel mai periculos jucator al "Portocalei mecanice"



Rusia0-0Republica Ceha
Arbitru: Ivan Kruzliak (SVK) – Stadion: 1. FC Kyjov, Kyjov (CZE)
Rusii se impiedica de selectionata Cehiei

In a doua partida a copetitiei, Rusia nu a reusit sa treaca peste bine-sudata echipa Ceha. Meciul nu a fost unul interesant, lupta importanta dandu-se la mijlocul terenului, ambele echipe avand defensive puternice, in frunte cu capitanii Alexey Nikitin(Rusia) respectiv Jakub Jugas(Cehia).
Per total, putem spune ca Cehia merita sa castige conducand clar la capitolul cornere, cu scorul de 9-4 dar si la suturi pe poarta(4-2). Rusia a avut insa mai multe suturi pe langa poarta, scorul fiind 4-2.

Vojtech Hadascok(Cehia,stanga) si Alexey Nikitin(Rusia,dreapta) au purtat un duel tensionat tot meciul

Iata acum clasamentul grupei a cincea, dupa prima etapa


Grupa 5(Tara gazda: Czech Republic)

EchipePWDLFA+/-Pts
1Netherlands Olanda10101101
1Israel Israel10101101
3Russia Rusia10100001
3Czech Republic Republica Ceha10100001

Grupa a cincea nu a fost singura in care s-a inceput disputarea meciurilor din Elite Round. Si in grupa a treia prima etapa si-a inceput disputrea. Meciurile grupei formate de: Franta, Slovacia, Grecia si Belarus se disputa in Slovacia.


Slovacia1-2Grecia
Arbitru: Deniz Aytekin (GER) – Stadion: The Slovak FA National Training Centre, Senec (SVK)
Marcatori: Lásik 18' / Katidis 5', Bartek 36' (o.g.)

Tara gazda incepe cu stangul competitia

In meciul de deschidere al Grupei 3, Slovacii si-au facut singuri viata grea. Totul a inceput in minutul 2' cand, dupa un fault imprudent in careu, al grecului Skondras, Slovacia a obinut un penalty, ratat mai apoi de Jozef Dolny. Grecii si-au razbunat ratarea mai apoi, inscriind prin Katidis, dupa 3 minute de joc in minutul 5'.
Apoi, in minutul 18' rezultatul a fost readus la egalitate, dupa golul lui Lasik. Ultima reusita a partidei a fost tot una a Slovacilor, insa din pacate in proprie poarta, Joakub Bartek in 36'. Pe parcursul partidei, jocul a fost usor dominat de Slovaci care au fost castigatori clari la capitolul suturi pe langa poarta, scor 7-1 dar si la faulturi:), scor 20-15. Si grecii au avut statistici bune la suturi pe poarta conducand 4-1, la cornere echipele fiind la egalitate, 7-7.

ATENTIE! Meciul din grupa 3, Franta - Belarus s-a desfasurat dupa terminarea articolului. Rezumatul lui va fi postat in aceasta seara.